Увійти

Все про матч «Рома» – «Феєнорд» 25.05.2022: прогнози, ставки, коефіцієнти букмекерів — «Рейтинг Букмекерів»

18:05, 20 Травня 2022
Ярослав П'ятницький
Підписатися Читати в повній версії

Матч «Роми» проти «Феєнорда»: коефіцієнти і ставки кращих букмекерів, статистика команд, оцінка шансів, чого очікувати від фіналу Ліги конференцій УЄФА 25.05.2022.

Поділитися:

Матч «Рома» «Феєнорд» 25.05.2022: прогнози, ставки

До цього поєдинку «Рейтинг Букмекерів» пропонує читачам великий інформаційно-аналітичний матеріал. До вашої уваги цінна інформація щодо прийдешнього матчу – цікава статистика, історія зустрічей, прогнози та коефіцієнти. Дочитайте нашу статтю до кінця, якщо хочете знати все про гру «Рома» – «Феєнорд». Це буде перший в історії фінал Ліги конференцій УЄФА.

Аналіз матчу «Рома» – «Феєнорд» (25.05.2022)

Фіналістами турніру Ліга конференцій УЄФА 2021 2022 стали італійська «Рома» та нідерландський «Феєнорд». Вирішальний поєдинок за трофей відбудеться у середу, 25-го травня, у Тирані (Албанія).

У першій півфінальній дуелі роттердамський клуб за сумою двох матчів здолав «Марсель» (3:2 вдома та 0:0 на виїзді). В другому півфінальному протистоянні римляни перемогли «Лестер» (1:1 в гостях та 1:0 на своєму полі).

Майбутня гра за кубок конференцій буде надважливою для обох команд. Попри те, що турнір вважається лише третім за вагомістю в ієрархії єврокубків (після ЛЧ та ЛЄ), обидва колективи прагнуть додати цей трофей до свого клубного музею.

Недаремно головний тренер «Роми» Жозе Моурінью підкреслює важливість фінального поєдинку Ліги конференцій:

Востаннє «Рома» здобувала міжнародний трофей ще у 1961-му році. Це був Кубок ярмарків – турнір, в якому брали участь команди з міст Європи, де регулярно проводилися міжнародні ярмарки. В 1971-му році він був змінений Кубком УЄФА.

В той час як «Феєнорд» може похвалитися досягненням, більш свіжим у пам’яті – перемога в Кубку УЄФА 2001/02. Рівно 20 років знадобилося роттердамцям, щоб знову вийти до єврокубкового фіналу.

Головним арбітром поєдинку між «Ромою» та «Феєнордом» буде румун Іштван Ковач. На ВАР працюватиме Марко Фріц з Німеччини.

Прогноз на матч

Робити прогноз на будь-який фінальний матч – справа досить непроста. В таких поєдинках на перший план виходять концентрація футболістів протягом всіх 90-120 хвилин гри, тактичні рішення головних тренерів та, звісно ж, везіння в окремих епізодах.

На перший погляд, для більшості фіналів характерна скутість та обережність – аж надто багато стоїть на кону. Втім, історія знає немало випадків, коли перший гол розкривав гру, і команди влаштовували голепад.

Якщо взяти історію старшої сестри Ліги конференцій – Ліги Європи – то в останніх 4 фіналах цього турніру забивали обидві команди-фіналісти:

Востаннє французький «Марсель» не зміг відзначитися у воротах «Атлетіко» у вирішальній грі ЛЄ 2017/18 (0:3).

Можливо, фінал ЛК буде схожим на цьогорічну битву за трофей Ліги Європи між «Айнтрахтом» і «Рейнджерс» – нічия 1:1 в основний час та вирішення усіх питань в серії післяматчевих пенальті.

Вашій увазі прогнози експертів та партнерів «Рейтингу Букмекерів» на фінал Ліги конференцій:

Ставки на матч

Букмекер Favbet вважає «‎Рому» фаворитом майбутнього поєдинку, хоч і незначним. Коефіцієнт на її перемогу в основний час – 2.40. «Феєнорд» можна заграти за 3.10, нічия йде за 3.45. Непрограш нідерландців за 90 хвилин основного часу беттори можуть взяти за 1.64.

На те, що саме ФК «Рома» ЛК УЄФА 2021/2022 здобуде головний трофей (за підсумками усього матчу, включно з можливою серією пенальті), БК дає кеф 1.74. Тріумф команди з Роттердама пропонують обрати за 2.16.

Перемога будь-якого з двох клубів саме у серії одинадцятиметрових оцінюється коефіцієнтом 11.00.

Індивідуальний тотал «Роми» більше 1 йде за 1.46 (повернення грошей, якщо команда заб’є рівно 1 гол). Аналогічну ставку щодо ФК «Феєнорд» ЛК УЄФА 2021/2022 є можливість заграти за 1.68. Також можна взяти «обидві команди заб’ють» з кефом 1.71.

На думку Favbet, найбільш імовірні варіанти результату на табло за підсумками основного часу – 1:1, 1:0, 0:0.

Всі прогнози та ставки на матч «Рома» – «Феєнорд» доступні на цій сторінці «Рейтингу Букмекерів».

Аналіз виступів футбольного клубу «Рома» у турнірі

Свій єврокубковий шлях в цьому сезоні «вовки» почали ще у серпні, з кваліфікаційних матчів плей-оф проти турецького «Трабзонспора» – перемоги 1:2 на виїзді та 3:0 вдома. Можливо, саме ранній виліт з єврокубків від команди Жозе Моурінью допоміг «Трабзонспору» стати у підсумку чемпіоном Туреччини – вперше за 38 років.

На груповому етапі турніру Ліга конференцій 21 22 «Рома» зіграла з норвезьким «Буде-Глімтом», болгарським «ЦСКА» та нашою луганською «Зорею». До слова, обидва матчі проти українського клубу «джаллороссі» виграли з розгромним рахунком – 0:3 в Запоріжжі та 4:0 у Римі. Італійці виграли свою групу, набравши 13 очок. Перше місце дозволило їм пропустити раунд 1/16 та потрапити одразу до стадії 1/8.

На шляху до фіналу підопічні Моурінью здолали «Вітесс», знайомий вже «Буде-Глімт» і «Лестер». Звісно, не можна не згадати їхні запеклі протистояння із сенсаційним «Буде-Глімтом», який на груповому етапі в домашньому матчі розгромив римлян з рахунком 6:1. Лише з четвертого разу, у матчі-відповіді 1/4, «Ромі» вдалося здолати непоступливих норвежців (4:0).

Аналіз виступів футбольного клубу «Феєнорд» у турнірі

Своєю чергою «Феєнорд» розпочав єврокубковий сезон ще раніше, з другого кваліфікаційного раунду. Щоб потрапити до групового етапу, нідерландському колективу довелося пройти «Дріту» з Косово, швейцарський «Люцерн» та шведський «Ельфсборг».

В групі «Феєнорд» зіграв зі «Славією», берлінським «Уніоном» та «Маккабі» Хайфа – 14 очок і перше місце. Як і їхні колеги за фіналом, вони потрапили одразу до 1/8, пропустивши попередній раунд.

На цьому паралелі з «Ромою» не закінчуються. Команда Арне Слота також потрапила на знайомого суперника з групи у чвертьфіналі – празьку «Славію» (3:3 вдома, 1:3 на виїзді). Перед цим роттердамці пройшли «Партизан», а вже у півфіналі розібралися з «Марселем».

Склад команди «Рома»

В переліку травмованих гравців римлян наразі перебувають Генріх Мхітарян та юний Фелікс Афена-Г’ян. В останнього проблеми з коліном, а 33-річний вірменський футболіст отримав травму лівої ноги у першому півфінальному поєдинку Ліги конференцій із «Лестером».

Через це пошкодження Мхітарян пропускає вже декілька тижнів. Наразі його участь у фінальній грі – під питанням.

Орієнтовний стартовий склад «джаллороссі» на матч проти «Феєнорда»:

Патрісіу – Ібаньєс, Смоллінг, Манчіні – Залевскі, Пеллегріні, Олівейра, Крістанте, Карсдорп – Дзаньйоло, Абрахам

Склад команди «Феєнорд»

Троє основних футболістів нідерландського клубу – Траунер, Маласія та Нельсон – мають незначні пошкодження, але очікується, що всі вони зможуть зіграти у фіналі.

В останніх важливих матчах «Феєнорда» вдома, проти «Марселя» в 1/2 Ліги конференцій та «ПСВ» у чемпіонаті, зі стартових хвилин на полі з’являлися ті ж самі гравці. Виходячи з цього, можемо уявити орієнтовний склад команди на вирішальний поєдинок:

Марціано – Маласія, Сенесі, Траунер, Гертрюйда – Кекчу, Еурснес – Сіністерра, Тіль, Нельсон – Дессерс

Факти про команду «Рома»

Факти про команду «Феєнорд»

Картки «Роми»

У нинішньому розіграші Ліги конференцій підопічні Жозе Моурінью отримали 25 жовтих карток, в середньому – 2.09 за матч.

Крім цього, у їхньому пасиві 1 червона картка. Також гравці італійського клубу 157 разів фолили проти своїх опонентів на полі.

Картки «Феєнорда»

Футболістам роттердамського клубу в поточному єврокубковому сезоні судді виписали 27 жовтих карток. В середньому – 2.25 за гру.

Також на їхньому рахунку 1 червона картка. Разом з тим нідерландці 179 разів порушували правила проти своїх суперників.

Статистика голів за часом матчу

Подібну статистику є можливість розглянути лише в розрізі національних чемпіонатів, але це не надто вплине на загальну картину.

Наразі в активі «Роми» 56 забитих м’ячів у Серії А. Найбільше з них (15) прийшлося на відрізок 31-45 хвилини. Також команда чимало забиває у проміжок 76-90 (10 голів). Примітно, що «джаллороссі» рідко відзначаються у стартовий відрізок часу – з 1 до 15 хвилини всього 4 голи.

Щодо «Феєнорда» – зі старту чемпіонату Нідерландів команда 76 разів відзначилася у воротах суперників. Найбільше голів (14) припали на часовий відрізок 46-60. Крім цього, небезпечними для опонентів роттердамців є хвилини 61-75 і 31-45. В цей проміжок часу підопічні Арне Слота забили 11 і 12 голів відповідно. Також варто відзначити, що гравці «Феєнорда» немало забивають на останніх хвилинах (90+) – 9 забитих м’ячів.

Шанси «Роми» на перемогу

Букмекери дають дещо більше шансів на перемогу саме римського колективу, враховуючи вагоміший статус клубу. Ймовірність того, що номінальні господарі поля обіграють суперника з Нідерландів в основний час – 41%. Шанси на трофей з урахуванням можливих овертаймів та серії пенальті – 55%.

Останні матчі клубу «Рома»

Шанси «Феєнорда» на перемогу

Коефіцієнти «Рома» – «Феєнорд» від букмекерів вказують на те, що шанси номінальних гостей на перемогу в основний час гри трохи нижчі. Ймовірність такого розвитку подій – 31%.

Щодо шансів «Феєнорда» на трофей Ліги конференцій з урахуванням можливих овертаймів та серії пенальті – ймовірність 45%.

Останні матчі «Феєнорда»

Часті питання (FAQ)

 

Чи будуть глядачі на матчі «Рома» – «Феєнорд» 25.05.2022?

Так. УЄФА не має жодних обмежень щодо кількості вболівальників на матчах під своєю егідою.

Де знайти останні новини про матч?

Новини, прогнози та інші цікавинки щодо поєдинку «Рома» – «Феєнорд» ЛК УЄФА 2021/2022 можна знайти на нашому порталі в розділі спортивних новин.

Де буде проходити матч «Рома» – «Феєнорд» 25.05.2022?

Гра відбудеться у Тирані (Албанія), на стадіоні «Arena Kombetare». Початок о 22:00 за Києвом.

На яких ТВ каналах будуть показувати матч «Рома» – «Феєнорд» 25.05.2022?

Трансляцію гри у прямому ефірі можна буде подивитися на відеосервісі MEGOGO, який має ексклюзивні права на показ єврокубків.

Де можна купити квитки на матч «Рома» – «Феєнорд» 25.05.2022?

Квитки можна придбати лише на офіційному сайті УЄФА – uefa.com/tickets. Ціни розділені на 4 категорії: €25, €45, €85 і €125.

Хто фаворит матчу «Рома» – «Феєнорд» 25.05.2022?

На думку букмекерів, незначним фаворитом фіналу Ліги конференцій йде команда Жозе Моурінью.

Де знайти прогноз на матч Ліги конференцій УЄФА «Рома» – «Феєнорд»?

Прогнози наших експертів на поєдинок «Рома» – «Феєнорд» можна знайти на цій сторінці «Рейтингу Букмекерів».

Опубліковано у: Новини, Спорт, Ставки, Статті
Теги: ,,,,
Поділитися:
Схожі записи
Конкурс до півфінальних матчів єврокубків: 1000 грн на карту!
18:05, 20 Травня 2022
Ліга Європи та Ліга конференцій: всі букмекерські котирування
18:05, 20 Травня 2022
«Аякс» зазнав найбільшої поразки в історії – залетіли великі тотали і мінусові фори (ВІДЕО)
18:05, 20 Травня 2022
Моурінью заявив, що готовий до роботи: БК визначили основних претендентів
18:05, 20 Травня 2022
Букмекер приймає ставки на нового тренера збірної Англії – Моурінью, Клопп, Джеррард
18:05, 20 Травня 2022
Жеребкування 1/4 Ліги конференцій: букмекери визначили ймовірність проходу команд
18:05, 20 Травня 2022
Коментарі
Написати коментар
Повна версія