Увійти

Monobank і легальні гемблінгові оператори: розбираємося, чому компанії не рекомендують використовувати банк для виведення коштів

14:09, 25 Вересня 2024
Ярослав Перканюк
Підписатися Читати в повній версії

В останні місяці гравці все частіше скаржаться на проблеми з виведенням коштів на банківські картки Monobank. Виплата може йти кілька днів, або повернутися на ігровий рахунок компанії. «Рейтинг Букмекерів» спробував розібратися в ситуації.

Поділитися:

Букмекери не рекомендують виводити кошти на банківські картки Monobank

На українському ринку працюють три ліцензовані букмекерські контори. Тривалий час БК «ВБЕТ» не приймала платежі, але наразі клієнти можуть користуватися всім функціоналом сайту. Клієнти легальних букмекерів відзначають в роботі операторів швидкість виплат, більшість з яких надходять протягом декількох хвилин з моменту відправлення заявки.

В останні кілька місяців на сайтах всіх 3-х легальних букмекерах з’явилася інформація в про те, що виплата на банківські картки «Монобанк» може зайняти від 3 до 5 днів. Причини нового регламенту для карт вказані не були.

Клієнти, які виводять кошти на картку Monobank неодноразово скаржилися, що виведення тривало кілька днів, або ж кошти зовсім поверталися на ігровий рахунок.

«Рейтинг Букмекерів» звернувся до представників кожного з трьох ліцензованих букмекерів в Україні, щоб отримати більше інформації про виведення коштів на картки Monobank.

У букмекерській компанії «ГГбет» послалися на затримки з боку платіжної системи, яку використовує «Монобанк» для зарахування коштів:

«Опрацювання фінансової транзакції після виплати відбувається ще з боку платіжної системи, потім з боку банку. На жаль, на процес опрацювання транзакції з боку платіжної системи та банку ми вплинути не можемо».

Представники «Фавбет» впевнені, що проблеми виникають з боку банку:

«Ми практично миттєво обробляємо заявки на виведення коштів. На багато українських банків зарахування відбувається протягом декількох хвилин, але не на «Монобанк». Затримки тільки з боку банку. Тому ми рекомендуємо використовувати інші банківські картки».

Зі свого боку представники «ВБЕТ» заявили, що проблема в методі, яким користується «Монобанк» для зарахування коштів:

«Якщо на більшість банків виплата коштів відбувається мало не миттєво, а на «Монобанк» від 3 до 5 днів, то очевидно, що проблема з їхнього боку. Найімовірніше, причина в методі, яким користується банк для отримання коштів».

Усі три букмекерські компанії закликали клієнтів не використовувати картки Monobank для виведення коштів, або ж бути готовим до того, що виплата може прийти від 3 до 5 днів.

Ми вирішили перевірити, скільки ж за часом займає виплата на карту Monobank. 14 вересня, о 00:02, букмекерською компанією «Фавбет» була оброблена заявка на виплату коштів. Кошти було зараховано на картку 15 вересня, о 02:28. Таким чином, виведення зайняло трохи понад 26 годин.

Monobank

«Рейтинг Букмекерів» звернувся в «Монобанк», щоб ознайомитися з їхньою позицією:

«Транзакція проходить за участі платіжної системи. З нашого боку немає затримок у зарахуванні таких переказів. Як тільки кошти надходять фактично в банк, ви бачите операцію зарахування в застосунку моно. Якось вплинути на роботу платіжної системи ми не можемо».

Причина затримки виплат у платіжній системі, яку використовує «Монобанк» для отримання коштів. Представники банку не можуть вплинути на швидкість опрацювання транзакцій платіжною системою, тому найближчим часом ситуація із затримкою виплат не буде виправлена.

Ознайомитися з букмекерськими компаніями, які легально працюють на території України, можна в нашій добірці.

Прогнози на спорт від експертів доступні за нашим посиланням.

За підсумками співпраці КРАІЛ та Google LLC було заблоковано 19 додатків із нелегальними азартними іграми

«ВБЕТ»: «Наразі намагаємося налагодити роботу платіжних систем, але платежі можуть «зависати»

Опубліковано у: Бізнес, Новини букмекерських компаній, Новини, Чтиво, Вибір редакції
Теги: ,,
Поділитися:
Схожі записи
Гетманцев: «Ліквідація КРАІЛ відбудеться точно, без жодних заперечень»
14:09, 25 Вересня 2024
В азартні ігри грає кожен четвертий українець
14:09, 25 Вересня 2024
7% жителів Землі щодня беруть участь в азартних іграх
14:09, 25 Вересня 2024
За підсумками співпраці КРАІЛ та Google LLC було заблоковано 19 додатків із нелегальними азартними іграми
14:09, 25 Вересня 2024
«ВБЕТ»: «Наразі намагаємося налагодити роботу платіжних систем, але платежі можуть «зависати»
14:09, 25 Вересня 2024
Регулятор азартних ігор Бразилії закликав нелегальних букмекерів покинути ринок до 1 жовтня
14:09, 25 Вересня 2024
Коментарі
Написати коментар
Повна версія