Увійти

«Цинциннаті Бенгалс» – «Піттсбург Стілерс». Прогноз Дмитра Донського

17:01, 8 Січня 2016
Дмитро Донський
Підписатися на експерта Читати в повній версії

Коментатор бейсболу, американського футболу, баскетболу на каналі Viasat Sport, експерт «Рейтингу Букмекерів» Дмитро Донський дав прогноз на матч «Цинциннаті Бенгалс» – «Піттсбург Стілерс» в рамках стартового раунду плей-офф чемпіонату NFL (Wild-card round). Зустріч відбудеться в Цинциннаті на «Пол Браун Стедіум» в ніч з суботи на неділю. Наш експерт вважає, що «Сталевари» вкотре закриють «Тиграм» дорогу до Супербоула.

Поділитися:

Усе почалося ще до матчу. Наприклад, гравець захисту «Цинциннаті Бенгалс» Вонтейз Берфікт заявив, що ненавидить «Піттсбург Стілерс». Втім, коли в плей-офф грають два суперники з одного дивізіону, інакше й бути не може. Двічі клуби грали між собою в першості, розділивши перемоги. При цьому в першому матчі «Піттсбург» грав разом зі своїм топовим гравцем, раннінгбеком ЛеВіоном Беллом, але програв (10:16). У другій зустрічі команда тренера Майка Томлін вийшла на гостьовий матч вже без травмованого Белла і виграла (33:20). Белл не зіграє і в майбутньому матчі, який пройде в Цинциннаті. Не вийде на гру і топовий квотербек «Бенгалс» Енді Далтон. Його у складі замінить Ей. Джей. МакКаррон.

Якщо говорити про основні особливості матчу, то варто звернути увагу на гру лайнбеккерів «Бенгалс», які повинні будуть відходити в прикриття, а також у бік секондарі. Особливо на позицію сейфті. Від них залежатиме перемога «Цинциннаті». Справа в тому, що з моменту травми Белла, «Піттсбург» раптом відкрив, що, виявляється, у команди є досить велика кількість гравців, які вміють здорово приймати м’яч. Друга зустріч між цими командами в регулярному чемпіонаті це прекрасно показала.

У той же час, чи зможе налагодити МакКаррон ефективну зв’язку з топовим приймаючим команди Ей. Джей. Гріном. Якщо у Далтона це було основна зброя, то у МакКаррона у трьох матчах Грін зовсім стоїть без діла, лише раз ставши ціллю п’ять разів за гру. У підсумку постійний тиск на МакКаррона повинен привести до його помилок. Більше того, різноманітність у пасовій грі «Піттсбурга» змусить боліти голови футболістів «Бенгалс», що й приведе до перемоги «Стілерс».

Ординар: Програш
Чемпіонат НФЛ. Плей-офф. Вайлд-кард раунд
03:15/10 січ
«Цинциннаті Бенгалс» - «Піттсбург Стілерс»
Рубрики: Прогнози команди «РБ»
Види спорту: Інші прогнози на неосновні види спорту
Теги: ,
Поділитися:
Актуальні прогнози
Алізе Корне – Фіона Ферро: прогноз і ставки Ярослава Перканюка
17:01, 8 Січня 2016
Експрес на Лігу Європи: граємо коефіцієнт 4,56
17:01, 8 Січня 2016
«Фіорентина» – «Брюгге»: прогноз і ставка Роберто Моралеса
17:01, 8 Січня 2016
«Марсель» – «Аталанта»: прогноз і ставка Олександра Михайлюка
17:01, 8 Січня 2016
«Рома» – «Байєр»: прогноз і ставка Олександра Михайлюка
17:01, 8 Січня 2016
«Марсель» – «Аталанта»: прогноз і ставка Роберто Моралеса
17:01, 8 Січня 2016
Коментарі
Написати коментар
Повна версія