Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери: 39% – шанси «Аталанти» вибити «ПСЖ» з Ліги чемпіонів, імовірність голу Маліновського – 36%

Сергій Гумен
Чвертьфінальний етап Ліги чемпіонів сезону 2019/2020 стартує поєдинком між італійською «Аталантою», за яку виступає український півзахисник Руслан Маліновський, і французьким клубом «ПСЖ». Аналітики букмекерської контори Favbet оцінили шанси суперників на вихід в півфінал найпрестижнішого клубного турніру Європи.
Букмекери: 39% - шанси «Аталанти» вибити «ПСЖ» з Ліги чемпіонів, імовірність голу Маліновського - 36%

Букмекери: 39% – шанси «Аталанти» вибити «ПСЖ» з Ліги чемпіонів, імовірність голу Маліновського – 36%

Починаючи з 1/4 фіналу всі матчі Ліги чемпіонів будуть проходити на двох нейтральних стадіонах в Лісабоні (Португалія). Переможець протистоянь буде визначатися за підсумками однієї зустрічі. Таке рішення було прийнято у зв’язку з пандемією коронавірусу. У першому поєдинку чвертьфінальної стадії Ліги чемпіонів сезону 2019/2020 італійський клуб «Аталанта» зустрінеться з французьким «ПСЖ».

На думку букмекерської компанії Favbet, фаворитом цього матчу є паризький гранд. Шанси «ПСЖ» відсвяткувати перемогу в майбутньому поєдинку в основний час складають 47% ймовірності (коефіцієнт – 2,02). На нічийний результат встановлене котирування 3,75 (25%). Імовірність перемоги «Аталанти» дорівнює 28% (3,4).

У 61% ймовірності експерти оцінили шанси французького клубу вийти в півфінал турніру. Якщо ж італійці зможуть пробитися в наступну стадію змагань, тоді зіграє ставка з коефіцієнтом 2,44, який відповідає 39% ймовірності.

Сценарій, за якого підопічні Томаса Тухеля здобудуть «вікторію» з форою (-1), оцінюється в 34% ймовірності (2,76). Зробити ставку на успіх команди Джан П’єро Гасперіні з аналогічним гандикапом можна з котируванням 5,9 (16%).

У зустрічі між «ПСЖ» і «Аталантою» букмекери очікують результативну гру. Шанси команд пробити тотал (2,5) складають 62% (1,52). У разі тотала менше буде виграшним парі з котируванням 2,43 (38%). Поставити на варіант «обидві заб’ють» пропонують з коефіцієнтом 1,49 (63%). Якщо ж хоча б одна з команд не зможе вразити ворота суперника, зіграє котирування 2,51 (37%).

1:1 вважається найімовірнішим рахунком матчу «ПСЖ» – «Аталанта». На такий розвиток подій встановлений коефіцієнт 7,3, який дорівнює 14% ймовірності.

У складі паризької команди найвищі шанси відзначитися голом має бразильський нападник Неймар. Ставки на результативний удар у виконанні форварда приймаються за 2,1 (48%). Далі в котируваннях букмекерської контори перебуває аргентинський голеадор Мауро Ікарді. Якщо він зможе вразити ворота «Аталанти», зіграє коефіцієнт 2,2 (44%). Топ-3 претендентів на гол в складі французького гранда закриває вінгер Ерік Шупо-Мотінг – 36% ймовірності або 2,8.

У складі «Аталанти» найвищі шанси відзначитися забитим м’ячем мають нападники команди Дуван Сапата та Луїс Муріель. На гол першого дають 44% ймовірності (2,25), на забитий м’яч у виконанні другого – 40% (2,5). Також можна поставити ставку на гол українського півзахисника Руслана Маліновського. Шанси хавбека вразити ворота Кейлора Наваса складають 36% ймовірності (2,8).

Шанси на те, що в цьому матчі одному з футболістів буде показана червона картка, дорівнюють 25% ймовірності (3,7). Якщо головний суддя зустрічі Ентоні Тейлор призначить пенальті у ворота однієї з команд, зіграє ставка з коефіцієнтом 2,75 (34%).

Останні результати команд:

«Аталанта»: ПВНВН (всі турніри, останні результати вказані першими).

Підсумкова позиція: 3-е місце в чемпіонаті Італії.

«ПСЖ»: НВВВВ.

Підсумкові позиції: чемпіон Франції, переможець Кубка Франції, переможець Кубка ліги.

Статистичні показники «Аталанти» в Лізі чемпіонів:

  • «Аталанта» набрала на груповому етапі сім очок і вийшла в плей-оф з другого місця у квартеті С, на сім балів відставши від «Манчестер Сіті» і на один бал випередивши донецький «Шахтар». У чотирьох стартових турах італійський клуб набрав лише одне очко, зазнавши двох найбільших поразок за всю свою історію участі в єврокубках. Команда Джан П’єро Гасперіні в першому турі поступилася в Загребі місцевому «Динамо» з рахунком 0:4, а в другому виїзному поєдинку була бита «Манчестер Сіті» з результатом 1:5.
  • У 1/8 фіналу Ліги чемпіонів «Аталанта» не залишила каменя на камені від іспанської «Валенсії». Вдома італійський клуб переміг з рахунком 4:1, а в гостях узяв гору з результатом 4:3 завдяки покеру словенського півзахисника Йосипа Ілічича. Словенець став першим в історії гравцем, якому вдалося забити чотири рази в гостьовому матчі плей-оф Ліги чемпіонів.
  • Статистика «Аталанти» в єврокубкових чвертьфіналах: В1 П1. У Кубку кубків 1987/1988 «Аталанта» обіграла на цій стадії лісабонський «Спортинг» із загальним рахунком 3:1, а в Кубку УЄФА 1990/1991 поступилася за сумою двох зустрічей міланському «Інтернаціонале» – 0:2.
  • «Аталанта» програла п’ять з шести перших гостьових єврокубкових матчів при одній нічиїй. Правда, з того часу італійський клуб зазнав лише чотири поразки в 15 поєдинках (В6 Н5).
  • «Аталанта» лише втретє зіграє з французьким клубом. На груповому етапі Ліги Європи 2017/2018 італійці взяли чотири очки у «Ліона»: 1:0 вдома, 1:1 на виїзді. У Франції нічию «Аталанті» приніс гол півзахисника Алехандро Гомеса.

Статистичні показники «ПСЖ» в Лізі чемпіонів:

  • «ПСЖ» виграв п’ять з шести матчів групового етапу поточного розіграшу Ліги чемпіонів, втративши очки лише в п’ятому турі в гостьовій дуелі з мадридським «Реалом» – 2:2. У столиці Франції «Короівський» клуб був розгромлений з результатом 3:0. Також парижани по два рази обіграли бельгійський «Брюгге» (5:0 в гостях, 1:0 вдома) і турецький «Галатасарай» (1:0 в гостях, 5:0 вдома).
  • У 1/8 фіналу паризький колектив вибив з боротьби дортмундську «Боруссію». Після поразки в Німеччині з результатом 1:2 чемпіон Франції забив супернику два м’ячі вдома. Це була перша перемога «ПСЖ» в плей-оф за сумою двох зустрічей з березня 2016-го року.
  • З останніх 15 матчів Ліги чемпіонів «ПСЖ» виграв десять при трьох нічиїх і двох поразках. Французький гранд забиває у 32 поєдинках найпрестижнішого єврокубка поспіль.
  • «ПСЖ» в шести останніх матчах з клубами з Італії зіграв внічию. Зокрема, парижани двічі поділили очки з «Наполі» на груповому етапі Ліги чемпіонів сезону 2018/2019 (2:2 вдома і 1:1 в гостях). Італійських суперників французька команда не перемагала з того часу, як в повторному чвертьфінальному поєдинку Кубка кубків 1995/1996 здолала «Парму» з рахунком 3:1, в результаті вигравши турнір. Загальна статистика парижан в матчах з представниками серії А: В2 Н9 П9.
  • Статистика «ПСЖ» в протистояннях плей-оф з італійськими командами: В3 П5. Останню таку битву парижани виграли у «Брешії» за правилом виїзного гола у фіналі Кубка Інтертото 2001 (0:0 вдома, 1:1 в гостях).

Орієнтовні стартові склади на матч «Аталанта» – «ПСЖ»

«Аталанта»: Спортьелло, Джимсіті, Кальдара, Толой, Госенс, Фройлер, Рон, Хатебур, Гомес, Маліновський, Сапата.

«ПСЖ»: Навас, Керер, Сілва, Маркіньос, Бернат, Гейє, Еррера, Паредес, Сарабія, Ікарді, Неймар.

У майбутньому чвертьфінальному протистоянні головний тренер «Аталанти» Джан П’єро Гасперіні не зможе випустити на поле голкіпера П’єрлуїджі Голліні та захисника Хосе Паломіно. Обидва гравці потрапили до клубного лазарету через пошкодження. Один з лідерів команди Йосип Ілічич також ризикує пропустити матч через травму.

Що стосується «ПСЖ», то німецькому тренеру Томасу Тухелю доведеться обійтися без допомоги двох зіркових футболістів. Італійський півзахисник Марко Верратті не зіграє через травму, а аргентинський вінгер Анхель ді Марія пропустить гру через дискваліфікацію. Участь в поєдинку травмованого форварда Кіліана Мбаппе під великим питанням.

Матч «Аталанта» – «ПСЖ» відбудеться в середу, 12-го серпня, в місті Лісабон (Португалія) на нейтральному стадіоні «Ештадіу Да Луш». Цю зустріч обслуговуватиме бригада арбітрів з Великобританії на чолі з Ентоні Тейлором. Допомагати йому будуть асистенти Гарі Бесвік та Адам Нанн. Відповідати за VAR будуть Стюарт Етвелл і Пол Тірні. Резервний суддя – португалець Артур Діаш.

Стартовий свисток у Лісабоні пролунає о 22:00 за київським часом. Пряму трансляцію гри проведе телеканал «Футбол 1».

Букмекер назвав фаворита Ліги чемпіонів перед матчами 1/4 фіналу

Букмекери оцінили шанси «Шахтаря» пройти «Базель» у чвертьфіналі Ліги Європи

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт