Увійти

«Ювентус» – «Фіорентина». Прогноз і ставка Юрія Шевченка

14:02, 1 Лютого 2020
Юрій Шевченко
Підписатися на експерта Читати в повній версії

Прогнозом на матч Серії А «Ювентус» – «Фіорентина» ділиться Юрій Шевченко, постійний експерт «Рейтингу Букмекерів», автор сайту SportArena.com і ведучий шоу «Камонплей!» на радіо «Остання Барикада».

Поділитися:

Після нічиєї «Інтера» з «Кальярі» в черговий раз почалися розмови, що інтрига померла. «Ювентус» мав можливість відірватися від команди Антоніо Конте на шість очок, але несподівано програв Неаполі – «Наполі» проти чемпіона перервав свою серію з шести матчів вдома без перемог. Ріно Гаттузо італійські ЗМІ одразу ж назвали генієм, а Мауріціо Саррі отримав чергову порцію критики. «Ювентус» перший, але до тренера багато претензій.

«Фіорентина» на тижні вилетіла з Кубку Італії, поступившись «Інтеру» (1:2), але Беппе Якіні ніхто не критикує. Після його появі у клубі «Фіалки» в чемпіонаті ще не програють – вісім очок за чотири матчі. До зони вильоту вже десять очок, ситуація стабілізувалася, а у січні керівництво потратило 71 мільйон євро, аби поборотися за Європу. До шостого місця шість очок, мрії можуть стати реальністю.

«Ювентус» у цьому сезоні ще не програвав вдома і забив як мінімім двічі у дев’яти з останніх десяти останніх матчів на своєму полі у чемпіонаті. За 30 матчів під керівництвом Саррі «Фіорентина» – єдина команда, якій «Юве» не забив. Повторити навряд чи вийде, зважаючи і на форму туринців вдома, і на необхідність вигравати після невдачі у Неаполі. А ось забити «Ювентусу» можна – команда Саррі пропустила у семи з восьми останніх матчів Серії А. В п’яти з них взяла три очки – скоріше за все, так буде і цього разу.

Ординар: Програш
Серія А, 22 тур
13:30/2 лют
«Ювентус» – «Фіорентина»
Рубрики: Прогнози команди «РБ»
Види спорту: Прогнози на Серію А
Теги: ,
Поділитися:
Актуальні прогнози
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставка | Перша з двох на користь «Гірників»
14:02, 1 Лютого 2020
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Олександра Золотогорського
14:02, 1 Лютого 2020
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Максима Кравця
14:02, 1 Лютого 2020
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
14:02, 1 Лютого 2020
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
14:02, 1 Лютого 2020
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
14:02, 1 Лютого 2020
Коментарі
Написати коментар
Повна версія