Увійти

Team Liquid vs Vitality. Прогноз і ставка Олександра Петрика

10:07, 7 Липня 2019
Олександр Петрик
Підписатися на експерта Читати в повній версії

Олександр Петрик, професійний кіберспортивний аналітик CQ, постійний учасник студії аналітики на турнірах, освітлюваних SLTV, дав прогноз на матч Team Liquid vs Vitality, який відбудеться в рамках ESL One Cologne з CS:GO.

Поділитися:

У грандфіналі ESL One Cologne 2019 зійдуться перша і третя команда світу – Team Liquid і Vitality. Гра пройде в форматі BO5 (до перемог на трьох картах).

Американці впевнено йдуть до чергового титулу. Нагадаю, що перемога в Кельні дозволить «коням» забрати додатково мільйон доларів за перемогу в четвертому турнірі серії Intel Grand Slam. Непогана мотивація, так?

У своєму матчі проти Na’Vi американці підтвердили серйозність намірів. Вони вже на стадії мапвето продемонстрували впевненість в собі, залишивши Overpass в якості свого піку. Всередині гри Liquid змогли показати себе на повну, не простивши Na’Vi їх помилок. Особливо про Liquid нічого нового не скажеш – вони грають краще за всіх у світі.

Vitality показали в Кельні лютий прогрес. Перемога над Astralis (варто відзначити, вельми впевнена перемога) дасть їм величезний буст по впевненості, який їм дуже знадобиться в грандфіналі. Феєрить не тільки головна зірка колективу ZyWoo. Потужно деякі карти грають і інші гравці, та й маппул свій французи прокачали чудовим чином.

Нещодавно Vitality двічі обіграли Liquid на турнірі cs_summit. Чи означає це, що французи – незручний опонент для «коней»?

Маппул в цьому матчі вирішить багато. Обидві команди не грають Train, тому в теорії він може залишитися п’ятою картою або буде виключений американцями. Помітну перевагу у Liquid я бачу на Inferno, Vertigo і особливо Mirage. При цьому французи краще грають на Dust2 і Nuke. Overpass – найкраща карта і впевнений пік кожної з команд, тому на ньому, як на мене, в цьому фіналі визначиться переможець.

Я думаю, що та команда, що витратить свій бан на Train, дасть супернику перевагу по мапвето. Також я впевнений, що Vitality нададуть гідний опір грізним американцям. Так, вони можуть не виграти титул, але свої дві карти (а може бути і обопільно потужний Overpass) вони в змозі забрати. Тому я вибрав на цей фінал ставку на перемогу французів як мінімум на двох картах з п’яти.

Ординар: Програш
CS:GO. ESL One Cologne
17:00/7 лип
Team Liquid vs Vitality
Рубрики: Прогнози команди «РБ»
Види спорту: Прогнози на CS:GO, Прогнози на кіберспорт
Поділитися:
Актуальні прогнози
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
10:07, 7 Липня 2019
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
10:07, 7 Липня 2019
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
10:07, 7 Липня 2019
Експрес на Лігу чемпіонів: граємо коефіцієнт 2,99
10:07, 7 Липня 2019
Суперекспрес на ЛЧ і ЛК: граємо коефіцієнт 11,22
10:07, 7 Липня 2019
Хуберт Хуркач – Тейлор Фрітц: прогноз і ставки Ярослава Перканюка
10:07, 7 Липня 2019
Коментарі
Написати коментар
Повна версія