Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

БК Favbet анонсувала створення Академії беттингу

Владислав Стародубцев
Креативний директор букмекерської компанії Favbet Борис Цомая в інтерв’ю Marketing Media Review розповів про цілі та завдання нової рекламної компанії, а також анонсував появу Академії беттингу із серією «пізнавальних відеоматеріалів з відомими і цікавими людьми».
Креативний директор Favbet анонсував створення Академії беттингу

Креативний директор Favbet анонсував створення Академії беттингу

Раніше «РБ» повідомляв про появу низки п’ятнадцятисекундних рекламних роликів, розроблених БК Favbet спільно з креативним агентством Banda. Борис Цомая розкрив деталі роботи над креативом. 

Про відсутність прямого call to action у нових рекламних роликах

Усе наше нове позиціонування, про яке ми з вами говорили не так давно, передбачає таку якість, як сміливість. Це дійсно новий крок в світі беттингу на українському ринку. 

Так, тривожно було всім, але ми впевнені в успіху цього задуму. Завдяки цій кампанії ми продовжуємо впроваджувати в життя наше нове позиціонування «Будь Всередині гри» і культуру взаємодії з нашим клієнтом. Як і обіцяли, ми не кричимо, не залучаємо привабливими гаслами, не обіцяємо легких перемог, швидких результатів.

Ми, скоріше, продовжуємо говорити про емоцію, розкриваємо внутрішню суть ставки, яка дозволяє зануритися в світ гри і отримати максимум залучення, інтересу і приємного проведення часу.

Про приклади подібних креативів у інших країнах 

Першочергово ми орієнтувалися на загальну культуру беттингу в інших країнах, що перебувають у щільній зв’язці з усім спортивним середовищем, адже сфера беттингу сприяє розвитку спорту.

За кордоном суспільство ставиться до цієї діяльності значно «спокійніше». Учасникам беттингового ринку не потрібно кричати і доводити щось – вони роблять свою роботу максимально професійно, якісно, ​​красиво та інтелігентно. 

В першу чергу таким собі бенчмарком для нас є британські букмекерські компанії. Ми спостерігаємо за їхнім креативом – вони дивляться на свій бренд під кутом 360 градусів, підтримують різні соціальні заходи, у них багато власних соціальних проєктів.

У більшості цих компаній є свої благодійні фундації, і це наш топовий бенчмарк для роботи над FAVBET Foundation. У британських роликах красива картинка, кадр, режисура – завжди стильно і при цьому необов’язково кричущо. Нам би теж хотілося прищеплювати цей смак за допомогою наших креативів. Сподіваюся, що у нас з Banda вийшло досягти правильної естетики.

Борис Цомая / фото: MMR

Борис Цомая / фото: MMR

«Основна мета роликів – кинути якір нашого позиціонування»

Яка основна ціль закладена у роликах? Кинути якір нашого позиціонування. Ми пропонуємо вам бути всередині гри, робити ставки для того, щоб отримати масу емоцій, зануритися в це дійство, отримати максимум приємних відчуттів, азарту і робити це в першу чергу для того, щоб піти від сірих буднів, рутини. 

Гру ми не змінимо ставкою, але зможемо змінити ставлення до перегляду цієї гри і провести півтори години цікаво, круто і емоційно – наш ролик підтверджує ідею, яку ми спочатку задекларували в нашому новому позиціонуванні.

Ми прагнули охопити усю нашу аудиторію. Але, звичайно ж, ми думали і про молодь. Крім цього, нам було важливо, щоб не тільки чоловіча, а й жіноча аудиторія подивилася цей ролик з інтересом – це дуже нехарактерно для беттингу – тому в одній з яскравих сцен ролика присутня героїня дівчина. Ще ми ставимо собі за мету, щоб нас помітили не тільки потенційні клієнти, а й наші діючі клієнти побачили на практиці, як ми змінюємо своє позиціонування.

Одна з основних ідей, яку ми хочемо донести ринку і клієнтові, – цим роликом ми відійшли від наших адреналінових, яскравих, кричущих, надемоційних конкурентів.

Хочемо показати, що можна працювати на ринку по-іншому, зацікавити не галасуючи, а підходити до цього більш культурно й усвідомлено, показувати переживання людини – ми намагалися створити образи простих людей в цьому ролику і показати їх  справжні емоції.

«Є ідея – створити Академію беттингу»

Я вважаю, що беттинговий ринок вже готовий для роликів з кіноестетикою, і ми це вже доводимо на практиці, але для більш художніх тем ще не час. При цьому у нас є ідея з нашої інхаус-командою створити Академію беттингу, де ми розповімо про ази того, що таке ставки, коефіцієнти, беттинг, які існують основні правила і закони. 

Є відповідний запит від ринку, і ми підготуємо серію пізнавальних відеоматеріалів з відомими і цікавими людьми.

Стала відома загальна сума виплат БК Favbet клубам УПЛ

Гравці Favbet вірять у перемогу Франції на Євро 2021 (2020)

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт