Увійти

Манчестер Юнайтед – Ліверпуль АПЛ: прогноз на матч 07.04.2024

18:04, 5 Квітня 2024
Ярослав П'ятницький
Підписатися Читати в повній версії

Матч Манчестер Юнайтед – Ліверпуль 32 туру АПЛ: коефіцієнти і ставки кращих букмекерів, статистика команд, оцінка шансів, чого очікувати від матчу 7 квітня 2024.

Поділитися:

Головною подією вікенда в АПЛ 2024 буде класичне північно-західне дербі між двома найбільш титулованими клубами Англії, а саме Манчестер Юнайтед – Ліверпуль. Зовсім нещодавно ці опоненти зустрічалися між собою в 1/4 Кубка Англії, тоді сильнішими виявилися саме «червоні дияволи» (4:3).

Новий поєдинок між підопічними Еріка тен Хага та Юргена Клоппа відбудеться в цю неділю, 7-го квітня. Стартовий свисток пролунає о 17:30 за київським часом, а місцем зустрічі стане домашня арена манкуніанців – «Олд Траффорд».

Нижче в цій публікації читачі «Рейтингу Букмекерів» можуть переглянути котирування БК, ставки на матч АПЛ Манчестер Юнайтед – Ліверпуль, а також інформацію щодо трансляції протистояння між цими одвічними і запеклими суперниками.

Коефіцієнти букмекерів

Трейдери букмекерської компанії Favbet оприлюднили свої коефіцієнти Манчестер Юнайтед – Ліверпуль. На їхню думку, досить впевненим фаворитом цього матчу знову є команда Юргена Клоппа, попри те, декілька тижнів тому вони поступилися на стадіоні «червоних дияволів» у рамках чвертьфіналу національного Кубка:

Прогнози експертів

Прогнозист «Рейтингу Букмекерів», амбасадор БК Favbet і професійний букмекер Максим Кравець підготував свій прогноз на матч АПЛ Манчестер Юнайтед – Ліверпуль:

Два голи вінгера «Челсі» Коула Палмера у доданий час принесли перемогу лондонцям у матчі проти «Манчестер Юнайтед» (4:3). «МЮ» не заслужив на поразку, але втрата концентрація карається в АПЛ майже завжди.

В цьому році «Ман Юнайтед» та «Ліверпуль» зустрічались вже двічі. І якщо перший матч вийшов не надто видовищним і завершився 0:0, то нещодавня гра у Кубку Англії стала однією із кращих цього року. Команда Еріка тен Хага здобула вольову перемогу в додатковий час з рахунком 4:3 і вийшла до півфіналу Кубка.

Цього разу «Ліверпуль» знову вважається фаворитом, але принаймні на своєму полі манкуніанці мають дати бій. І якщо навіть програють – то не більше ніж в 1 гол. Ставлю на господарів з форою (+1).

Ставка: Фора «Ман Юнайтед» (+1)

1.91

Подивитися інший прогноз на матч 32 тур АПЛ Манчестер Юнайтед – Ліверпуль від інших експертів порталу «Рейтинг Букмекерів» можна за цим посиланням.

Трансляція гри

Де дивитися матч АПЛ Манчестер Юнайтед – Ліверпуль в неділю, 7 квітня 2024? Переглянути протистояння підопічних Еріка тен Хага і Юргена Клоппа можна як на платформі Setanta, так і на каналі Setanta Sports Ukraine, що присутній на багатьох популярних медіасервісах, зокрема Volia TV і Megogo.

Новий тренер для «Ман Юнайтед»: Тухель, Де Дзербі, Зідан та інші кандидати від букмекерів

Кефи на камбек «Челсі» були шаленими, а деякі беттори програли £41 тисячу на «МЮ» за 1.07

Опубліковано у: Новини
Теги:
Поділитися:
Схожі записи
Беттор зібрав виграшний експрес на кіберспорт: він поставив понад 1 млн грн на кф 10
18:04, 5 Квітня 2024
У 15 із 20 команд вищої ліги Бразилії титульний спонсор – букмекер
18:04, 5 Квітня 2024
Букмекер Betway став європейським партнером «Челсі»
18:04, 5 Квітня 2024
БК «Фавбет» запустила розділ «Скарбничка»: розбираємося, для чого він потрібен
18:04, 5 Квітня 2024
Пегула – Соболенко: чи є шанси в американки на титул?
18:04, 5 Квітня 2024
49% британських гравців використовують кредити для участі в азартних іграх
18:04, 5 Квітня 2024
Коментарі
Написати коментар
Повна версія