Увійти

Чи перенесуть Євро-2020 через коронавірус? Циганик розповів деталі справи

19:03, 10 Березня 2020
Владислав Стародубцев
Підписатися Читати в повній версії

Ведучий програми «Профутбол», постійний експерт «Рейтингу Букмекерів» Ігор Циганик поділився своєю візією того, як вірус CoVid-2019 впливає на футбол.

Поділитися:

Чи перенесуть Євро-2020 через коронавірус? Циганик розповів деталі справи

«Ми читаємо новини, що той матч без глядачів, той Ліги чемпіонів, Ліги Європи. В Італії зупинили чемпіонат до 3-го квітня.

Це тривожно, але не критично. Я спілкувався з іноземними та нашими журналістами, тренерами. І нічого критичного, пов’язаного з Євро-2020, немає. Ситуація така, що коронавірус найбільше поширився на півночі Італії. Все тому, що на півночі сприятлива погода. Тому призупинили матчі Серії А для того, щоб не допустити розповсюдження, це профілактичний і превентивний захід.

На даному етапі й в цю пору року саме склалися такі умови, що це вірус поширений. Ця погода та умови для вірусу дуже сприятливі. Тож було прийнято рішення зупинити матчі, а деякі провести без глядачів. Щоб не було великого скупчення людей. Саме в такому середовищі хвороба поширюється найшвидше. Закриття чемпіонату – це профілактика! Чекатимуть, поки покращиться погода, щоб зменшився цей спалах поширення вірусу. Тоді вже можна говорити про локалізацію хвороби. І вже тоді можна проводити футбольні дійства за участі глядачів. І говорити, що Євро відбудеться. Але це на початку квітня, коли покращиться погода.

Зараз неможливо припустити, відбудеться Євро чи ні. Ти можеш бути розповсюдником, при цьому сам не хворіючи. Є профілактика, є карантин. У квітні буде зрозуміло, чи впливають погодні умови. Щоб вірус пішов на спад… Якщо вдасться локалізувати, все нормалізується.

І тоді Серія А поновиться. Хоча є певні проблеми, не зрозуміло, як вони збираються до 26 травня закінчити чемпіонат. Можливо не будуть дограні якісь тури. Це відбувається по всій Європі: Німеччина, Швейцарія, Польща», – сказав Циганик в ефірі авторської програми ЦиганикLive.

На сьогодні у світі зафіксовано понад 114 тисяч хворих на вірус CoVid-2019. Число смертей досягло позначки в 4000. Епіцентром коронавірусу в Європі залишається Італія, де підтверджені майже 9,5 тисяч випадків зараження, 400 осіб померли.

УЄФА може зупинити Лігу чемпіонів і Лігу Європи через коронавірус

Євро-2020 під загрозою через коронавірус – букмекери не вірять в перенесення турніру

Опубліковано у: Новини, Спорт
Теги: ,,
Поділитися:
Схожі записи
Розгорається скандал: Новака Джоковича затримали напередодні старту Australian Open
19:03, 10 Березня 2020
Повернення спорту після карантину збільшило кількість проблемних кейсів
19:03, 10 Березня 2020
Sportradar: Євро-2020 був чистим у контексті спортивної боротьби
19:03, 10 Березня 2020
Євро-2020: коефіцієнти, рекорди та статистика ставок від БК Vbet   
19:03, 10 Березня 2020
Франція зламала розкішний експрес читачеві «Рейтингу Букмекерів»
19:03, 10 Березня 2020
Оце так ставка! Беттор виграв 91 тисячу, поставивши 190 грн
19:03, 10 Березня 2020
Коментарі
Написати коментар
Повна версія