Увійти

Букмекери оцінили шанси Моурінью виграти Серію А

13:05, 5 Травня 2021
Владислав Стародубцев
Підписатися Читати в повній версії

Букмекерська компанія Betcity оперативно відреагувала на звістку про призначення Жозе Моурінью головним тренером «Роми», запропонувавши клієнтам лінію на успіхи португальця у Римі.

Поділитися:

Букмекери оцінили шанси Моурінью виграти Серію А

Учора на офіційному сайті «Вовків» з’явилося повідомлення, що чинний керманич команди Паулу Фонсека влітку покине займану посаду. Його наступником стане Жозе Моурінью, з яким керівництво «Роми» підписало трирічний контракт. «Особливий» отримуватиме на новому місці роботи отримуватиме 7,5 млн євро на рік «чистими», тобто після сплати усіх податків. 

Відповідно до котирувань, схоже, аналітики не надто вірять в успіхи 58-річного фахівця. Відтак, у 46% (2.05) оцінюють імовірність перебігу подій, за яким «Рома» під його керівництвом не потрапить до єврокубків за підсумками наступного сезону. Водночас 32% (2.90) – шанси римлян здобути путівку до Ліги Європи, а лишень 28% (3.30) – що «Ромі» вдасться виграти боротьбу за участь у Лізі чемпіонів.

Не стали відкидати і можливості виграшу Серії А «Вовками». Щоправда, імовірність відповідного сценарію мізерна – 3% (30.0). 

Жозе прекрасно знає, як вигравати елітний дивізіон чемпіонату Італії. За два сезони на чолі Інтернаціонале він виграв п’ять трофеїв: «Скудетто» (двічі), Кубок Італії, Суперкубок країни (двічі) і Лігу чемпіонів. Завдяки цим досягненням Моурінью отримав від ФІФА нагороду найкращому тренеру року (2010). 

Чи не втратив Моурінью жагу до тренерського ремесла?

Після провалу у «Тоттенхемі» здавалося, що Жозе конче потрібна павза, але сам спеціаліст так не вважає. 

«Я дякую родині Фрідкінів (президент Ден і віцепрезидент Раян Фрідкіни) за те, що обрали мене керманичем такого великого клубу і я став частиною їхніх планів. Після зустрічей з власниками і генеральним директором Тьягу Пінту, я одразу зрозумів наскільки величезні амбіції у «Роми». Це аналогічні амбіції та прагнення, що завжди мотивували і мене. 

Спільними зусиллями ми прагнемо побудувати успішний проєкт у найближчі роки. Неймовірна пристрасть вболівальників переконала мене погодитися на пропозицію, і я з нетерпінням чекає початку нового сезону. 

Разом з тим я бажаю усього найкращого Паулу Фонсеці. Маю надію, що медіа оцінять мої слова надалі, у майбутньому», – підсумував «Особливий». 

За три тури до фінішу столичний клуб перебуває на 7-й проміжній позиції у Серії А, маючи в активі 55 очок. Єдиний шанс зачепитися за єврокубки у наступному сезоні – це перемога у Лізі Європи, однак там ситуація надзвичайно складна, адже у першому півфінальному поєдинку «Манчестер Юнайтед» каменя на камені не залишив від «Роми» (1:6). Другий поєдинок цього протистояння відбудеться у Римі в четвер. 

Як інформував «Рейтинг Букмекерів», відомий тренер з Серії став фаворитом на те, щоб замінити Луїша Каштру на тренерському містку «Шахтаря». 

Блискуча гра Малиновського приведе «Аталанту» до срібла? Букмекери пропонують укласти парі

Ексгравець «Шахтаря»: «Моурінью – найважчий тренер у моїй кар’єрі»

Опубліковано у: Новини, Ставки
Теги: ,,
Поділитися:
Схожі записи
Серія А 2024/2025: «Інтер», «Ювентус» і «Мілан» – головні претенденти на чемпіонство
13:05, 5 Травня 2021
Артем Довбик у Серії А: «Фавбет» приймає ставки на результативність українця в сезоні 2024/2025
13:05, 5 Травня 2021
Серія А 2024/2025: Довбик у топ-4 головних претендентів на звання найкращого бомбардира турніру
13:05, 5 Травня 2021
Моуріньо за крок від підписання контракту з «Челсі»: БК відкрили лінію на повернення Жозе в АПЛ
13:05, 5 Травня 2021
Беттор підняв понад $22 000, поставивши $25 на експрес із коефіцієнтом 886
13:05, 5 Травня 2021
Іноземні контори вже пропонують котирування на титули в Бундеслізі та Серії А 2024/25
13:05, 5 Травня 2021
Коментарі
Написати коментар
Повна версія