Увійти

БК Favbet анонсувала створення Академії беттингу

16:05, 31 Травня 2021
Владислав Стародубцев
Підписатися Читати в повній версії

Креативний директор букмекерської компанії Favbet Борис Цомая в інтерв’ю Marketing Media Review розповів про цілі та завдання нової рекламної компанії, а також анонсував появу Академії беттингу із серією «пізнавальних відеоматеріалів з відомими і цікавими людьми».

Поділитися:

Креативний директор Favbet анонсував створення Академії беттингу

Раніше «РБ» повідомляв про появу низки п’ятнадцятисекундних рекламних роликів, розроблених БК Favbet спільно з креативним агентством Banda. Борис Цомая розкрив деталі роботи над креативом. 

Про відсутність прямого call to action у нових рекламних роликах

Усе наше нове позиціонування, про яке ми з вами говорили не так давно, передбачає таку якість, як сміливість. Це дійсно новий крок в світі беттингу на українському ринку. 

Так, тривожно було всім, але ми впевнені в успіху цього задуму. Завдяки цій кампанії ми продовжуємо впроваджувати в життя наше нове позиціонування «Будь Всередині гри» і культуру взаємодії з нашим клієнтом. Як і обіцяли, ми не кричимо, не залучаємо привабливими гаслами, не обіцяємо легких перемог, швидких результатів.

Ми, скоріше, продовжуємо говорити про емоцію, розкриваємо внутрішню суть ставки, яка дозволяє зануритися в світ гри і отримати максимум залучення, інтересу і приємного проведення часу.

Про приклади подібних креативів у інших країнах 

Першочергово ми орієнтувалися на загальну культуру беттингу в інших країнах, що перебувають у щільній зв’язці з усім спортивним середовищем, адже сфера беттингу сприяє розвитку спорту.

За кордоном суспільство ставиться до цієї діяльності значно «спокійніше». Учасникам беттингового ринку не потрібно кричати і доводити щось – вони роблять свою роботу максимально професійно, якісно, ​​красиво та інтелігентно. 

В першу чергу таким собі бенчмарком для нас є британські букмекерські компанії. Ми спостерігаємо за їхнім креативом – вони дивляться на свій бренд під кутом 360 градусів, підтримують різні соціальні заходи, у них багато власних соціальних проєктів.

У більшості цих компаній є свої благодійні фундації, і це наш топовий бенчмарк для роботи над FAVBET Foundation. У британських роликах красива картинка, кадр, режисура – завжди стильно і при цьому необов’язково кричущо. Нам би теж хотілося прищеплювати цей смак за допомогою наших креативів. Сподіваюся, що у нас з Banda вийшло досягти правильної естетики.

Борис Цомая / фото: MMR

«Основна мета роликів – кинути якір нашого позиціонування»

Яка основна ціль закладена у роликах? Кинути якір нашого позиціонування. Ми пропонуємо вам бути всередині гри, робити ставки для того, щоб отримати масу емоцій, зануритися в це дійство, отримати максимум приємних відчуттів, азарту і робити це в першу чергу для того, щоб піти від сірих буднів, рутини. 

Гру ми не змінимо ставкою, але зможемо змінити ставлення до перегляду цієї гри і провести півтори години цікаво, круто і емоційно – наш ролик підтверджує ідею, яку ми спочатку задекларували в нашому новому позиціонуванні.

Ми прагнули охопити усю нашу аудиторію. Але, звичайно ж, ми думали і про молодь. Крім цього, нам було важливо, щоб не тільки чоловіча, а й жіноча аудиторія подивилася цей ролик з інтересом – це дуже нехарактерно для беттингу – тому в одній з яскравих сцен ролика присутня героїня дівчина. Ще ми ставимо собі за мету, щоб нас помітили не тільки потенційні клієнти, а й наші діючі клієнти побачили на практиці, як ми змінюємо своє позиціонування.

Одна з основних ідей, яку ми хочемо донести ринку і клієнтові, – цим роликом ми відійшли від наших адреналінових, яскравих, кричущих, надемоційних конкурентів.

Хочемо показати, що можна працювати на ринку по-іншому, зацікавити не галасуючи, а підходити до цього більш культурно й усвідомлено, показувати переживання людини – ми намагалися створити образи простих людей в цьому ролику і показати їх  справжні емоції.

«Є ідея – створити Академію беттингу»

Я вважаю, що беттинговий ринок вже готовий для роликів з кіноестетикою, і ми це вже доводимо на практиці, але для більш художніх тем ще не час. При цьому у нас є ідея з нашої інхаус-командою створити Академію беттингу, де ми розповімо про ази того, що таке ставки, коефіцієнти, беттинг, які існують основні правила і закони. 

Є відповідний запит від ринку, і ми підготуємо серію пізнавальних відеоматеріалів з відомими і цікавими людьми.

Стала відома загальна сума виплат БК Favbet клубам УПЛ

Гравці Favbet вірять у перемогу Франції на Євро 2021 (2020)

Опубліковано у: Бізнес, Новини букмекерських компаній, Новини
Теги:
Поділитися:
Схожі записи
Андрій «Ghostik» Кадик став новим кіберспортивним амбасадором БК Favbet
16:05, 31 Травня 2021
Компанія Favbet запустила у себе кіберспортивні ставки від Pinnacle
16:05, 31 Травня 2021
БК Favbet відкрила перший в Україні ліцензійний букмекерський пункт
16:05, 31 Травня 2021
Букмекер Favbet повідомив, що в його мобільних додатках тепер можна приховувати баланс
16:05, 31 Травня 2021
Favbet став титульним партнером кіберспортивної команди Monte
16:05, 31 Травня 2021
Кіберспортивні зірки Petr1k, ceh9 та XBOCT стали амбасадорами БК Favbet
16:05, 31 Травня 2021
Коментарі
Написати коментар
Повна версія