Увійти

Кіберспортивна команда Linger дискваліфікована за договірний матч

18:08, 13 Серпня 2020
Сергій Гумен
Підписатися Читати в повній версії

Китайська команда Linger отримала бан на турнірах Epic Esports Events і WePlay! Esports через договірний поєдинок на OMEGA League.

Поділитися:

Кіберспортивна команда Linger дискваліфікована за договірний матч

Організатори турніру OMEGA League в азійському дивізіоні дискваліфікували команду Linger за договірний матч, інформує офіційний сайт змагань.

«Матч Linger 2:1 DeMonster, що відбувся 10-го серпня 2020-го року, було проаналізовано. Довірені представники букмекерських компаній повідомили, що друга гра серії, яку програли Linger, викликала підозру. Кілька різних джерел підтверджують гіпотезу, що програш Linger був навмисним, у зв’язку з чим команда припиняє участь в OMEGA League. Гравцям команди заборонено брати участь в змаганнях Epic Esports Events і WePlay! Esports протягом року до 13-го серпня 2021-го року.

Ми також залишаємо за собою право продовжити термін покарання, якщо під час дискваліфікації хто-небудь з гравців Linger або вся команда будуть відсторонені від участі в змаганнях від інших кіберспортивних операторів у зв’язку з підставними матчами. Обидва організатори OMEGA League виступають за чесну гру – ми не допустимо підстроєних результатів і матчів. Сьогоднішня гра Linger проти For The Dream скасовується. У всіх минулих матчах за участю Linger перемога автоматично дістається їх супротивникам. Про зміни в розкладі з урахуванням дискваліфікації ми повідомимо пізніше», – говориться в повідомленні організаторів турніру.

«Рейтинг Букмекерів» інформував, що п’ятьом гравцям загрожує до десяти років ув’язнення за договірні матчі в кіберспортивній дисципліні Counter-Strike: Global Offensive.

Франческо Баранка: «Україна хоче бути на передовій боротьби проти договірних матчів»

Опубліковано у: Новини, Підозрілі матчі
Теги: ,
Поділитися:
Схожі записи
У Китаї довічно дискваліфіковано 43 футболістів за договірні матчі
18:08, 13 Серпня 2020
П’ять тенісистів із Мексики та Еквадору були спіймані на договірних матчах
18:08, 13 Серпня 2020
89% потенційних договірних матчів у серпні відбулися у футболі
18:08, 13 Серпня 2020
У Бразилії саджатимуть до 6 років за договірні матчі
18:08, 13 Серпня 2020
Футболісти АПЛ часто отримують пропозиції організувати договірний матч
18:08, 13 Серпня 2020
На Євро-2024 не виявлено підозрілих ставок: УЄФА та IBIA стежили за беттінг-активністю під час турніру
18:08, 13 Серпня 2020
Коментарі
Написати коментар
Повна версія