Увійти

Туреччина – Норвегія: прогноз і ставка Вадима Скічка

00:10, 8 Жовтня 2021
Вадим Скічко
Підписатися на експерта Читати в повній версії

Гра у якій на кону надто багато. Лишень зазирніть у таблицю відбіркової групи G аби зрозуміти матч якого масштабу відбудеться на «Шюкрю Сарачоглу» у Стамбулі. Постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів» і коментатор MEGOGO Вадим Скічко має свій погляд на перебіг поєдинку турків і норвежців.

Поділитися:

Особисто для мене – це центральний матч п’ятниці у європейській кваліфікації на ЧС-2022. Друга та третя команди групи зустрічаються у матчі, який гіпотетично може когось відчепити від чемпіонату світу. Уявляєте рівень відповідальності? Тому я дещо вагався під час вибору остаточного прогнозу на цей поєдинок. ОЗ, П1, ТБ2,5 та варіант із тоталом жовтих карток… Все ніби лягає непогано, але мій вибір зупинився на іншому. Зверніть увагу на два факти: у Туреччини новий тренер, Штефан Кунц, який раніше успішно працював з німецькою молодіжкою, а Ерлінг Голанд зазнав пошкодження та не зіграє у Стамбулі.

Втім, потреба атакувати є у обох команд. Почнімо з господарів: у них на два очки менше за Норвегію, тож перемагати вдома прямого конкурента їм просто обов’язково. Після приниження 1:6 з Нідерландами Туреччина перед рідними вболівальниками має зіграти зовсім інакше. Також ніхто не скасовував позитивний імпульс від нового тренера. Щодо гостей, то очевидно, що на 0:0 ніхто не гратиме. Нехай без Голанда, Кінга, Серлота, однак норвежцям все одно слід шукати свої нагоди. Після 0:3 у першому матчі їхнє самолюбство має теж зіграти певну роль. В усіх матчах відбору, у яких Норвегія забивала, їхній гол завжди ставався до перерви. Що швидше вони заб’ють, то легше їм буде відбиватися від господарів. Туреччина вдома Нідерландам, Латвії та Чорногорії теж забивала до перерви. Але одного голу команді Штефана Кунца може бути замало, тому чекаємо екшн в обох таймах.

Ординар: Програш
Кваліфікація на ЧС-2022
21:45/8 жов
Туреччина - Норвегія

Інші ставки на спорт дивіться в розділі «Прогнози»

Підписуйтеся на соціальні мережі «Рейтингу Букмекерів» у Telegram та Instagram

Рубрики: Прогнози команди «РБ»
Види спорту: Прогнози на футбол від експертів, Прогнози на ЧС-2022 
Теги: ,
Поділитися:
Актуальні прогнози
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Олександра Золотогорського
00:10, 8 Жовтня 2021
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Максима Кравця
00:10, 8 Жовтня 2021
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
00:10, 8 Жовтня 2021
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
00:10, 8 Жовтня 2021
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
00:10, 8 Жовтня 2021
Експрес на Лігу чемпіонів: граємо коефіцієнт 2,99
00:10, 8 Жовтня 2021
Коментарі
Написати коментар
Повна версія