Увійти

«Барселона», «МЮ» чи «Тоттенхем»: де продовжить кар’єру Вілліан?

13:06, 24 Червня 2020
Владислав Стародубцев
Підписатися Читати в повній версії

Вінгер «Челсі» та збірної Бразилії Вілліан незабаром, вочевидь, покине розташування «Аристократів», адже трудовий контракт бразильця з лондонським клубом діє до завершення поточного сезону, а сторони поки не поспішають продовжувати співпрацю.

Поділитися:

«Барселона», «МЮ» чи «Тоттенхем»: де продовжить кар’єру Вілліан?

Сьогодні стало відомо, що Вілліан і Педро, у яких закінчувався контракт із «Челсі» в червні, пролонгували угоду з «Аристократами» до завершення сезону. Однак про підписання нових, довготривалих угод не йдеться, тому зазначені виконавці будуть шукати собі новий клуб під час найближчого трансферного вікна.

За інформацією британської преси, у послугах 31-річного бразильця зацікавлені «Арсенал», «Тоттенхем» та ще низка клубів. До того ж, протягом минулих двох років Вілліаном активно цікавилася «Барселона», тому не виключено, що гравець може продовжити кар’єру на «Камп Ноу».

За оцінкою аналітиків букмекерської компанії 1xBet, «Тоттенхем» має найкращі шанси стати наступним клубом колишнього футболіста «Шахтаря». На перебіг подій, за яким Вілліан приміряє футболку «Шпор», пропонують укласти парі за 3.2 (31% ймовірності).

Ставку з котируванням 7.0 (14%) розрахують як виграшну, якщо Вілліан підпише контракт з «Барселоною».

Серед головних претендентів на атакувального півзахисника непогані шанси у «ПСЖ» (8.50, 12%), «Манчестер Юнайтед» (11.0, 9%), «Ліверпуля» (11.0, 9%) та «Ювентуса» (13.0, 8%).

Нагадаємо, Вілліан здобув футбольну впізнаваність у Європі завдяки виступам у складі донецького «Шахтаря». Під керівництвом Мірчі Луческу він зміг перетворитися з перспективного гравця на одного з кращих вінгерів сучасності. Взимку 2013-го року «Гірники продали бразильця у російський «Анжи» за 35 млн євро, звідки він вже за пів року перебрався до «Челсі».

У складі «Аристократів» півзахисник виступає протягом семи років. За цей час він встиг двічі виграти АПЛ, одного разу тріумфувати у Кубку Англії, виграв Лігу Європи та Кубок англійської ліги

У 2016-му році Вілліана двічі визнали найкращим гравцем року: за версією футболістів «Челсі» та за версією вболівальників лондонців.

Фахівці з порталу Transfermarkt оцінили його вартість у 22.5 млн євро.

Хіддінк: «Матч «Челсі» – «Барселона» в півфіналі Ліги чемпіонів міг бути договірним»

Грандіозна чистка «Челсі»: Лемпард вказав на двері лідерам команди

Опубліковано у: Новини, Ставки
Теги: ,
Поділитися:
Схожі записи
БК оцінили майбутнє Салаха після суперечки з Клоппом: «Реал», «Барселона», Саудівська Аравія
13:06, 24 Червня 2020
Букмекери: «Наполі» та «Ювентус» – фаворити на трансфер Судакова
13:06, 24 Червня 2020
Мбаппе піде влітку з «ПСЖ»: букмекери відреагували різкою зміною котирувань
13:06, 24 Червня 2020
Бензема може повернутися в Європу: ставки на «Челсі», «Арсенал», «Ліон»
13:06, 24 Червня 2020
Лінія БК на трансфер Буяльського: «Лаціо», «Фенербахче», клуб з Китаю та інші
13:06, 24 Червня 2020
Клаусула Дібали – 13 млн євро: ставки на трансфер до англійських клубів
13:06, 24 Червня 2020
Коментарі
Написати коментар
Повна версія