Увійти

Футбольний Нострадамус: гравець спрогнозував рахунок матчу «Ман Юнайтед» – «Саутгемптон»

11:02, 4 Лютого 2021
Владислав Стародубцев
Підписатися Читати в повній версії

Сьогодні у рубриці «Оце так ставка!» клієнт букмекерської компанії Paddy Power, який примудрився вгадати хокейний рахунок у матчі минулого туру англійської Прем’єр-ліги між «Манчестер Юнайтед» та «Саутгемптоном» (9:0).

Поділитися:

Гравець спрогнозував рахунок матчу «Ман Юнайтед» – «Саутгемптон» (9:0)

Футбольний Нострадамус або наступник Ванги – напевно, саме так друзі почали називати беттора ірландської компанії Paddy Power, адже чоловік спрогнозував точний рахунок у поєдинку, де, здавалося б, не варто очікувати настільки розгромної перемоги «Червоних дияволів» – 9:0. 

Незрозуміло, які небесні сили ним рухали, коли він вирішив спробувати «упіймати удачу за хвіст», і наважився зробити ставку на перемогу «Манчестер Юнайтед» в матчі з «Саутгемптоном» з рахунком 9:0 за коефіцієнт 200.0

Щоправда, у Paddy Power полегшено видихнули, коли дізналися, що наш герой поставив лишень £1 (₴38), а не, до прикладу, £1000. Однак це не скасовує крутості парі, оскільки це був тільки третій подібний випадок в АПЛ – у жовтні 2019-го року «Лестер» каменя на камені не залишив від того ж таки «Саутгемптона» (9:0), а у березні 1995-го «Ман Юнайтед» на «Олд Траффорд» знищив «Іпсвіч Таун» (9:0). 

З перших хвилин для «Святих» усе пішло шкереберть: Янкевіч грубо порушив правила проти Мактоміная, за що і був вилучений на 4-й хвилині – певно, навіть спітніти не встиг. «Саутгемптон» протримався буквально третину тайму, а далі розпочався фестиваль голів  – за 20 хвилин підопічні Уле Гуннара Сульшера спромоглися заколотили чотири м’ячі у ворота суперника. 

У другому таймі манкуніанці дещо заспокоїлися: зустріч протікала у стилі «Ви не здатні забити бодай гол, а ми наб’ємо стільки, скільки захочемо». 

На екваторі другої тайму «Ман Юнайтед» провів ударний відрізок, за підсумками якого бідолашний Алекс Макарті був змушений двічі діставати «шкіряного» з сітки власних воріт. Зустріч перетворилася для Хазенхюттля на пекло, коли на 86-й хвилині рефері дістав другу червону картку – на цей раз Беднареку, який ще і оформив автогол у першій 45-хвилинці. 

Водночас парі перебувало під загрозою, позаяк за 5 хвилин до завершення основного часу перевага «Червоних дияволів» над суперником складала лишень 6 м’ячів. Втім, на радість беттору, манкуніанці змогли забити ще три голи до завершення зустрічі, а гравець Paddy Power, вочевидь, не міг повірити у те, що це дійсно сталося з ним. 

Завдяки цій перемозі «Манчестер Юнайтед» втримав другу сходинку та продовжує гонитву за «Манчестер Сіті», що лідирує. Після 22-х турів у команди Сульшера 44 очки та 2 місце, тоді як «Саутгемптон» перебуває у середній частині турнірної таблиці – 12 місце і 29 залікових балів.

Раніше «Рейтинг Букмекерів» розповідав історію гравця, у якого доїхав експрес з коефіцієнтом 2104.

Британець зробив ставку на власне схуднення – чоловік скинув 32 кг і виграв ₴186 тисяч

Наступне тренерське звільнення АПЛ: букмекери обвалили коефіцієнт на Моурінью

Опубліковано у: Новини
Теги: ,,,
Поділитися:
Схожі записи
БК оцінили шанси МЮ виграти титул у сезоні 2024/2025
11:02, 4 Лютого 2021
«Манчестер Сіті» – «Арсенал»: чи вдасться Артеті здивувати Гвардіолу?
11:02, 4 Лютого 2021
1 млн грн на кф 5,56: беттор зібрав переможний експрес на ЛЧ
11:02, 4 Лютого 2021
Ліга Європи 2024/2025: «Тоттенгем» – головний претендент на титул, замикають трійку фаворитів МЮ і «Рома»
11:02, 4 Лютого 2021
43 мільйони гривень – виграш гравця з експреса на Лігу чемпіонів
11:02, 4 Лютого 2021
Мілевський і його друг виграли на договірному матчі 683 тисячі гривень
11:02, 4 Лютого 2021
Коментарі
Написати коментар
Повна версія