Увійти

Де продовжить кар’єру Лерой Сане? Букмекери назвали фаворита на трансфер футболіста

14:04, 23 Квітня 2020
Сергій Гумен
Підписатися Читати в повній версії

Атакувальний півзахисник Лерой Сане, який наразі виступає в англійській Прем’єр-лізі за «Манчестер Сіті», близький до повернення в німецьку Бундеслігу. Згідно з оцінкою букмекерської компанії Paddy Power, головним фаворитом на гравця вважається мюнхенська «Баварія».

Поділитися:

Де продовжить кар’єру Лерой Сане? Букмекери назвали фаворита на трансфер футболіста

Вінгер «Манчестер Сіті» Лерой Сане перебуває у сфері декількох європейських топ-клубів. Про це минулого тижня в інтерв’ю виданню Bild розповів агент 24-річного футболіста Дамір Смольян. Найбільший інтерес спостерігається у керівництва мюнхенської «Баварії», німецький гранд вже давно прагне посилитися цим півзахисником.

Ґрунтуючись на останніх чутках букмекерська контора Paddy Power запустила спеціальну лінію, в якій запропонувала можливі варіанти продовження кар’єри Сане. Найкращі шанси підписати гравця, очікувано, має мюнхенська «Баварія». Аналітики ірландської компанії оцінили в 55% ймовірності (коефіцієнт – 1,83) можливу угоду між німецьким грандом і «Манчестер Сіті». Ставка буде розрахована як виграшна в тому випадку, якщо Лерой поповнить ряди «Баварії» до першого вересня 2020-го року.

Варто зазначити, що шанси інших європейських клубів оформити трансфер Сане оцінюються набагато нижче. Наприклад, на перехід півзахисника в мадридський «Реал» пропонують котирування 8,5, яке дорівнює лише 12% ймовірності. Коефіцієнт 13,0 або 8% ймовірності букмекери дають на можливий трансфер Лероя в туринський «Ювентус». Шанси каталонської «Барселони» посилитися німецьким вінгером складають всього 7% ймовірності (котирування – 15,0).

Нагадаємо, що Сане є вихованцем футбольної академії гельзенкірхенського «Шальке», за першу команду якого виступав з 2014-го по 2016-й рік. Після цього футболіст перейшов в англійський «Манчестер Сіті», в складі якого виступає по сьогоднішній день. Чинний трудовий договір Лероя з «Манкуніанцями» розрахований до літа 2021-го року. У сезоні 2019/2020, який призупинили через пандемію коронавірусу, німецький півзахисник на поле не виходив через травму хрестоподібних зв’язок коліна.

Букмекер приймає ставки на трансфер Мессі в «Динамо»

Букмекери назвали найімовірніший наступний клуб Хамеса Родрігеса

Опубліковано у: Новини, Ставки
Теги: ,
Поділитися:
Схожі записи
Суперкомп’ютер Opta зробив прогноз на учасників фіналу ЛЧ і переможця турніру
14:04, 23 Квітня 2020
Гаррі Кейн не виграє жодного трофея за кар’єру: БК відкрили лінію на досягнення гравця (ВІДЕО)
14:04, 23 Квітня 2020
ЗМІ: Нагельсманн та Флік є головними кандидатами, щоб очолити «Баварію» – букмекери не вірять
14:04, 23 Квітня 2020
Алонсо, Зідан, Конте та інші: БК оцінили шанси тренерів очолити «Баварію»
14:04, 23 Квітня 2020
Наступний клуб Хабі Алонсо: букмекери оцінили шанси «Ліверпуля», «Реала» і «Баварії»
14:04, 23 Квітня 2020
БК відкрили лінію на нового тренера «Баварії»: кефи на Зідана, Моурінью, Клоппа та інших
14:04, 23 Квітня 2020
Коментарі
Написати коментар
Повна версія