Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Нардеп Гончаренко виступає проти узаконення грального бізнесу

Сергій Гумен
Депутат Олексій Гончаренко наголосив, що фракція «Європейська Солідарність» виступає проти прийняття закону про гральний бізнес. За словами парламентарія, наповнювати державний бюджет коштом українців – неприпустимо.
Нардеп Гончаренко виступає проти узаконення грального бізнесу

Нардеп Гончаренко виступає проти узаконення грального бізнесу

Народний депутат Олексій Гончаренко від фракції «Європейська Солідарність» виступає проти ухвалення законопроєкту №2285-д «Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор».

«Для декого цей закон буде джекпотом, а для більшості населення України – це буде суцільний програш. Від цієї залежності страждають мільйони людей. Замість того, аби з нею боротися – їй відкриваються двері на всю країну», – заявив парламентарій.

«Хочу нагадати, що Зеленський раніше казав, що все це буде відбуватися лише в п’ятизіркових готелях, аби багаті туристи приїжджали пограти. Зараз вже мова йде і про три-чотиризіркові готелі. А такі готелі можна знайти й в райцентрі. Фактично, по всій країні відкривається гральний бізнес. Лише невелика частина грошей дійде до держбюджету. А ще якась частина осяде в гаманцях тих, хто просуває цей закон. А особливо, якщо будуть створені якісь корупційні комісії щодо контролю за цим. Наша фракція проти ухвалення цього закону», – зауважив Гончаренко.

«Не можна дивитись на державу і людей лише з точки зору наповнення бюджету. Важливо, як це буде відбуватися, і шляхом чого. І точно це не можна робити коштом людей, які «хворі» на ігроманію», – наводить слова народного депутата Prm.ua.

Нагадаємо, що сьогодні, 30-го червня, на ранковому пленарному засіданні Верховна Рада розпочала розгляд законопроєкту, що передбачає легалізацію грального бізнесу в Україні. Розгляд проєкту закону №2285-д продовжиться на пленарному засіданні у середу, першого липня.

Також проти легалізації азартних ігор виступила голова політичної партії «Всеукраїнське об’єднання Батьківщина» Юлія Тимошенко.

НАЗК: «Ухвалення законопроєкту №2285-д без змін може завдати Україні багатомільйонних збитків»

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт