Увійти

Мілан – Рома Ліга Європи: прогноз на матч 11.04.2024

17:04, 10 Квітня 2024
Ярослав П'ятницький
Підписатися Читати в повній версії

Матч Мілан – Рома плей-оф Ліги Європи: коефіцієнти і ставки кращих букмекерів, статистика команд, оцінка шансів, чого очікувати від матчу 11 квітня 2024.

Поділитися:

Одним з чвертьфіналів другого за престижністю клубного турніру Ліга Європи 2024 буде італійське протистояння Мілан – Рома. Цікаво те, що римляни не можуть обіграти міланців у очних зустрічах 9 матчів поспіль, але при цьому в крайніх 8-ми іграх між ними стабільно присутній обмін голами.

Перший поєдинок плей-оф ЛЄ між підопічними Стефано Піолі та Даніеле Де Россі відбудеться у четвер, 11-го квітня. Стартовий свисток пролунає о 22:00 за київським часом, а місцем зустрічі стане домашня арена міланського клубу – «Сан Сіро».

Нижче в цьому матеріалі користувачі «Рейтингу Букмекерів» можуть переглянути котирування БК, ставки на матч Ліги Європи Мілан – Рома, а також інформацію щодо трансляції першої гри двох італійських колективів у рамках єврокубкового двобою.

Коефіцієнти букмекерів

Аналітики букмекерської компанії Favbet оприлюднили свої коефіцієнти Мілан – Рома. Відповідно до котирувань, «россонері» йдуть досить впевненим фаворитом у домашньому для себе поєдинку:

Прохід команди Стефано Піолі до півфіналу Ліги Європи УЄФА за сумою двох поєдинків оцінюється коефіцієнтом 1.59 (ймовірність 60%), тоді як аналогічна ставка на римлян йде за кеф 2.40 (ймов. 40%).

Прогнози експертів

Постійний експерт «Рейтингу Букмекерів», автор телеграм-каналу «ДжанлукаЛападула» і ведучий подкасту «Єврофутбол» Юрій Шевченко підготував власний прогноз на матч Ліги Європи Мілан – Рома:

«Обидві команди знаходяться у найкращій формі, тому варто сподіватися на якісний і яскравий футбол, адже «Мілан» – це та команда, яка зазвичай не зосереджена на захисті, а «Рома» після зміни тренера також змінилася, тепер вже більше думає про атаку.

Насправді, «Ромі» ще під керівництвом Жозе Моурінью не вдавалося не пропускати від «Мілана». У Серії А двічі римляни поступилися міланцям з рахунками 1:2 та 1:3.

Тож я очікую і цього разу на голи від обох команд. Статистика також підтверджує такий варіант: в останніх восьми матчах між «Міланом» та «Ромою» обидві команди відзначалися».

Ставка: обидві заб`ють

2.05

Подивитися інший прогноз на матч плей оф турніру Ліга Європи 2024 Мілан – Рома від експертів порталу «Рейтинг Букмекерів» можна за цим посиланням.

Трансляція гри

Де дивитися матч плей-оф Ліги Європи Мілан – Рома 11 квітня 2024? Переглянути поєдинок підопічних Стефано Піолі та Даніеле Де Россі можна на відомому медіасервісі Megogo, який має офіційні права на трансляцію єврокубків у нашій країні. Також подивитися італійське протистояння можна на всіх платформах, що мають доступ до згаданого онлайн-сервісу.

Букмекери змінили котирування на прохід до півфіналу ЛЧ після перших матчів 1/4

Коефіцієнти, що зіграли в матчі «Реал» Мадрид – «Манчестер Сіті» (3:3)

Опубліковано у: Новини
Теги:
Поділитися:
Схожі записи
Шакіл О’Ніл став амбасадором букмекера DraftKings
17:04, 10 Квітня 2024
У Бразилії заборонили клубам співпрацювати з нелегальними букмекерами
17:04, 10 Квітня 2024
В Україні виявлено договірні матчі в багатьох видах спорту
17:04, 10 Квітня 2024
Букмекер Stake фіксує чималі ставки на перемогу Трампа на президентських виборах у США 2024
17:04, 10 Квітня 2024
UGC звернулася до Google з проханням припинити блокування реклами ліцензованих в Україні гемблінгових компаній
17:04, 10 Квітня 2024
Результатами співпраці між КРАІЛ та Apple стало блокування 79 додатків з нелегальними азартними іграми
17:04, 10 Квітня 2024
Коментарі
Написати коментар
Повна версія