Увійти

БК Parimatch – новий титульний спонсор «Маріуполя»

19:07, 19 Липня 2021
Владислав Стародубцев
Підписатися Читати в повній версії

«Азовці» отримали нового титульного спонсора – з наступного сезону на передній частині футболки «Маріуполя» з’явиться брендинг букмекерської контори Parimatch.

Поділитися:

БК Parimatch – новий титульний спонсор «Маріуполя»

«Майбутній чемпіонат розпочнеться для ФК «Маріуполь» з новими амбіціями, викликами та цілями. Щоб зробити цей сезон для вболівальників більш яскравим і незабутнім, клуб підписав контракт про співпрацю з Parimatch», – мовиться у заяві клубу з однойменного міста.

«Азовці» анонсували низку спільних з букмекером акцій, головна мета яких – популяризація команди: залучення уболівальників, як на стадіон, так і до екранів телевізорів.

«Маріуполь – один з регіонів, у якому спорт розвивається дуже стрімко. Хокей, баскетбол, і, звичайно ж, футбол. Ми раді прийняти участь в розвитку спорту в області, і докладемо до цього всіх зусиль. Впевнені, що «Маріуполь» зможе продемонструвати яскравий футбол своїм жителям, а ми намагатимемося підсилити їх з точки зору маркетингу, дизайну та інших напрямків», – резюмував Вадим Місюра, директор зі зв’язків з громадськістю Parimatch. 

Віцепрезидент «Маріуполя» Андрій Санін каже: з Parimatch «Азовці» будуть максимально заряджені перемагати. 

«Ми тішимося початку співпраці з Parimatch. Для нас це крок вперед. Працюючи з різними українськими клубами, лігами та федераціями Parimatch зарекомендував себе як надійний партнер, який щиро зацікавлений у розвитку українського спорту. 

З огляду на великий досвід Parimatch у професійному спорті, ми впевнені, що партнерство буде ефективним і плідним для обох сторін, а також привабливим для наших уболівальників. Ми, як і наш титульний спонсор, налаштовані тільки перемагати», – підсумував пан Санін. 

Водночас «Маріуполь» презентував форму на майбутній сезон від нового технічного партнера – компанії Puma. Її головна особливість – зображення маріупольської водонапірної вежі – одного з історичних символів і архітектурних пам’ятників міста, який був побудований в липні 1910 року. У клубі зазначають, що вежа на футболках «Азовців» буде символізувати нерозривний зв’язок міста з футбольною командою. 

Як інформував «РБ», за останні кілька днів Parimatch продовжив контракти з чернігівською «Десною» та харківським «Металістом 1925», новачком УПЛ. Підписуйтеся на нашу сторінку в Instagram та канал у Telegram.

Олексій Новіков – бренд-амбасадор БК Parimatch

З’явилася низка крутих «фішок»: букмекер Favbet оновив додаток

Опубліковано у: Бізнес, Новини букмекерських компаній, Новини
Теги: ,,
Поділитися:
Схожі записи
«Динамо» Київ – фаворит на чемпіонство в УПЛ 2024/2025 після стартових турів
19:07, 19 Липня 2021
Букмекер Parimatch став партнером ФК «Ноттінгем Форест»
19:07, 19 Липня 2021
Коефіцієнти, що зіграли в матчі «Олександрія» – «Шахтар» (4:3)
19:07, 19 Липня 2021
УПЛ 2024/2025: «Чорноморець», «Лівий Берег» і «Оболонь» – головні претенденти на пониження в класі
19:07, 19 Липня 2021
БК «ВБЕТ» і УПЛ продовжили співпрацю на три сезони
19:07, 19 Липня 2021
УПЛ 2024/2025: Ванат, Сікан, Буяльський, Ярмоленко та інші претенденти в боротьбі за звання найкращого бомбардира
19:07, 19 Липня 2021
Комментарии (1)
Написати коментар
Коментарі 1
Повна версія