Увійти

Букмекери назвали фаворита матчу «Атлетіко» – «Барселона»

13:11, 19 Листопада 2020
Сергій Гумен
Підписатися Читати в повній версії

У центральному поєдинку десятого туру чемпіонату Іспанії мадридський «Атлетіко» на своєму домашньому стадіоні «Ванда Метрополітано» зустрінеться з каталонською «Барселоною». Які ставки пропонують букмекери на це протистояння – читайте в спеціальному матеріалі від «Рейтингу Букмекерів».

Поділитися:

Букмекери назвали фаворита матчу «Атлетіко» – «Барселона»

В рамках десятого туру іспанської Прімери каталонська «Барселона» на виїзді протистоятиме мадридському «Атлетіко». Фаворитом цього протистояння, на думку експертів букмекерсьої компанії Favbet, вважається команда Рональда Кумана. Шанси «Синьо-гранатових» відсвяткувати перемогу в столиці Іспанії оцінюються в 39% ймовірності (коефіцієнт – 2,47).

Якщо ви вважаєте, що команди не зможуть виявити переможця, пропонується ставка на нічийний результат. Шанси на «мирову» складають 28% ймовірності (3,45). Зробити ставку на перемогу «Атлетіко» можна з коефіцієнтом 2,97, що відповідає 33% ймовірності.

Сценарій, за якого «Барселона» здобуде перемогу з різницею у два м’ячі (фора -1.0), оцінюється у 24% ймовірності (4,0). Поставити на «вікторію» підопічних Дієго Сімеоне з аналогічним гандикапом можна з котируванням 5,3 (18%).

В майбутньому протистоянні між «Матрацниками» та «Синьо-гранатовими» аналітики схиляються до нерезультативного футболу. Поставити на тотал менше (2,5) пропонують з котируванням 1,9 (51%). Зробити ставку на тотал більше (2,5) кожен охочий може з коефіцієнтом 1,99 (49%). Якщо команди зможуть обмінятися голами, зіграє парі за 1,76, що дорівнює 54% ймовірності.

Найімовірнішим результатом майбутнього поєдинку вважається нічийний рахунок 1:1. Якщо «Атлетіко» та «Барселона» завершать зустріч з таким рахунком, зіграє ставка з котируванням 6,2 (16%).

Статистика матчів між «Атлетіко» та «Барселоною»

В останніх п’яти поєдинках між «Атлетіко» та «Барселоною» тричі перемогу відсвяткував каталонський колектив. У двох поєдинках була зафіксована нічия. Різниця м’ячів – 7:3 на користь «Синьо-гранатових». Тотал більше (2,5) суперники змогли пробити лише в одному протистоянні.

Орієнтовні стартові склади на матч «Атлетіко» – «Барселона»

«Атлетіко»: Облак, Савич, Хіменес, Ермосо, Тріпп’є, Коке, Лемар, Сауль, Льоренте, Корреа, Феліш, Коста.

«Барселона»: тер Штеген, Дест, Піке, Лангле, Альба, Роберто, де Йонг, Пьянич, Дембеле, Мессі, Грізманн.

У майбутньому матчі головний тренер «Атлетіко» Дієго Сімеоне не зможе розраховувати на допомогу захисника Шиме Врсалько та півзахисників Ектора Еррери, Янніка Феррейри-Карраско, Вітоло. Всі четверо перебувають в лазареті через травми. Також зустріч пропустять хавбек Лукас Торрейра і форвард Луїс Суарес – уругвайці заразилися коронавірусом.

Наставник каталонської «Барселони» Рональд Куман не зможе випустити на поле п’ятьох травмованих футболістів. Матч у Мадриді пропустять захисники Самуель Юмтіті та Рональд Араухо, півзахисники Серхіо Бускетс і Філіппе Коутіньо, а також нападник Ансу Фаті.

Матч «Атлетіко» – «Барселона» відбудеться у суботу, 21-го листопада, на стадіоні «Ванда Метрополітано» у Мадриді. Центральний поєдинок десятого чемпіонату Іспанії почнеться о 22:00 за київським часом.

«Маріуполь» – «Крижані Вовки»: прогноз і ставка Максима Колісниченка

Домінік Тім – Андрій Рубльов: прогноз і ставка Ганни Чакветадзе

Опубліковано у: Новини, Ставки
Поділитися:
Схожі записи
У Франції дохід від гемблінгу перевищив торік позначку понад 13 млрд євро
13:11, 19 Листопада 2020
Стали відомі деталі того, як саме баскетболіста НБА викрили на ставках
13:11, 19 Листопада 2020
Боруссія Дортмунд – ПСЖ Ліга чемпіонів: прогноз на матч 01.05.2024
13:11, 19 Листопада 2020
Голова UGC просить перевірити на корупційність новий законопроєкт про азартні ігри
13:11, 19 Листопада 2020
ФК «Кремінь» зробить перевірку на поліграфі через звинувачення у можливому «договірняку» (ВІДЕО)
13:11, 19 Листопада 2020
Офіс Генпрокурора заблокував понад 2500 нелегальних гемблінг-сайтів в Україні
13:11, 19 Листопада 2020
Коментарі
Написати коментар
Повна версія