Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Чи перенесуть Євро-2020 через коронавірус? Циганик розповів деталі справи

Владислав Стародубцев
Ведучий програми «Профутбол», постійний експерт «Рейтингу Букмекерів» Ігор Циганик поділився своєю візією того, як вірус CoVid-2019 впливає на футбол.
Чи перенесуть Євро-2020 через коронавірус? Циганик розповів деталі справи

Чи перенесуть Євро-2020 через коронавірус? Циганик розповів деталі справи

«Ми читаємо новини, що той матч без глядачів, той Ліги чемпіонів, Ліги Європи. В Італії зупинили чемпіонат до 3-го квітня.

Це тривожно, але не критично. Я спілкувався з іноземними та нашими журналістами, тренерами. І нічого критичного, пов’язаного з Євро-2020, немає. Ситуація така, що коронавірус найбільше поширився на півночі Італії. Все тому, що на півночі сприятлива погода. Тому призупинили матчі Серії А для того, щоб не допустити розповсюдження, це профілактичний і превентивний захід.

На даному етапі й в цю пору року саме склалися такі умови, що це вірус поширений. Ця погода та умови для вірусу дуже сприятливі. Тож було прийнято рішення зупинити матчі, а деякі провести без глядачів. Щоб не було великого скупчення людей. Саме в такому середовищі хвороба поширюється найшвидше. Закриття чемпіонату – це профілактика! Чекатимуть, поки покращиться погода, щоб зменшився цей спалах поширення вірусу. Тоді вже можна говорити про локалізацію хвороби. І вже тоді можна проводити футбольні дійства за участі глядачів. І говорити, що Євро відбудеться. Але це на початку квітня, коли покращиться погода.

Зараз неможливо припустити, відбудеться Євро чи ні. Ти можеш бути розповсюдником, при цьому сам не хворіючи. Є профілактика, є карантин. У квітні буде зрозуміло, чи впливають погодні умови. Щоб вірус пішов на спад… Якщо вдасться локалізувати, все нормалізується.

І тоді Серія А поновиться. Хоча є певні проблеми, не зрозуміло, як вони збираються до 26 травня закінчити чемпіонат. Можливо не будуть дограні якісь тури. Це відбувається по всій Європі: Німеччина, Швейцарія, Польща», – сказав Циганик в ефірі авторської програми ЦиганикLive.

На сьогодні у світі зафіксовано понад 114 тисяч хворих на вірус CoVid-2019. Число смертей досягло позначки в 4000. Епіцентром коронавірусу в Європі залишається Італія, де підтверджені майже 9,5 тисяч випадків зараження, 400 осіб померли.

УЄФА може зупинити Лігу чемпіонів і Лігу Європи через коронавірус

Євро-2020 під загрозою через коронавірус – букмекери не вірять в перенесення турніру

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт