Увійти

Футболістам збірної Сальвадору пропонували гроші за відбірковий матч до ЧС-2018

13:09, 6 Вересня 2016
Олександр Веселов
Підписатися Читати в повній версії

На офіційній прес-конференції гравці збірної Сальвадору повідомили, що їх намагалися підкупити напередодні кваліфікаційного поєдинку до Чемпіонату світу-2018 проти команди Канади. Договірний матч? Можливо. Хоча в даній ситуації прихильники українського футболу не побачать нічого екстраординарного…

Поділитися:

Футболісти Сальвадору не прийняли грошову пропозицію бізнесмена

Для початку нагадаємо турнірну ситуацію. В зоні КОНКАКАФ наразі триває четвертий раунд кваліфікації до ЧС-2018: збірні, розбиті на групи по чотири учасника, ведуть боротьбу за потрапляння до вирішального раунду відбору. З кожного квартету виходить по дві кращі команди. Перед останнім туром в групі «А», де грають Мексика, Гондурас, Канада і Сальвадор, склалась наступна ситуація: мексиканці вже забронювали місце в п’ятому раунді, Сальвадор – вилетів, а ось Гондурас і Канада ведуть боротьбу за другу путівку – не виключено, навіть доведеться рахувати різницю забитих й пропущених м’ячів. В заключному турі Мексика приймає Гондурас, а Канада – Сальвадор.

Як повідомляє CBS Sports, вчора на прес-конференції представники Сальвадору оприлюднили аудіозапис, в якому сальвадорський бізнесмен Рікардо Паділья, що має зв’язок з Гондурасом, пропонував футболістам збірної Сальвадору фінансове заохочення напередодні гри з Канадою, а саме: по 30 доларів США за кожну зіграну хвилину гравцю, якщо Сальвадор виграє, по 20 – якщо зіграє внічию, 15 – програє 0:1, нічого – поразка буде в два м’ячі і більше. Логіку фінансового заохочення зрозуміти можна, якщо повернутися до турнірної ситуації. Але, на відміну від України, в інших частинах світу речі називають своїми іменами – недопустимість втручання третьої сторони у спортивний поєдинок, тому мова йде про спробу організації договірного матчу.

Форвард збірної Сальвадору Нельсон Бонілья, коментуючи запис, сказав наступне: «З урахуванням того, що ми зараз почули, хочу заявити, що команда виступає проти подібних процесів у футболі. Ми бажаємо бути відвертими перед громадськістю – люди повинні знати, що відбувається навколо національної збірної країни. Ми розуміємо, наскільки погані наслідки може викликати подібний випадок».

Матч між збірними Канади і Сальвадору пройшов 6-го вересня на стадіоні «БіСі Плейс» у Ванкувері. Поєдинок завершився перемогою канадців з рахунком 3:1.

Нагадаємо, що наприкінці минулого року екс-футболіста збірної Сальвадору, дискваліфікованого через договірні матчі, було вбито.

Опубліковано у: Новини, Підозрілі матчі
Теги:
Поділитися:
Схожі записи
Букмекер приймає оригінальні ставки на ЧС-2018
13:09, 6 Вересня 2016
Букмекери оцінили шанси України в першому відбірковому матчі ЧС-2018
13:09, 6 Вересня 2016
Букмекери оцінили шанси України вийти з групи I на ЧС-2018
13:09, 6 Вересня 2016
UFC 306: беттор програв понад 300 тис грн на ставці на перемогу Алдани в бою з Дюмон
13:09, 6 Вересня 2016
Ліга чемпіонів 2024/2025: Голанд – головний фаворит на звання найкращого бомбардира турніру, слідом ідуть Мбаппе і Кейн
13:09, 6 Вересня 2016
Ліга чемпіонів 2024/2025: «Манчестер Сіті», «Реал Мадрид» і «Арсенал» – головні претенденти на перемогу на турнірі
13:09, 6 Вересня 2016
Коментарі
Написати коментар
Повна версія