Увійти

Матч Першої ліги «Суми» – «Колос» підозрюється в договірному характері

15:10, 15 Жовтня 2018
Тарас Гончар
Підписатися Читати в повній версії

Постійний експерт «Рейтингу Букмекерів» і ведучий програми «ПРОФУТБОЛ» Ігор Циганик в ефірі передачі висловив підозру, що матч 12-го туру Першої ліги «Суми» – «Колос» (0:6) міг бути договірним.

Поділитися:

Матч Першої ліги «Суми» – «Колос» підозрюється в договірному характері

«Дуже дивний матч відбувся в Першій лізі. Все почалося з призначення цієї зустрічі – вона була призначена на 15:00 у п’ятницю, коли в Європі мало матчів. Азіатські букмекерські контори в цей день тижня беруть те, що їм пропонується. Приймалися ставки і на матч «Суми» – «Колос», на який були поставлені неадекватні суми. «Суми» самі захотіли грати в п’ятницю, що викликало здивування. У цьому матчі було все: неадекватна червона картка, пенальті, який мені незрозумілий, 6 голів і неадекватна гра центральних захисників», – сказав Ігор Циганик.

Ведучий програми «ПРОФУТБОЛ» вважає, що правоохоронні органи не реагують на випадки матчів із фіксованим результатом у футболі.

«У цьому матчі в захисті сумського клубу грав Сергій Геращенков – людина, яка свого часу була одним з організаторів договірного матчу «Гірник-Спорт» – «Іллічівець». Органи, які повинні за це відповідати, закривають очі. Гаращенков після того матчу невідомо де грав два роки, тепер повернувся, «Сумам» дозволили його заявити, а тепер все триває. Це цирк, реальний цирк», – додав Циганик.

«Суми» вже виклали на офіційному сайті заяву, де відповідають на звинувачення у договірному матчі.

«ПФК «Суми» активно спостерігає за «чудовою» інформаційною програмою про футбол і просить не підіймати собі рейтинги шляхом гучних та безглуздих заяв. Крім того, якщо ви хочете щось заявити чи повідомити – то принаймні керуйтесь здоровим глуздом, а не замовними текстами ваших обізнаних товаришів. Дякуємо великому спеціалісту та експерту в галузі договірних матчів за коментарі до гри, ми прислухаємось і зробимо висновки, а, можливо, й звернемось за професійною допомогою, адже така велика програма, як ваша, стала кузнею експертів, які «ні, ну ми здавали матчі, але не так». Готуючи сюжет, дуже просимо – виконуйте роботу професійно і шукайте аргументи, підкріплюючи їх фактами», – йдеться в заяві клубу.

Нагадаємо, що цьогоріч в Україні відбулися дві хвилі розслідувань у справі договірних матчів. Оперативники провели більше 50 обшуків в дев’яти областях України. В організації договірних матчів підозрюють гравців, тренерів, арбітрів і президентів клубів. ФФУ вже готує дискваліфікації десятків людей за матчі з фіксованим результатом.

Опубліковано у: Новини, Підозрілі матчі
Теги: ,
Поділитися:
Схожі записи
ФК «Суми» знову підозрюють у договірних матчах
15:10, 15 Жовтня 2018
Баранка: «Суми» поставили договірні матчі на потік»
15:10, 15 Жовтня 2018
КДК: «Суми» позбавлені статусу професіонального ФК, Севідов дискваліфікований на 5 років
15:10, 15 Жовтня 2018
Тренер ФК «Суми» розповів про підозрілі ставки на гру з «Балканами»
15:10, 15 Жовтня 2018
«Суми» оскаржать позбавлення професійного статусу за «договірняки»
15:10, 15 Жовтня 2018
КДК ФФУ дискваліфікував президента, тренера і 12 гравців ФК «Суми» за договірні матчі
15:10, 15 Жовтня 2018
Коментарі
Написати коментар
Повна версія