Увійти

Кучухідзе: «Відсьогодні Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей зможе розпочати ліцензування гральних операторів»

13:12, 30 Грудня 2020
Владислав Стародубцев
Підписатися Читати в повній версії

Голова Гемблінг асоціації України Антон Кучухідзе для «Рейтингу Букмекерів» прокоментував факт затвердження Кабінетом Міністрів ліцензійних умов для сфери азартних ігор.

Поділитися:

Кучухідзе: «Відсьогодні Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей зможе розпочати ліцензування гральних операторів»

«Ліцензійні умови, відповідно до ЗУ «Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор», були затверджені Кабінетом Міністрів.

Відсьогодні Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей зможе розпочати отримувати документи від гемблінг-операторів для проходження процедури ліцензування. 

З цієї точки зору 2021-й рік ознаменується не лишень роком юридичної легалізації грального бізнесу, створенням національного регулятора, а й роком наповнення бюджету внаслідок узаконення ринку азартних ігор. 

Грошей (7,4 млрд грн – «РБ»), що закладені у державному бюджеті на наступний рік від плати за ліцензії на провадження діяльності у сфері організації та проведення азартних ігор, може бути більше, адже там не враховані податки на прибуток, податок на кожного найманого співробітника, котрий працювати у сфері азартних ігор. 

Не забуваємо і про розвиток суміжних сфер: це і розвиток готельної індустрії, розвиток інфраструктури, реновація вже існуючих приміщень під казино або гральні заклади, консалтинг тощо. Загалом можна зробити висновок, що ті речі, які обіцяли пан Рудий та пан Баум у частині створення та запуску сфери азартних ігор у цьому році, вони виконали», – підсумував пан Кучухідзе. 

Державна система онлайн-моніторингу може запрацювати у другому кварталі 2021 року

Рудий оцінив перспективи видачі перших гемблінг-ліцензій цьогоріч

Опубліковано у: Інтерв'ю, Новини, Вибір редакції
Теги: ,
Поділитися:
Схожі записи
Перед своєю ліквідацією КРАІЛ вимагає заблокувати доступ до трьох нелегальних БК
13:12, 30 Грудня 2020
Парламент схвалив ліквідацію КРАІЛ та посилення контролю за гральним бізнесом
13:12, 30 Грудня 2020
Букмекерська компанія VBET усунула збій – клієнти знову можуть виводити гроші
13:12, 30 Грудня 2020
Указ президента Зеленського щодо обмежень на азартні ігри: СБУ доручили провести перевірки організаторів азартних ігор
13:12, 30 Грудня 2020
Фінмоніторинг заблокував на 30 днів рахунки VBET на 570 млн гривень – джерело
13:12, 30 Грудня 2020
КРАІЛ знову штрафує на ₴2,4 млн за незаконну гемблінг-рекламу – тепер чернівецьке ЗМІ
13:12, 30 Грудня 2020
Коментарі
Написати коментар
Повна версія