Увійти

Букмекери: 39% – шанси «Аталанти» вибити «ПСЖ» з Ліги чемпіонів, імовірність голу Маліновського – 36%

15:08, 10 Серпня 2020
Сергій Гумен
Підписатися Читати в повній версії

Чвертьфінальний етап Ліги чемпіонів сезону 2019/2020 стартує поєдинком між італійською «Аталантою», за яку виступає український півзахисник Руслан Маліновський, і французьким клубом «ПСЖ». Аналітики букмекерської контори Favbet оцінили шанси суперників на вихід в півфінал найпрестижнішого клубного турніру Європи.

Поділитися:

Букмекери: 39% – шанси «Аталанти» вибити «ПСЖ» з Ліги чемпіонів, імовірність голу Маліновського – 36%

Починаючи з 1/4 фіналу всі матчі Ліги чемпіонів будуть проходити на двох нейтральних стадіонах в Лісабоні (Португалія). Переможець протистоянь буде визначатися за підсумками однієї зустрічі. Таке рішення було прийнято у зв’язку з пандемією коронавірусу. У першому поєдинку чвертьфінальної стадії Ліги чемпіонів сезону 2019/2020 італійський клуб «Аталанта» зустрінеться з французьким «ПСЖ».

На думку букмекерської компанії Favbet, фаворитом цього матчу є паризький гранд. Шанси «ПСЖ» відсвяткувати перемогу в майбутньому поєдинку в основний час складають 47% ймовірності (коефіцієнт – 2,02). На нічийний результат встановлене котирування 3,75 (25%). Імовірність перемоги «Аталанти» дорівнює 28% (3,4).

У 61% ймовірності експерти оцінили шанси французького клубу вийти в півфінал турніру. Якщо ж італійці зможуть пробитися в наступну стадію змагань, тоді зіграє ставка з коефіцієнтом 2,44, який відповідає 39% ймовірності.

Сценарій, за якого підопічні Томаса Тухеля здобудуть «вікторію» з форою (-1), оцінюється в 34% ймовірності (2,76). Зробити ставку на успіх команди Джан П’єро Гасперіні з аналогічним гандикапом можна з котируванням 5,9 (16%).

У зустрічі між «ПСЖ» і «Аталантою» букмекери очікують результативну гру. Шанси команд пробити тотал (2,5) складають 62% (1,52). У разі тотала менше буде виграшним парі з котируванням 2,43 (38%). Поставити на варіант «обидві заб’ють» пропонують з коефіцієнтом 1,49 (63%). Якщо ж хоча б одна з команд не зможе вразити ворота суперника, зіграє котирування 2,51 (37%).

1:1 вважається найімовірнішим рахунком матчу «ПСЖ» – «Аталанта». На такий розвиток подій встановлений коефіцієнт 7,3, який дорівнює 14% ймовірності.

У складі паризької команди найвищі шанси відзначитися голом має бразильський нападник Неймар. Ставки на результативний удар у виконанні форварда приймаються за 2,1 (48%). Далі в котируваннях букмекерської контори перебуває аргентинський голеадор Мауро Ікарді. Якщо він зможе вразити ворота «Аталанти», зіграє коефіцієнт 2,2 (44%). Топ-3 претендентів на гол в складі французького гранда закриває вінгер Ерік Шупо-Мотінг – 36% ймовірності або 2,8.

У складі «Аталанти» найвищі шанси відзначитися забитим м’ячем мають нападники команди Дуван Сапата та Луїс Муріель. На гол першого дають 44% ймовірності (2,25), на забитий м’яч у виконанні другого – 40% (2,5). Також можна поставити ставку на гол українського півзахисника Руслана Маліновського. Шанси хавбека вразити ворота Кейлора Наваса складають 36% ймовірності (2,8).

Шанси на те, що в цьому матчі одному з футболістів буде показана червона картка, дорівнюють 25% ймовірності (3,7). Якщо головний суддя зустрічі Ентоні Тейлор призначить пенальті у ворота однієї з команд, зіграє ставка з коефіцієнтом 2,75 (34%).

Останні результати команд:

«Аталанта»: ПВНВН (всі турніри, останні результати вказані першими).

Підсумкова позиція: 3-е місце в чемпіонаті Італії.

«ПСЖ»: НВВВВ.

Підсумкові позиції: чемпіон Франції, переможець Кубка Франції, переможець Кубка ліги.

Статистичні показники «Аталанти» в Лізі чемпіонів:

Статистичні показники «ПСЖ» в Лізі чемпіонів:

Орієнтовні стартові склади на матч «Аталанта» – «ПСЖ»

«Аталанта»: Спортьелло, Джимсіті, Кальдара, Толой, Госенс, Фройлер, Рон, Хатебур, Гомес, Маліновський, Сапата.

«ПСЖ»: Навас, Керер, Сілва, Маркіньос, Бернат, Гейє, Еррера, Паредес, Сарабія, Ікарді, Неймар.

У майбутньому чвертьфінальному протистоянні головний тренер «Аталанти» Джан П’єро Гасперіні не зможе випустити на поле голкіпера П’єрлуїджі Голліні та захисника Хосе Паломіно. Обидва гравці потрапили до клубного лазарету через пошкодження. Один з лідерів команди Йосип Ілічич також ризикує пропустити матч через травму.

Що стосується «ПСЖ», то німецькому тренеру Томасу Тухелю доведеться обійтися без допомоги двох зіркових футболістів. Італійський півзахисник Марко Верратті не зіграє через травму, а аргентинський вінгер Анхель ді Марія пропустить гру через дискваліфікацію. Участь в поєдинку травмованого форварда Кіліана Мбаппе під великим питанням.

Матч «Аталанта» – «ПСЖ» відбудеться в середу, 12-го серпня, в місті Лісабон (Португалія) на нейтральному стадіоні «Ештадіу Да Луш». Цю зустріч обслуговуватиме бригада арбітрів з Великобританії на чолі з Ентоні Тейлором. Допомагати йому будуть асистенти Гарі Бесвік та Адам Нанн. Відповідати за VAR будуть Стюарт Етвелл і Пол Тірні. Резервний суддя – португалець Артур Діаш.

Стартовий свисток у Лісабоні пролунає о 22:00 за київським часом. Пряму трансляцію гри проведе телеканал «Футбол 1».

Букмекер назвав фаворита Ліги чемпіонів перед матчами 1/4 фіналу

Букмекери оцінили шанси «Шахтаря» пройти «Базель» у чвертьфіналі Ліги Європи

Опубліковано у: Новини, Ставки
Теги: ,,
Поділитися:
Схожі записи
Суперкомп’ютер Opta зробив прогноз на учасників фіналу ЛЧ і переможця турніру
15:08, 10 Серпня 2020
«Аталанта» розгромила «Ліверпуль»: кефи вражають, точний рахунок – 100.00
15:08, 10 Серпня 2020
Трансфер Мбаппе в «Реал Мадрид» оцінюється рекордно низьким коефіцієнтом (ВІДЕО)
15:08, 10 Серпня 2020
Мбаппе піде влітку з «ПСЖ»: букмекери відреагували різкою зміною котирувань
15:08, 10 Серпня 2020
Кубок Італії 2023/2024: «Ювентус» і «Аталанта» – головні фаворити турніру
15:08, 10 Серпня 2020
«Мілан» взяв реванш у «ПСЖ»: на вольову перемогу БК давали кеф 11.00
15:08, 10 Серпня 2020
Коментарі
Написати коментар
Повна версія