Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери назвали фаворита матчу «Атлетіко» – «Барселона»

Сергій Гумен
У центральному поєдинку десятого туру чемпіонату Іспанії мадридський «Атлетіко» на своєму домашньому стадіоні «Ванда Метрополітано» зустрінеться з каталонською «Барселоною». Які ставки пропонують букмекери на це протистояння – читайте в спеціальному матеріалі від «Рейтингу Букмекерів».
Букмекери назвали фаворита матчу «Атлетіко» - «Барселона»

Букмекери назвали фаворита матчу «Атлетіко» – «Барселона»

В рамках десятого туру іспанської Прімери каталонська «Барселона» на виїзді протистоятиме мадридському «Атлетіко». Фаворитом цього протистояння, на думку експертів букмекерсьої компанії Favbet, вважається команда Рональда Кумана. Шанси «Синьо-гранатових» відсвяткувати перемогу в столиці Іспанії оцінюються в 39% ймовірності (коефіцієнт – 2,47).

Якщо ви вважаєте, що команди не зможуть виявити переможця, пропонується ставка на нічийний результат. Шанси на «мирову» складають 28% ймовірності (3,45). Зробити ставку на перемогу «Атлетіко» можна з коефіцієнтом 2,97, що відповідає 33% ймовірності.

Сценарій, за якого «Барселона» здобуде перемогу з різницею у два м’ячі (фора -1.0), оцінюється у 24% ймовірності (4,0). Поставити на «вікторію» підопічних Дієго Сімеоне з аналогічним гандикапом можна з котируванням 5,3 (18%).

В майбутньому протистоянні між «Матрацниками» та «Синьо-гранатовими» аналітики схиляються до нерезультативного футболу. Поставити на тотал менше (2,5) пропонують з котируванням 1,9 (51%). Зробити ставку на тотал більше (2,5) кожен охочий може з коефіцієнтом 1,99 (49%). Якщо команди зможуть обмінятися голами, зіграє парі за 1,76, що дорівнює 54% ймовірності.

Найімовірнішим результатом майбутнього поєдинку вважається нічийний рахунок 1:1. Якщо «Атлетіко» та «Барселона» завершать зустріч з таким рахунком, зіграє ставка з котируванням 6,2 (16%).

Статистика матчів між «Атлетіко» та «Барселоною»

В останніх п’яти поєдинках між «Атлетіко» та «Барселоною» тричі перемогу відсвяткував каталонський колектив. У двох поєдинках була зафіксована нічия. Різниця м’ячів – 7:3 на користь «Синьо-гранатових». Тотал більше (2,5) суперники змогли пробити лише в одному протистоянні.

Орієнтовні стартові склади на матч «Атлетіко» – «Барселона»

«Атлетіко»: Облак, Савич, Хіменес, Ермосо, Тріпп’є, Коке, Лемар, Сауль, Льоренте, Корреа, Феліш, Коста.

«Барселона»: тер Штеген, Дест, Піке, Лангле, Альба, Роберто, де Йонг, Пьянич, Дембеле, Мессі, Грізманн.

У майбутньому матчі головний тренер «Атлетіко» Дієго Сімеоне не зможе розраховувати на допомогу захисника Шиме Врсалько та півзахисників Ектора Еррери, Янніка Феррейри-Карраско, Вітоло. Всі четверо перебувають в лазареті через травми. Також зустріч пропустять хавбек Лукас Торрейра і форвард Луїс Суарес – уругвайці заразилися коронавірусом.

Наставник каталонської «Барселони» Рональд Куман не зможе випустити на поле п’ятьох травмованих футболістів. Матч у Мадриді пропустять захисники Самуель Юмтіті та Рональд Араухо, півзахисники Серхіо Бускетс і Філіппе Коутіньо, а також нападник Ансу Фаті.

Матч «Атлетіко» – «Барселона» відбудеться у суботу, 21-го листопада, на стадіоні «Ванда Метрополітано» у Мадриді. Центральний поєдинок десятого чемпіонату Іспанії почнеться о 22:00 за київським часом.

«Маріуполь» – «Крижані Вовки»: прогноз і ставка Максима Колісниченка

Домінік Тім – Андрій Рубльов: прогноз і ставка Ганни Чакветадзе

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт