Увійти

Україна – Іспанія: прогноз і ставка | Українці дадуть бій фавориту

15:07, 6 Липня 2022
Михайло Кузьменко
Підписатися на експерта Читати в повній версії
Грає

7 липня наша збірна проведе заключний двобі на другому етапі відбору на ЧС-2023 у Ризі проти чинних чемпіонів світу іспанців. Колектив Айнарса Багатскіса налаштований дати серйозний бій фавориту, щоб покращити свої шанси на другому етапі кваліфікації. Граємо ординар із коефіцієнтом 1,70.

Поділитися:

Україна вже достроково вийшла до другого раунду відбору на ЧС-2023. Згідно регламенту група G, у якій виступає Україна, об’єднається з групою H, з якої вийшли Італія, Ісландія та Нідерланди. Оскільки зі списку учасників групи Н була виключена росія – через повномасштабне вторгнення в Україну, ФІБА ухвалила рішення не враховувати результати матчів проти росії, тоді як у групі G не враховуватимуться підсумки ігор проти останньої команди – Північної Македонії.

Через перемогу Грузії над Іспанією, ситуація в нашій групі заплуталась – тепер кожна з трьох збірних, який пробились до другого раунду, може стати першою, другою чи третьою в залежності від результату перенесеної гри України та Іспанії. Саме тому сьогодні «Жовто-синім» потрібно повторити нещодавній подвиг грузинів, щоб мати кращі шанси надалі.

Перемога України з форою (+8)

1.70

Наразі у можливій «закрутці» трьох збірних у Іспанії різниця набраних/пропущених очок +36, у України -6, а у Грузії – 30. Тобто для першого місця в групі команда Айнарса Багатскіса має обігравати іспанців з різницею мінімум 22 очки (або +21, але набравши при цьому більше 88 очок). Перемога над Іспанією точно дозволить Україні бути вище Грузії, а ось поразка залишить нашу збірну на третій позиції в групі.

Вищенаведений сценарій виглядає занадто фантастичним, але шанси є завжди. В першу чергу наша команда буде прагнути просто обіграти іспанців. Відпочинок багатьох лідерів проти Північної Македонії, ігровий ритм Святослава Михайлюка, відмінна форма В’ячеслава Боброва та Юсуфа Санона – все в купі може спрацювати проти чинних чемпіонів світу. Для ординару оптимальним варіантом ставки бачу позицію «перемога України з форою (+8)» за коефіцієнт 1,70 від БК Marathonbet з шансом на повернення.

Ординар: Виграш
ЧС, європейська кваліфікація, 4 тур
19:00/7 лип
Україна – Іспанія

Інші ставки на спорт дивіться в розділі «Прогнози»

Підписуйтеся на соціальні мережі «Рейтингу Букмекерів» у Telegram та Instagram

Рубрики: Прогнози редакції «РБ»
Види спорту: Інші прогнози на Баскетбол, Прогнози на баскетбол
Теги: ,
Поділитися:
Актуальні прогнози
«Наполі» – «Рома»: прогноз і ставка Олександра Михайлюка
15:07, 6 Липня 2022
«Тоттенхем» – «Арсенал»: прогноз і ставка Олександра Михайлюка
15:07, 6 Липня 2022
«Бетіс» – «Севілья»: прогноз і ставка Максима Гіленка
15:07, 6 Липня 2022
«Тоттенхем» – «Арсенал»: прогноз і ставка Максима Гіленка
15:07, 6 Липня 2022
«Майнц» – «Кельн»: прогноз і ставка Максима Гіленка
15:07, 6 Липня 2022
«Наполі» – «Рома»: прогноз і ставка Максима Гіленка
15:07, 6 Липня 2022
Коментарі
Написати коментар
Повна версія