Увійти

Арсен Аваков: гральний бізнес принесе бюджету України $1,5 млрд на рік

14:09, 24 Вересня 2016
Рейтинг Букмекерів
Підписатися Читати в повній версії

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив, що, за оцінками уряду країни, легалізація грального бізнесу стане джерелом надходжень до бюджету в розмірі $1,5 млрд на рік.

Поділитися:

Міністр МВС вирахував цю суму з Мінфіном і Мінекономрозвитку

«Ми порахували з Мінфіном і Мінекономрозвитку. Розмова йде про півтора мільярди на рік, вибачте, доларів», – цитує «Інтерфакс-Україна» пана Авакова.

Президент групи компаній DCH Олександр Ярославський, звертаючись до членів уряду і депутатів Верховної Ради, учасників VIII Міжнародного економічного форуму «Інвестиції. Інновації. Харківські ініціативи», заявив про необхідність виведення з тіні грального бізнесу. «Розмова йде про мільярди доларів для бюджету», – додав він.

Як зазначає агентство, пізніше народний депутат фракції БПП Ірина Луценко повідомила про наявність двох проектів легалізації грального бізнесу. За її словами, сьогодні є запит на легалізацію та контроль за таким бізнесом як додатковим джерелом надходжень до бюджету країни. Вона також висловила надію, що незабаром буде розроблено узгоджений законопроект, який влаштує всі зацікавлені сторони.

Раніше міністр фінансів України Олександр Данилюк заявив, що виступає за легалізацію грального бізнесу в країні. За його словами, фінансове відомство працює над відповідним законопроектом.

Наталія Яресько, яка обіймала пост міністра фінансів України до Олександра Данилюка, вважає, що легалізація грального бізнесу принесе до 5 млрд грн (більше $194 млн) надходжень до державного бюджету країни на рік.

Опубліковано у: Новини, Вибір редакції
Теги:
Поділитися:
Схожі записи
Чехія – Україна: чи вдасться українській збірній реабілітуватися за поразку від Албанії?
14:09, 24 Вересня 2016
Оцінено шанси збірної України на перемогу в групі 1 після поразки від Албанії
14:09, 24 Вересня 2016
Коефіцієнти, що зіграли в матчі Україна – Марокко (2:1)
14:09, 24 Вересня 2016
Коефіцієнти, що зіграли в матчі Франція U19 – Україна U19 (2:1)
14:09, 24 Вересня 2016
Нацбанк заборонив використання кредитних грошей для азартних ігор в Україні
14:09, 24 Вересня 2016
Кабмін посилить відповідальність за маніпулювання результатом в українському спорті
14:09, 24 Вересня 2016
Коментарі
Написати коментар
Повна версія