Увійти

«Інтер» – «Барселона»: ставки, прогнози і коефіцієнти букмекерів на матч 10 грудня 2019 року

13:12, 8 Грудня 2019
Сергій Гумен
Підписатися Читати в повній версії

У матчі шостого туру групового етапу Ліги чемпіонів у квартеті F міланський «Інтер» на своєму домашньому стадіоні «Джузеппе Меацца» зіграє проти каталонської «Барселони», що достроково забезпечила собі путівку в раунд плей-оф турніру. Букмекери віддають перевагу у цьому протистоянні італійському клубу. Коефіцієнт на перемогу команди Антоніо Конте – 1,62, на успіх «Синьо-гранатових» – 5,0, на нічийний результат – 4,25.

Поділитися:

«Інтер» – «Барселона»: ставки, прогнози і коефіцієнти букмекерів на матч 10 грудня 2019 року

На думку букмекерської контори Favbet, у відсотковому співвідношенні ймовірність перемоги «Інтера» – 59%, а «Барселони» – 19%. 22 відсотки залишається на нічию.

На перемогу господарів з форою (-1) встановлений коефіцієнт 2,03, що відповідає 47% ймовірності. На протилежний варіант пропонують котирування 1,8 (53%).

1:1 – вважається найвірогіднішим рахунком поєдинку, за версією букмекерів. На цей варіант дають коефіцієнт 8,0 (12,5%).

Ставки на голи у матчі «Інтер» – «Барселона»

Зустріч у Мілані, на думку експертів, має бути результативною. На тотал більше 2,5 можна поставити з котируванням 1,57, на менше – 2,31.

У відсотковому співвідношенні на 0-2 голи дається 40%, а на 3 і більше м’ячів – 60%. На ставку «обидві заб’ють» фаворитом вважається вибір «так» з відсотком 62.

Статистичні факти про матч «Інтер» – «Барселона»

Міланський «Інтер» лише одного разу відсвяткував перемогу над каталонцями в останніх п’яти очних протистояннях. «Барселона» перемагала тричі, а одного разу була зафіксована нічия. Тотал більше був пробитий у двох матчах. Різниця голів – 7:5 на користь іспанського гранда.

Підопічні Антоніо Конте у своїх останніх п’яти поєдинках здобули чотири перемоги при одній нічиїй. Тотал більше був зафіксований у чотирьох зустрічах. Різниця забитих/пропущених м’ячів – 10:3.

Команда Ернесто Вальверде має 100-відсотковий показник у останніх п’яти матчах – п’ять перемог. Тотал більше був зафіксований у трьох матчах. Різниця голів – 13:4.

У останньому поєдинку в Лізі чемпіонів «Нерадзуррі» на виїзді перемогли празьку «Славію» (3:1), а каталонці на своєму полі переграли дортмундську «Боруссію» з аналогічним рахунком.

Перед заключним туром групового етапу «Барселона» з 11 очками займає перше місце у квартеті F, а «Інтер» з 7 балами йде на другій позиції.

У складі міланського колективу через травми на поле не зможуть вийти півзахисники Стефано Сенсі, Ніколо Барелла та Роберто Гальярдіні. Також у лазареті перебуває чилійський нападник Алексіс Санчес.

У складі каталонського клубу на полі через травми не з’являться наступні виконавці: захисники Нельсон Семеду і Жорді Альба, півзахисник Артур, а також вінгери Усман Дембеле і Ансу Фаті.

Прогноз складів на матч «Інтер» – «Барселона»

«Інтер»: Ханданович, Шкріньяр, Де Врей, Годін, Д’Амброзіо, Кандрева, Брозович, Валеро, Весіно, Мартінес, Лукаку.

«Барселона»: Тер Штеген, Тодібо, Роберто, Лангле, Фірпо, Аленья, Відаль, Де Йонг, Перес, Грізманн, Суарес.

Матч «Інтер» – «Барселона» розпочнеться о 22:00 у вівторок, 10 грудня, у Мілані на стадіоні «Джузеппе Меацца». На цій грі працюватимуть нідерландські судді на чолі з Бйорном Кейперсом. Йому допомагатимуть Сандер ван Рукел і Ервін Зейнстра, а Пол ван Букел буде відеоасистентом рефері. Пряму трансляцію поєдинку організує телеканал «Футбол 2».

Конкурс «Час Перших» до топових матчів грудня

Букмекери дають 90%, що Роналду не піде з «Ювентуса» цієї зими

Опубліковано у: Новини, Ставки
Теги: ,
Поділитися:
Схожі записи
Серія А 2024/2025: «Інтер», «Ювентус» і «Мілан» – головні претенденти на чемпіонство
13:12, 8 Грудня 2019
Беттор зібрав експрес із 25 подіями та кф 4 757, вигравши понад $10 000
13:12, 8 Грудня 2019
«Інтер» – офіційно чемпіон Серії А. Скільки давали БК до початку сезону?
13:12, 8 Грудня 2019
Агуеро похвалився ще однією виграшною ставкою, яка принесла йому майже 10 тисяч доларів
13:12, 8 Грудня 2019
Беттору не вистачило одного гола в матчі «Боруссія» Д – ПСВ, це коштувало йому 388 тис грн
13:12, 8 Грудня 2019
Мілевський показав, що робить ставки – одна з них зіграла у матчі Серії А
13:12, 8 Грудня 2019
Коментарі
Написати коментар
Повна версія