Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Де продовжить кар’єру Лерой Сане? Букмекери назвали фаворита на трансфер футболіста

Сергій Гумен
Атакувальний півзахисник Лерой Сане, який наразі виступає в англійській Прем’єр-лізі за «Манчестер Сіті», близький до повернення в німецьку Бундеслігу. Згідно з оцінкою букмекерської компанії Paddy Power, головним фаворитом на гравця вважається мюнхенська «Баварія».
Де продовжить кар'єру Лерой Сане? Букмекери назвали фаворита на трансфер футболіста

Де продовжить кар’єру Лерой Сане? Букмекери назвали фаворита на трансфер футболіста

Вінгер «Манчестер Сіті» Лерой Сане перебуває у сфері декількох європейських топ-клубів. Про це минулого тижня в інтерв’ю виданню Bild розповів агент 24-річного футболіста Дамір Смольян. Найбільший інтерес спостерігається у керівництва мюнхенської «Баварії», німецький гранд вже давно прагне посилитися цим півзахисником.

Ґрунтуючись на останніх чутках букмекерська контора Paddy Power запустила спеціальну лінію, в якій запропонувала можливі варіанти продовження кар’єри Сане. Найкращі шанси підписати гравця, очікувано, має мюнхенська «Баварія». Аналітики ірландської компанії оцінили в 55% ймовірності (коефіцієнт – 1,83) можливу угоду між німецьким грандом і «Манчестер Сіті». Ставка буде розрахована як виграшна в тому випадку, якщо Лерой поповнить ряди «Баварії» до першого вересня 2020-го року.

Варто зазначити, що шанси інших європейських клубів оформити трансфер Сане оцінюються набагато нижче. Наприклад, на перехід півзахисника в мадридський «Реал» пропонують котирування 8,5, яке дорівнює лише 12% ймовірності. Коефіцієнт 13,0 або 8% ймовірності букмекери дають на можливий трансфер Лероя в туринський «Ювентус». Шанси каталонської «Барселони» посилитися німецьким вінгером складають всього 7% ймовірності (котирування – 15,0).

Нагадаємо, що Сане є вихованцем футбольної академії гельзенкірхенського «Шальке», за першу команду якого виступав з 2014-го по 2016-й рік. Після цього футболіст перейшов в англійський «Манчестер Сіті», в складі якого виступає по сьогоднішній день. Чинний трудовий договір Лероя з «Манкуніанцями» розрахований до літа 2021-го року. У сезоні 2019/2020, який призупинили через пандемію коронавірусу, німецький півзахисник на поле не виходив через травму хрестоподібних зв’язок коліна.

Букмекер приймає ставки на трансфер Мессі в «Динамо»

Букмекери назвали найімовірніший наступний клуб Хамеса Родрігеса

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт