Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Максим Шацьких: «Динамо» потрібно терпіти і чекати свого шансу з «Баварією», він обов’язково буде»

Рейтинг Букмекерів
29 вересня «Динамо» зіграє свій другий матч в нинішньому розіграші Ліги чемпіонів. На виїзді підопічні Мірчі Луческу зустрінуться з мюнхенською «Баварією». Своїми думками про майбутній поєдинок з сайтом bookmaker-ratings.com.ua поділився колишній нападник «Біло-синіх» Максим Шацьких.
Максим Шацьких: «Динамо» потрібно терпіти і чекати свого шансу з «Баварією», він обов'язково буде»

Максим Шацьких: «Динамо» потрібно терпіти і чекати свого шансу з «Баварією», він обов’язково буде»

— Максиме, на ваш погляд, в якому моральному стані підходить «Динамо» до матчу з «Баварією»?

— Зрозуміло, що не в найкращому. Незважаючи на перемогу в чемпіонаті над «Рухом», був програний поєдинок за Суперкубок України «Шахтарю». Втім, не варто на цьому зациклюватися, це не Кубок України, а тим більше, не золоті медалі чемпіонату.

Думаю, нічия в Мюнхені була б за щастя для «Динамо». Нинішня «Баварія» один з претендентів на перемогу в Лізі чемпіонів.

— «Баварія» зараз на ходу.

— Багато хто говорить, що боятимуться навіть телевізор вмикати. Дійсно, мюнхенська команда зараз — це справжня машина. Безумовно, «Динамо» буде дуже складно, хоча статистика свідчить, що в обороні у киян великих провалів немає, в чемпіонаті пропущено всього два м’ячі. Зрозуміло, що гості будуть діяти від оборони, але це в жодному разі не полегшує життя підопічним Мірчі Луческу. Думаю, нічия в Мюнхені була б за щастя для «Динамо». Нинішня «Баварія» один з претендентів на перемогу в Лізі чемпіонів. Мюнхенці в трійці «залізно» серед кандидатів на тріумф.

— У таких матчах, коли хтось поступається в класі, чи виходить на перше місце фізична готовність?

— Звісно. «Динамо» доведеться в основному грати без м’яча, багато оборонятися, тому потрібно буде терпіти і чекати свого шансу. Дуже важливо відсунути гру якнайдалі від своїх воріт.

— Ви, як колишній нападник, щоб могли порадити динамівським форвардам?

— А що тут радити? Намагатися після відборів і при виходах з оборони в атаку не втрачати м’ячі в простих ситуаціях. Боротися, правильно відкриватися в вільні зони, щоб швидко проводити свої випади.

На жаль, поки ми не можемо на рівних боротися з таким суперниками. Але це футбол, і буває, що явний аутсайдер досягає позитивного результату в суперництві з фаворитом.

— Не виключено, що в центрі оборони можуть зіграти Ілля Забарний і Олександр Сирота. Психологічно ці молоді хлопці будуть готові до такого тиску?

— Хлопці трохи вже пограли. Забарний більше, Сирота трохи менше, тому незважаючи на молодість, ці футболісти вже виробили деякі навички. Інших і немає. Можна поставити Кенджору і Шабанова, але не думаю, що так буде. Потрібно виходити і грати в футбол. Яка різниця, хто в суперниках. Сьогодні «Баварія», завтра «Барселона». І яка б зараз не була іспанська команда, в грі з нею теж доведеться багато діяти у відборі.

Ще раз підкреслю, що хлопцям потрібно терпіти і чекати свого шансу, він обов’язково буде. На жаль, поки ми не можемо на рівних боротися з таким суперниками. Але це футбол, і буває, що явний аутсайдер досягає позитивного результату в суперництві з фаворитом. У Мюнхені потрібно і до стандартів поставитися з усією серйозністю. Також важливо з перших до останніх хвилин дотримуватися плану на гру, який команді вибере тренерський штаб.

Виграй фрібети та квитки за успішну ставку на матч «Динамо» – «Шахтар»

«Динамо» Київ, Ліга чемпіонів: ставки та прогнози 2021/22

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі 1
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт