Увійти

Гравець Dota 2 Томмі «Тайга» Ле зізнався, що сприяв ставкам на свої матчі

18:05, 19 Травня 2024
Ярослав Перканюк
Підписатися Читати в повній версії

У квітні 2024 року Томмі «Тайга» Ле звинуватили в участі в договірних матчах. Гравця звільнили з команди, а сам він нічого не коментував.

Поділитися:

Томмі «Тайга» Ле

У квітні цього року вийшло розслідування, в якому гравця Dota 2 Томмі «Тайга» Ле звинуватили в участі в договірних матчах. Були надані скріни банківських переказів, особисте листування та інші докази, які підтверджують провину Ле.

Через місяць Томмі «Тайга» Ле виступив із заявою, в якій частково визнав провину. Він заявив, що розповідав про плани команди щодо вибору героїв, стратегій на гру та іншу конфіденційну інформацію. Сталося це в період, коли гравець виступав за команду OG.

«Я хочу зізнатися у скоєному. Знав, що рано чи пізно, але такий момент настане. Я розкривав різну конфіденційну інформацію про команду, яку використовували для ставок. План на гру, яких героїв плануємо вибрати і все інше, що можна було використовувати для ставок.

При цьому я хочу зазначити, що я ніколи спеціально не програвав карти або не робив так, щоб моя команда зіграла для ставки. Я надавав тільки інформацію. Я зізнаюся, що таємно запускав прямі відеотрансляції в режимі реального часу, даючи перевагу в ставках», – цитує слова Томмі «Тайга» Ле видавництво Esports.

Гравець повідомив, що він не мав на меті заробити гроші, він вважає себе жертвою маніпуляцій з боку партнера, який робив ставки.

«Я був зломлений та використаний людиною, яка скористалася моїм психологічним станом. У мене не було мети заробити гроші, нічого подібного. Я не отримував від нього грошей, усі показані ним транзакції – обман».

Valve продовжує розслідування і не розкриває подробиць по справі Томмі «Тайга» Ле. Очікується, що організація дискваліфікує колишнього гравця OG.

Томмі «Тайга» Ле грав за команду Leviatán. Але у квітні він був звільнений з організації після початку розслідування. За свою професійну кар’єру в Dota 2 він заробив 643 000 доларів США призових.

Прогнози на спорт на сьогодні доступні в нашому розділі.

Скандал у Ла Лізі: керівництво «Райо-Вальєкано» підозрює, що матч «Севілья» – «Кадіс» був договірним (відео)

5 членів жіночої збірної Молдови дискваліфіковано за договірні матчі

Опубліковано у: Новини, Підозрілі матчі, Спорт, Ставки
Теги: ,,,
Поділитися:
Схожі записи
Шакіл О’Ніл став амбасадором букмекера DraftKings
18:05, 19 Травня 2024
В Україні виявлено договірні матчі в багатьох видах спорту
18:05, 19 Травня 2024
Тухель став тренером збірної Англії: опубліковано лінію на результати роботи німецького наставника
18:05, 19 Травня 2024
Аматорські клуби в Німеччині підозрюють у договірних матчах: легальні БК закрили лінію на аматорський футбол
18:05, 19 Травня 2024
2 300 грн на кф 219: у беттора доїхав експрес на футбол
18:05, 19 Травня 2024
АПЛ 2024/2025: тен Хаг – головний фаворит на наступне звільнення в лізі, ймовірність події – 63,7%
18:05, 19 Травня 2024
Коментарі
Написати коментар
Повна версія