Увійти

Максим Шацьких: «Динамо» потрібно терпіти і чекати свого шансу з «Баварією», він обов’язково буде»

20:09, 27 Вересня 2021
Рейтинг Букмекерів
Підписатися Читати в повній версії

29 вересня «Динамо» зіграє свій другий матч в нинішньому розіграші Ліги чемпіонів. На виїзді підопічні Мірчі Луческу зустрінуться з мюнхенською «Баварією». Своїми думками про майбутній поєдинок з сайтом bookmaker-ratings.com.ua поділився колишній нападник «Біло-синіх» Максим Шацьких.

Поділитися:

Максим Шацьких: «Динамо» потрібно терпіти і чекати свого шансу з «Баварією», він обов’язково буде»

— Максиме, на ваш погляд, в якому моральному стані підходить «Динамо» до матчу з «Баварією»?

— Зрозуміло, що не в найкращому. Незважаючи на перемогу в чемпіонаті над «Рухом», був програний поєдинок за Суперкубок України «Шахтарю». Втім, не варто на цьому зациклюватися, це не Кубок України, а тим більше, не золоті медалі чемпіонату.

Думаю, нічия в Мюнхені була б за щастя для «Динамо». Нинішня «Баварія» один з претендентів на перемогу в Лізі чемпіонів.

— «Баварія» зараз на ходу.

— Багато хто говорить, що боятимуться навіть телевізор вмикати. Дійсно, мюнхенська команда зараз — це справжня машина. Безумовно, «Динамо» буде дуже складно, хоча статистика свідчить, що в обороні у киян великих провалів немає, в чемпіонаті пропущено всього два м’ячі. Зрозуміло, що гості будуть діяти від оборони, але це в жодному разі не полегшує життя підопічним Мірчі Луческу. Думаю, нічия в Мюнхені була б за щастя для «Динамо». Нинішня «Баварія» один з претендентів на перемогу в Лізі чемпіонів. Мюнхенці в трійці «залізно» серед кандидатів на тріумф.

— У таких матчах, коли хтось поступається в класі, чи виходить на перше місце фізична готовність?

— Звісно. «Динамо» доведеться в основному грати без м’яча, багато оборонятися, тому потрібно буде терпіти і чекати свого шансу. Дуже важливо відсунути гру якнайдалі від своїх воріт.

— Ви, як колишній нападник, щоб могли порадити динамівським форвардам?

— А що тут радити? Намагатися після відборів і при виходах з оборони в атаку не втрачати м’ячі в простих ситуаціях. Боротися, правильно відкриватися в вільні зони, щоб швидко проводити свої випади.

На жаль, поки ми не можемо на рівних боротися з таким суперниками. Але це футбол, і буває, що явний аутсайдер досягає позитивного результату в суперництві з фаворитом.

— Не виключено, що в центрі оборони можуть зіграти Ілля Забарний і Олександр Сирота. Психологічно ці молоді хлопці будуть готові до такого тиску?

— Хлопці трохи вже пограли. Забарний більше, Сирота трохи менше, тому незважаючи на молодість, ці футболісти вже виробили деякі навички. Інших і немає. Можна поставити Кенджору і Шабанова, але не думаю, що так буде. Потрібно виходити і грати в футбол. Яка різниця, хто в суперниках. Сьогодні «Баварія», завтра «Барселона». І яка б зараз не була іспанська команда, в грі з нею теж доведеться багато діяти у відборі.

Ще раз підкреслю, що хлопцям потрібно терпіти і чекати свого шансу, він обов’язково буде. На жаль, поки ми не можемо на рівних боротися з таким суперниками. Але це футбол, і буває, що явний аутсайдер досягає позитивного результату в суперництві з фаворитом. У Мюнхені потрібно і до стандартів поставитися з усією серйозністю. Також важливо з перших до останніх хвилин дотримуватися плану на гру, який команді вибере тренерський штаб.

Виграй фрібети та квитки за успішну ставку на матч «Динамо» – «Шахтар»

«Динамо» Київ, Ліга чемпіонів: ставки та прогнози 2021/22

Опубліковано у: Інтерв'ю, Новини, Спорт, Вибір редакції
Теги: ,,,
Поділитися:
Схожі записи
Сергій Ковалець: «Динамо» обіграє «Дніпро-1» і стане чемпіоном, якщо здолає «Шахтар»
20:09, 27 Вересня 2021
Двом гравцям «Миная» пропонували $5 000 за маніпулювання результатом проти «Динамо»
20:09, 27 Вересня 2021
Суперкомп’ютер Opta зробив прогноз на учасників фіналу ЛЧ і переможця турніру
20:09, 27 Вересня 2021
Гаррі Кейн не виграє жодного трофея за кар’єру: БК відкрили лінію на досягнення гравця (ВІДЕО)
20:09, 27 Вересня 2021
Андрій Ярмоленко: лінія на результативні дії гравця до кінця сезону 2023/2024 (ВІДЕО)
20:09, 27 Вересня 2021
ЗМІ: Нагельсманн та Флік є головними кандидатами, щоб очолити «Баварію» – букмекери не вірять
20:09, 27 Вересня 2021
Комментарии (1)
Написати коментар
Коментарі 1
Повна версія