Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери назвали імовірність згоди Зеленського на пропозицію Путіна відвідати Москву

Владислав Стародубцев
Учора президент Російської Федерації Володимир Путін запросив колегу з України Володимира Зеленського відвідати Москву з дипломатичним візитом.
Букмекери назвали імовірність згоди Зеленського на пропозицію Путіна відвідати Москву

Букмекери назвали імовірність згоди Зеленського на пропозицію Путіна відвідати Москву

10% (коефіцієнт – 10.0) – шанси українського лідера цьогоріч прилетіти у столицю Росії, відповідно до котирувань букмекерської компанії Favbet.

Контекст 

У вівторок Офіс Президента опублікував відеозвернення Володимира Зеленського, у якому той, серед іншого, запросив свого колегу Володимира Путіна зустрітися «у будь-якій точці українського Донбасу, де йде війна». Це сталося на тлі нарощування кількості військових підрозділів північної сусіда біля кордонів нашої держави. 

«Учора і сьогодні на засіданнях радників «Нормандське четвірки» і підгрупи з безпеки в ТКГ обговорювалося відновлення режиму повного припинення вогню, але, незважаючи на підтримку всіх сторін, Росія відмовилася підтримати спільну заяву.

При цьому прозвучала пропозиція зустрітися на лінії розмежування, щоб максимально точно побачити і зрозуміти ситуацію. А що мені розуміти? Я кожен місяць там буваю. Пане Путін! Я готовий піти ще далі і запропонувати вам зустрітися в будь-якій точці українського Донбасу, де йде війна», – сказав Зеленський російською мовою. 

Натомість відповідь російського лідера не забарилася. Той, у властивій собі манері, розповів про руйнацію відносин Києва і Москви, міфічні утиски прав російськомовних громадян України, а також не оминув увагою РПЦ. 

Кульмінацією спічу Путіна стало запрошення Зеленського в Москву «у будь-який зручний для нього час». 

«Що стосується пропозиції українського керівництва і президента Зеленського – хотів би сказати наступне: останнім часом чинне керівництво України зробило дуже багато кроків, що руйнують російсько-українські стосунки.

Це стосується низки проблем у двосторонніх відносинах, це стосується ставлення до РПЦ і її руйнування, спроби руйнування, до російської мови й до російськомовних громадян України, і до російських громадян, які проживають в Україні. Дуже багато кроків, про які ми лише шкодуємо.

Якщо президент Зеленський хоче почати відновлення цих відносин, ми будемо це тільки вітати. Залишається питання: що хочемо обговорювати на цій зустрічі? Якщо мова йде про обговорення проблем Донбасу, то в першу чергу керівництво України повинно зустрічатися з керівниками «республік» «ЛНР» і «ДНР», а потім вирішувати проблеми з представниками третіх країн, якою є Росія.

А якщо мова йде про розвиток двосторонніх відносин, то ми приймемо президента України в Москві у будь-який зручний для нього час», – резюмував 68-річний політик. 

Раніше «Рейтинг Букмекерів» писав, що фахівці оцінили шанси Володимира Путіна покинути займану посаду до початку 2025-го року. 

Букмекери знизили коефіцієнт на вступ України до НАТО на тлі заяв Зеленського

Букмекери обвалили коефіцієнт на візит Байдена в Україну після запрошення Зеленського

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт