Увійти

«Вольфсбург» – «Шахтар». Прогноз і ставка Вадима Скічка

12:03, 9 Березня 2020
Вадим Скічко
Підписатися на експерта Читати в повній версії

У своїй єврокубковій історії «Шахтар» найбільше зустрічався саме із командами з Німеччини. Втім, проти «Вольфсбурга» «Гірники» зіграють вперше. Постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів» і коментатор MEGOGO Вадим Скічко передбачає веселий футбол на «Фольксваген Арені».

Поділитися:

«Шахтар» у цій єврокампанії взагалі не вміє грати у нецікавий футбол. Дикі нічиї з «Динамо» Загреб і «Бенфікою», прийнятні результати у Манчестері з «Сіті» та у Мілані з «Аталантою». Погодьтеся, з ними не засумуєш. Після фестивалю у Лісабоні від командти Луїша Каштру цілком логічно очікувати гідного спротиву команді з топ-чемпіонату. Матч-відповідь відбудеться у Харкові, а відтак у Німеччині «Шахтарю» потрібно закласти підвалини для проходу далі у змаганні. Як на мене участь «Гірників» у чвертьфіналі Ліги Європи цього сезону не є чимось фантастичним і нездійсненним. З «Вольфсбургом» цілком можна грати. Нехай «Олександрія» двічі поступилася «Вовкам» у групі, але «Шахтар» команда рівнем вище.

Для підсумкового успіху у протистоянні з «Вольфсбургом» «Гірникам» дуже бажано забити на виїзді. Вони це робили щоразу у виїзних поєдинках ЛЧ і ЛЄ сезону 2019/20. До речі, згадана мною «Олександрія» з цим завданням впоралася. Захист «Вовків» не є еталоном, а обидві команди забивали у 2/3 поєдинків цього сезону на «Фольксваген Арені» як у єврокубках так і у Бундеслізі. У «Шахтаря» безумовно є шанс, але гол від господарів я чекаю теж.

Ординар: Виграш
Ліга Європи. 1/8 фіналу
22:00/12 бер
«Вольфсбург» - «Шахтар»
Рубрики: Прогнози команди «РБ»
Види спорту: Прогнози на Лігу Європи, Прогнози на футбол від експертів
Теги:
Поділитися:
Актуальні прогнози
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
12:03, 9 Березня 2020
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
12:03, 9 Березня 2020
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
12:03, 9 Березня 2020
Експрес на Лігу чемпіонів: граємо коефіцієнт 2,99
12:03, 9 Березня 2020
Суперекспрес на ЛЧ і ЛК: граємо коефіцієнт 11,22
12:03, 9 Березня 2020
Хуберт Хуркач – Тейлор Фрітц: прогноз і ставки Ярослава Перканюка
12:03, 9 Березня 2020
Коментарі
Написати коментар
Повна версія