Увійти

Молодіжну команду ФК «Нижній Новгород» підозрюють у договірному матчі

22:02, 5 Лютого 2016
Рейтинг Букмекерів
Підписатися Читати в повній версії

 «Рейтинг Букмекерів» отримав інформацію від букмекерської контори Vbet про черговий «дивний» матч у виконанні волейбольного клубу «Нижній Новгород». На цей раз під підозру потрапила молодіжна команда нижнєгородців.

Поділитися:

Волейболісти «молодіжок» «Зеніту» і «Нижнього Новгорода» потрапили під підозру букмекерів

Йдеться про матч молодіжної ліги Росії «Зеніт-УОР» – «Нижній Новгород», що відбувся 4-го лютого і завершився перемогою «Зеніту» з рахунком 3:0 (25:23, 25:21, 25:16).

«Можу з 99-відсотковою впевненістю стверджувати, що матч договірний», – повідомив представник компанії.

За інформацією букмекерів, проставляти на дивні матчі в турнірах рівня молодіжної першості Росії з волейболу віддають перевагу в лайві. Зі стартом зустрічі «Зеніт-УОР» – «Нижній Новгород» був відзначений аномальний потік ставок на тотал першої партії більше 44,5 очка. Причому суми надходили від гравців, раніше помічених в активності, пов’язаній з підозрілими матчами. Після цього контора припинила приймати ставки на тотал першого сету. Партія завершилася впевненим «верхом», було зіграно 48 очок.

Після закінчення першого сету лайв-лінія знову була відкрита. І ті ж гравці моментально проставили перемогу «Зеніту» в другій партії, а також мінусові фори (-2,5), (-3,5) казанської команди. Після цього прийом ставок на матч був остаточно завершений. Ставки ж знову зіграли, «Зеніт» переміг у другому сеті з потрібною різницею.

Нагадаємо, на початку 2016-го року Vbet вже зафіксували підозрілу активність на волейбольному матчі цих клубів. Тоді йшлося про поєдинок дорослих команд в рамках Суперліги. Представники інших букмекерських контор, з якими вдалося зв’язатися «Рейтингу Букмекерів», не зафіскували дивних ставок на ту зустріч.

Опубліковано у: Новини, Вибір редакції
Теги:
Поділитися:
Схожі записи
Fonbet став партнером ФК «Локомотив»
22:02, 5 Лютого 2016
Гандболісти збірної Росії дискваліфіковані на невизначений термін
22:02, 5 Лютого 2016
Попандос! Арбітр з Росії витратив 65 млн рублів на ставки – йому загрожує дискваліфікація
22:02, 5 Лютого 2016
У Росії покарали футболістів за ставки у БК
22:02, 5 Лютого 2016
Букмекери назвали імовірність згоди Зеленського на пропозицію Путіна відвідати Москву
22:02, 5 Лютого 2016
У Росії п’ятьох футболістів відсторонили через ставки
22:02, 5 Лютого 2016
Коментарі
Написати коментар
Повна версія