Увійти

На тлі чуток про Мессі: беттори масово укладають парі на перемогу «ПСЖ» в Лізі чемпіонів

16:08, 6 Серпня 2021
Владислав Стародубцев
Підписатися Читати в повній версії

Новина про завершення епохи Лео Мессі на «Камп Ноу» спровокувала справжній переполох серед бетторів, які почали укладати парі на перемогу «ПСЖ» у Лізі чемпіонів, вочевидь вважаючи, що саме у Парижі продовжить кар’єру легендарний аргентинець.

Поділитися:

Беттори масово укладають парі на перемогу «ПСЖ» в Лізі чемпіонів

«ПСЖ» став другим – після «Манчестер Сіті» – за шансами у лінії світових букмекерів на переможця Ліги чемпіонів, обігнавши за ймовірністю перемоги мюнхенську «Баварію». 

Ще учора на тріумф парижан можна було «впіймати» коефіцієнт 6.50 (15%), тоді як зараз такий перебіг подій котирується на рівні 5.0 (20%). Насамперед падіння коефіцієнту зумовлено тим, що беттори почали масово «заряджати» на виграш Ліги чемпіонів командою Маурісіо Почеттіно. 

Так, за останні 24 години 56% від загального об’єму ставок, укладених у відповідній лінії на порталі Oddschecker, були зроблені саме на «ПСЖ». Зрозуміло, що такі дії гравців – це реакція на не факт непідписання «Барселоною» нового контракту Мессі. І цей відсоток, найімовірніше, і надалі буде зростати. 

Лео вже однією ногою у Парижі?

Ситуація щодо майбутнього клубу шестиразового володаря «Золотого м’яча» розвивається дуже стрімко. Як

Натомість «Манчестер Сіті», якого букмекери вважали одним з двох головних претендентів на підписання Мессі, не намагатиметься переманити 34-річного форварда. Про це розповів керманич «Містян» Хосеп Гвардіола. 

«Ми витратилися на Гріліша: спершу заробили 60 млн (від продажів), а потім витратили 100 млн на Джека, і він буде грати під 10 номером, позаяк ми впевнені у ньому і думали, що Лео залишиться у «Барселоні». Зараз Мессі немає у наших планах», – резюмував іспанський фахівець. 

Водночас ймовірність переходу аргентинця у «Манчестер Сіті» знизилася з ранкових 45% до 20% (4.92), відповідно до котирувань компанії «Фан Спорт»

Холдинг Entain виділив 2 млн фунтів на боротьбу з ігроманією

Gamban поставив торгівлю криптовалютою в один рядок з казино та букмекерством

Опубліковано у: Новини, Ставки
Теги: ,,,
Поділитися:
Схожі записи
1 млн грн на кф 5,56: беттор зібрав переможний експрес на ЛЧ
16:08, 6 Серпня 2021
43 мільйони гривень – виграш гравця з експреса на Лігу чемпіонів
16:08, 6 Серпня 2021
«Болонья» – «Шахтар»: чи вдасться «гірникам» стартувати в ЛЧ з перемоги?
16:08, 6 Серпня 2021
Ліга чемпіонів 2024/2025: «Манчестер Сіті», «Реал Мадрид» і «Арсенал» – головні претенденти на перемогу на турнірі
16:08, 6 Серпня 2021
Віктор Осімхен: ПСЖ – головний фаворит на трансфер гравця
16:08, 6 Серпня 2021
Кубок Америки 2024: Мартінес – головний претендент на звання найкращого бомбардира турніру, Нуньєс і Вінісіус замикають топ-3
16:08, 6 Серпня 2021
Коментарі
Написати коментар
Повна версія