Увійти

Букмекери високо оцінили шанси Мессі залишитися в «Барселоні»

09:02, 14 Лютого 2020
Сергій Гумен
Підписатися Читати в повній версії

Шанси на те, що аргентинський нападник Ліонель Мессі почне наступний сезон у складі «Синьо-гранатових» складають 96% (коефіцієнт – 1,04).

Поділитися:

Букмекери високо оцінили шанси Мессі залишитися в «Барселоні»

Останнім часом поповзли чутки про можливе розставання каталонської «Барселони» і головної зірки клубу Ліонеля Мессі. Причиною став конфлікт між спортивним директором «Синьо-гранатових» Еріком Абідалем і 32-річним аргентинським нападником. Французький функціонер в одному з інтерв’ю заявив, що причиною звільнення Ернесто Вальверде стала погана самовіддача деяких футболістів команди. Ці слова розлютили Мессі, після чого Ліонель вступив у конфронтацію з Абідалем.

На тлі конфлікту аргентинця з керівництвом каталонського гранду з’явилася інформація про те, що форвард може продовжити кар’єру в іншому європейському топ-клубі. Одним з претендентів на Мессі назвали «Манчестер Сіті», який наразі очолює іспанець Хосеп Гвардіола. У тренера і нападника збереглися хороші стосунки після співпраці в «Барселоні», тому цей варіант почав розглядатися аналітиками. Букмекерська контора Parimatch оцінила можливість переходу аргентинця в англійський колектив коефіцієнтом 15,0, що відповідає майже 7% ймовірності.

Серед інших варіантів продовження кар’єри Мессі розглядаються ще кілька грандів європейського футболу. На трансфер Ліонеля в міланський «Інтер», що стрімко набирає обертів в чемпіонаті Італії, запропонували котирування 20,0 (5%). Поставити на возз’єднання аргентинця з бразильцем Неймаром в «ПСЖ»  можна за аналогічне котирування – 20,0 (5%). Коефіцієнтом 60,0 оцінюється трансфер шестиразового володаря «Золотого м’яча» в «Ліверпуль», туринський «Ювентус» або мюнхенську «Баварію».

Також експерти включили в список претендентів на Мессі представника українського чемпіонату – київське «Динамо». Цей варіант вважається малоймовірним, тому на нього встановлено коефіцієнт 200,0 (0,5%). Ще менше оцінюються шанси підписати Ліонеля у найпринциповішого суперника «Барселони» – мадридського «Реала» (250,0 – 0,4%).

Найімовірнішим підсумком цієї саги вважається варіант, при якому Мессі залишиться у своєму нинішньому клубі. Букмекери не вірять, що аргентинець зважиться піти на зміну команди в літнє трансферне вікно. Шанси на те, що аргентинський нападник почне наступний сезон у складі «Синьо-гранатових» складають 96% (коефіцієнт – 1,04).

Нагадаємо, що чинний трудовий договір Ліонеля з іспанським клубом розрахований до літа 2021-го року.

Мессі є вихованцем академії каталонської «Барселони», за першу команду якої виступає з 2004-го року. З того часу нападник зіграв у 470 матчах чемпіонату Іспанії, в яких забив 433 м’ячі. У складі «Синьо-гранатових» аргентинський форвард десять разів ставав чемпіоном Іспанії, шість разів вигравав Кубок країни, а також чотири рази був тріумфатором Ліги чемпіонів. Додамо, що на рахунку Мессі шість «Золотих м’ячів» і шість «Золотих бутс».

Іспанський сором Абідаля або Чому Мессі може піти з «Барселони» безкоштовно

Мессі очолив топ-100 найкращих футболістів десятиріччя

Опубліковано у: Новини, Ставки
Теги: ,
Поділитися:
Схожі записи
Беттор зібрав експрес із 25 подіями та кф 4 757, вигравши понад $10 000
09:02, 14 Лютого 2020
Агуеро похвалився ще однією виграшною ставкою, яка принесла йому майже 10 тисяч доларів
09:02, 14 Лютого 2020
Беттору не вистачило одного гола в матчі «Боруссія» Д – ПСВ, це коштувало йому 388 тис грн
09:02, 14 Лютого 2020
«Барселона» обурена, що тренер молодіжної команди рекламує букмекерську контору
09:02, 14 Лютого 2020
Наступний тренер «Барселони»: кефи на Артету, Клоппа, Гвардіолу та інших
09:02, 14 Лютого 2020
«Барселона»: букмекери приймають ставки на наступного тренера команди
09:02, 14 Лютого 2020
Коментарі
Написати коментар
Повна версія