Увійти

Футболісти «Говерли» U-21 вимагають, аби інформація про їх участь в «договірняках» була спростована

15:04, 25 Квітня 2016
Олександр Веселов
Підписатися Читати в повній версії

Гравці та тренер молодіжного складу ужгородської «Говерли» звернулись з відкритим листом до голови Комітету з етики та чесної гри Федерації футболу України Ігоря Кочетова з вимогою, аби була спростована інформація журналістів про участь команди у договірних матчах.

Поділитися:

Гравці «Говерли» U-21 написали листа Ігорю Кочетову

«Шановний Ігоре Миколайовичу, звертаємося до Вас з вимогою відреагувати на безпідставні звинувачення нашої команди й зокрема гравця Котьо Станіслава в участі у матчах з фіксованим результатом, які були озвучені під час ефіру 17 квітня на передачі «Профутбол» на телеканалі «2+2» її ведучим Ігорем Цигаником. В свою чергу стверджуємо, що ніколи не брали участі у подібних поєдинках, а вели чесну й безкомпромісну боротьбу на полі зі своїми суперниками. Тому цю інформацію вважаємо наклепом та такою, яка не має під собою жодних підстав. Вимагаємо від очолюваного Вами Комітету спростувати дану інформацію», – наводить текст листа офіційний сайт «Говерли».

Нагадаємо, що дане питання було порушено після поєдинку «Говерла» – «Динамо» у чемпіонаті України U-21, що відбувся 15-го квітня в Ужгороді. «Рейтинг Букмекерів» детально розбирав, чому з’явились підстави сумніватись у дотриманні принципів спортивної боротьби у цій грі.

Окрім того, капітан та захисник «Говерли» U-21 Станіслав Котьо відреагував на інформацію програми «Профутбол», що він, мовляв, має стосунок до договірних матчів свого клубу.

Опубліковано у: Новини, Підозрілі матчі
Теги:
Поділитися:
Схожі записи
Генпрокуратура розслідує матчі «Говерла» – «Зоря» і «Арсенал» – «Верес»
15:04, 25 Квітня 2016
Ера договірняків. Частина друга. Обмін
15:04, 25 Квітня 2016
Ігор Кочетов: «Чотири останні гри «Говерли» – матчі з фіксованим результатом»
15:04, 25 Квітня 2016
Ера договірняків. Частина перша
15:04, 25 Квітня 2016
Таємниці успіху. На матч ліги «Парі-матч» «Карпати» – «Говерла» поставлено більше 80 тисяч доларів
15:04, 25 Квітня 2016
БК «Марафон»: «Змушені переглянути параметри котирування чемпіонату і Кубка України з футболу. Мотивація деяких учасників для нас непрозора»
15:04, 25 Квітня 2016
Коментарі
Написати коментар
Повна версія