Увійти

Мартін Демікеліс не став оскаржувати звинувачення в скоєнні ставок на футбол

12:04, 6 Квітня 2016
Рейтинг Букмекерів
Підписатися Читати в повній версії

Захисник «Манчестер Сіті» Мартін Демікеліс не став оскаржувати висунуте Футбольною асоціацією Англії щодо футболіста звинувачення в скоєнні ставок на футбол, що забороняється внутрішнім кодекс організації.

Поділитися:

Демікеліс не відповів на звинувачення до 5-го квітня

Демікеліс повинен був відповісти на звинувачення 5-го квітня, проте ніякої офіційної заяви від клубу або асоціації не було. Це означає, що футболіст прийме ці звинувачення, зазначає The Guardian.

Головний тренер «Містян» Мануель Пеллегріні в рамках прес-конференції перед матчем чвертьфіналу Ліги чемпіонів, в якому «Манчестер Сіті» зустрінеться з французьким ПСЖ, заявив, що не обговорюватиме це питання. «Я говорю з Мартіном кожен день, але зараз ми просто думаємо про гру. Я не хотів би його турбувати. Він бере участь в завтрашній грі. Я впевнений, що він дасть відповідь в потрібний час», – заявив фахівець.

Нагадаємо, FA стверджує, що Демікеліс скоїв 12 порушень правил E8 антибеттингового кодексу асоціації щодо футбольних матчів, зіграних в період з 22-го по 28-ме січня 2016-го року. При цьому в заяві не вказано, чи належать передбачувані порушення до ігор за участю самого футболіста або його клубу.

Згідно з правилами, введеним Футбольної асоціацією Англії в 2014-му році, гравці і тренери клубів країни не мають права робити ставки на будь-які матчі будь-яких футбольних турнірів у всьому світі.

Тепер FA вирішуватиме, як саме покарати аргентинського футболіста – міра покарання коливається від штрафу до дискваліфікації.

Опубліковано у: Новини
Теги:
Поділитися:
Схожі записи
Шакіл О’Ніл став амбасадором букмекера DraftKings
12:04, 6 Квітня 2016
У Бразилії заборонили клубам співпрацювати з нелегальними букмекерами
12:04, 6 Квітня 2016
В Україні виявлено договірні матчі в багатьох видах спорту
12:04, 6 Квітня 2016
Букмекер Stake фіксує чималі ставки на перемогу Трампа на президентських виборах у США 2024
12:04, 6 Квітня 2016
UGC звернулася до Google з проханням припинити блокування реклами ліцензованих в Україні гемблінгових компаній
12:04, 6 Квітня 2016
Результатами співпраці між КРАІЛ та Apple стало блокування 79 додатків з нелегальними азартними іграми
12:04, 6 Квітня 2016
Коментарі
Написати коментар
Повна версія