Увійти

Favorit Sport: компанія понесла величезні збитки від незаконних дій силовиків

10:12, 21 Грудня 2019
Тарас Гончар
Підписатися Читати в повній версії

Компанія Favorit Sport заперечила інформацію в ЗМІ про незаконність своєї діяльності та повідомила про наслідки дій поліції.

Поділитися:

Favorit Sport: компанія понесла величезні збитки від незаконних дій силовиків

«Міжнародна букмекерська компанія FAVBET, яка працює в Україні під брендом Favorit Sport, категорично спростовує всі звинувачення в ЗМІ про незаконність своєї діяльності на території України. Компанія працює на основі угоди з Українською національною лотереєю, яка має ліцензію, видану в 2002 році.

Ми підтримуємо процес легалізації ігрового бізнесу в країні та стандартизацію індустрії, вироблену відповідно до європейських норм. Верховною Радою України було провалено законопроект у першому читанні. Дана ситуація затягує процес «вибілення» ринку, та псує репутацію країни на світовому ринку беттингу та гемблінгу, обсяг якого оцінюється мільйонами доларів.

Ситуація навколо Favorit Sport, яка розгортається в Україні останніми днями, є наслідком того, що правоохоронні та виконавчі органи не розмежовують букмекерську діяльність (лотерею) та незаконні ігрові автомати. Минулої ночі пункти прийому ставок Favorit Sport продовжували працювати у звичайному режимі. Сьогодні вранці керівництво компанії прийняло рішення про закриття всіх торгових пунктів з метою забезпечення безпеки працівників та обладнання компанії. Частина пунктів прийому ставок постраждала від незаконних дій силовиків, внаслідок яких компанія понесла величезні збитки через неможливість ведення підприємницької діяльності.

FAVBET та Favorit Sport беруть активну участь у розвитку українського спорту та підтримують не лише великий спорт, але й вкладають кошти у розвиток суспільно важливих проектів. Ми прагнемо бути надійним партнером держави у реалізації не лише спортивних ініціатив. Компанія підтримує розвиток культури, українське книговидання, представляє Україну на міжнародних форумах та виставках.

Ми сподіваємось на оперативне врегулювання ситуації в Україні, і ми закликаємо створити умови праці в правовому полі для ринку беттингу та гемблінгу», – йдеться в заяві Favorit Sport у мережі Instagram.


Поліція припинила діяльність більше 5 тисяч гральних закладів

Зеленський емоційно прокоментував провал голосування щодо легалізації грального бізнесу

«Всі гральні заклади припиняють функціонування до 16:00, 20 грудня», – Аваков

Опубліковано у: Бізнес, Новини
Теги: ,,
Поділитися:
Схожі записи
За підсумками співпраці КРАІЛ та Google LLC було заблоковано 19 додатків із нелегальними азартними іграми
10:12, 21 Грудня 2019
«ВБЕТ»: «Наразі намагаємося налагодити роботу платіжних систем, але платежі можуть «зависати»
10:12, 21 Грудня 2019
«ВБЕТ»: »Ми не встановлювали обмежень щодо введення/виведення коштів, це ліміти з боку банків»
10:12, 21 Грудня 2019
Гетманцев: «За 8 місяців гральний бізнес поповнив бюджет України на суму 11,7 млрд гривень»
10:12, 21 Грудня 2019
БК «ВБЕТ» відновила роботу платіжних систем: представники букмекера розповіли про нововведення
10:12, 21 Грудня 2019
БК «Фавбет» запустила розділ «Скарбничка»: розбираємося, для чого він потрібен
10:12, 21 Грудня 2019
Комментарии (7)
Написати коментар
Коментарі 7
Повна версія