Увійти

Букмекери назвали імовірність згоди Зеленського на пропозицію Путіна відвідати Москву

14:04, 23 Квітня 2021
Владислав Стародубцев
Підписатися Читати в повній версії

Учора президент Російської Федерації Володимир Путін запросив колегу з України Володимира Зеленського відвідати Москву з дипломатичним візитом.

Поділитися:

Букмекери назвали імовірність згоди Зеленського на пропозицію Путіна відвідати Москву

10% (коефіцієнт – 10.0) – шанси українського лідера цьогоріч прилетіти у столицю Росії, відповідно до котирувань букмекерської компанії Favbet.

Контекст 

У вівторок Офіс Президента опублікував відеозвернення Володимира Зеленського, у якому той, серед іншого, запросив свого колегу Володимира Путіна зустрітися «у будь-якій точці українського Донбасу, де йде війна». Це сталося на тлі нарощування кількості військових підрозділів північної сусіда біля кордонів нашої держави. 

«Учора і сьогодні на засіданнях радників «Нормандське четвірки» і підгрупи з безпеки в ТКГ обговорювалося відновлення режиму повного припинення вогню, але, незважаючи на підтримку всіх сторін, Росія відмовилася підтримати спільну заяву.

При цьому прозвучала пропозиція зустрітися на лінії розмежування, щоб максимально точно побачити і зрозуміти ситуацію. А що мені розуміти? Я кожен місяць там буваю. Пане Путін! Я готовий піти ще далі і запропонувати вам зустрітися в будь-якій точці українського Донбасу, де йде війна», – сказав Зеленський російською мовою. 

Натомість відповідь російського лідера не забарилася. Той, у властивій собі манері, розповів про руйнацію відносин Києва і Москви, міфічні утиски прав російськомовних громадян України, а також не оминув увагою РПЦ. 

Кульмінацією спічу Путіна стало запрошення Зеленського в Москву «у будь-який зручний для нього час». 

«Що стосується пропозиції українського керівництва і президента Зеленського – хотів би сказати наступне: останнім часом чинне керівництво України зробило дуже багато кроків, що руйнують російсько-українські стосунки.

Це стосується низки проблем у двосторонніх відносинах, це стосується ставлення до РПЦ і її руйнування, спроби руйнування, до російської мови й до російськомовних громадян України, і до російських громадян, які проживають в Україні. Дуже багато кроків, про які ми лише шкодуємо.

Якщо президент Зеленський хоче почати відновлення цих відносин, ми будемо це тільки вітати. Залишається питання: що хочемо обговорювати на цій зустрічі? Якщо мова йде про обговорення проблем Донбасу, то в першу чергу керівництво України повинно зустрічатися з керівниками «республік» «ЛНР» і «ДНР», а потім вирішувати проблеми з представниками третіх країн, якою є Росія.

А якщо мова йде про розвиток двосторонніх відносин, то ми приймемо президента України в Москві у будь-який зручний для нього час», – резюмував 68-річний політик. 

Раніше «Рейтинг Букмекерів» писав, що фахівці оцінили шанси Володимира Путіна покинути займану посаду до початку 2025-го року. 

Букмекери знизили коефіцієнт на вступ України до НАТО на тлі заяв Зеленського

Букмекери обвалили коефіцієнт на візит Байдена в Україну після запрошення Зеленського

Опубліковано у: Новини, Ставки, Вибір редакції
Теги: ,,,,
Поділитися:
Схожі записи
Чехія – Україна: чи вдасться українській збірній реабілітуватися за поразку від Албанії?
14:04, 23 Квітня 2021
Оцінено шанси збірної України на перемогу в групі 1 після поразки від Албанії
14:04, 23 Квітня 2021
Коефіцієнти, що зіграли в матчі Україна – Марокко (2:1)
14:04, 23 Квітня 2021
Коефіцієнти, що зіграли в матчі Франція U19 – Україна U19 (2:1)
14:04, 23 Квітня 2021
Коефіцієнт на перемогу Трампа на президентських виборах обвалився після дебатів
14:04, 23 Квітня 2021
Прем’єр-міністр Великої Британії виключить з партії політиків, яких викрили на ставках
14:04, 23 Квітня 2021
Коментарі
Написати коментар
Повна версія