Увійти

Суперекспрес на мід-уїк: граємо коефіцієнт 12.04

16:01, 27 Січня 2020
Михайло Кузьменко
Підписатися на експерта Читати в повній версії
Грає

Цього тижня завітаємо на кубкові баталії в Італії та Іспанії. Розберемо матчі за участю топових команд, у яких сподіваємось побачити відмінну гру від колективів, що на ходу, а також очікуємо на першу результативну гру у виконанні «Барселони». Потяг вирушає у подорож із коефіцієнтом 12.04.

Поділитися:

«Мілан» – «Торіно»

У різних настроях команди підходять до чвертьфіналу Кубка Італії. «Мілан» на вихідних у гостях дотиснув «Брешію» та продовжив свою безпрограшну серію у 2020 році до п’яти матчів поспіль. Колектив Стефано Піолі вже випередив «Наполі», наблизившись тісно до зони Ліги Європи. Дійсно, повернення Ібрагімовича до команди пішло на користь бойовому духу «Россонері», недарма вони почали забивати що гри і перемагати. Так само на попередньому етапі Кубка Італії «Мілан» теж грав на «Сан Сіро», де розбив СПАЛ 3:0. Переконаний, сьогодні господарі аналогічно серйозно поставляться до гри з «Торіно» та зіграють оптимальним складом перед своїми вболівальниками.

«Торіно» в неділю зазнав принизливої поразки вдома від «Аталанти» (0:7), чим встановив власний антирекорд у Серії «А». Більше того, колектив Вальтера Маццарі програє дві гри у ряд, повністю провалюючи конкуренцію своїм опонентам як у центрі поля, так і при грі в захисті. Взагалі оборона «Биків» пропускає цього сезону дуже багато – на рівні із аутсайдерами чемпіонату «Сампдорією» і СПАЛом. Не думаю, що гості встигнуть відійти від принизливого програшу від «Аталанти», адже мали на день менше відпочинку, ніж «Мілан».

Отже, очікую на доволі напружений двобій, але ставлю на господарів. «Мілан» наразі набрав непоганої форми, постійно забиває, рідко пропускає та має значну перевагу над своїми суперниками вдома. Тому для нашого потяга додаємо позицію «прохід в 1/2 фіналу: «Мілан» за коефіцієнт 1.41 від БК Marathonbet.

«Леонеса» – «Валенсія»

Скромний клуб «Культураль і Депортіва Леонеса» вже наробив чимало галасу в іспанській та європейській пресі, адже на стадії 1/16 фіналу Кубка Короля вибив «Атлетіко Мадрид» у додатковий час гри (2:1). Один із лідерів 2 Групи Сегунди Б спробує тепер продовжити свій кубковий шлях проти ще одного потужного представника Прімери. Все ж, після свого тріумфу над «Матрацниками» «Леонеса» поступилася у чемпіонаті своїм прямим конкурентам із «Атлетік» Більбао (резервістам). Вдома господарі постійно створюють чимало проблем своїм суперникам, але чи зможуть вони зупинити «Кажанів» із Валенсії, які останнім часом виглядають досить потужно?!

Так, «Валенсія» на вихідних підтвердила свою неймовірну безпрограшну серію у рамках Прімери на «Местальї». Колектив Альберта Селадеса розбив «Барселону» 3:0, чим лише підтвердив проблеми каталонців навіть із новим тренером Кіке Сетьєном. Перед цим «Валенсія» у Кубку Короля обіграла лідера цієї ж Групи 2 Сегунди Б «Логроньєс» (1:0), де виступає «Леонеса». «Кажани» також грали у гостях тоді, мали повну перевагу над суперником, але змогли забити лише одного разу.

Як буде цього разу? Я переконаний, що «Валенсія» знову проведе мінімальну ротацію, адже всерйоз націлена на повторення свого тогорічного успіху. Нагадаю, «Валенсія» – чинний володар Кубка Короля 2019 року. Та і «Леонеса» навряд чи знову зможе зупинити чергового титана із Прімери, тому пропоную перевірити ставку «перемога «Валенсії» із форою (-1)» за коефіцієнт 1.78 із можливістю повернення.

«Бадахос» – «Гранада»

Ще один представник Сегунди Б із групи 4 сьогодні вдома зіграє проти колективу із Прімери. «Бадахос» перед цим пройшов у Кубку Короля «Лас-Пальмас» (2:1) із Сегунди та «Ейбар» (3:1) із Ла Ліги. Обидві перемоги були домашніми. Це і не дивно, адже «Бадахос» на «Нуево Віверо» цього сезону зазнав усього однієї поразки. Середня результативність матчів чемпіонату за участю «Бадахоса» складає два голи за поєдинок.

«Гранада» на вихідних мала непростий вояж до «Севільї», де поступилася 0:2. Взагалі не позаздриш команді Дієго Мартінеса – його команда проведе вже п’яти поспіль виїзний матч у 2020 році. До цього були виграші в Кубку Короля над «Тамарасейте» (1:0) та «Бадалоною» (3:1), а також мінімальне фіаско 0:1 від «Барселони» на «Камп Ноу», ну і згадана невдача проти «Севільї». Як ви розумієте, досить складно буде сьогодні «Гранаді» як фізично, так і морально.

Передбачаю можливу сенсацію, адже «Бадахос» точно вдома зіграє основним складом, а гості можуть дати ігровий час резервістам. Через це мають бути голи, враховуючи незіграність та ймовірні помилки при захисті. Пропоную перевірити ставку «тотал більше 2» за коефіцієнт 1.46 із можливим розходом.

«Барселона» – «Леганес»

Ніяк не може збалансувати свою гру каталонський гранд. От вже і лідерство у Прімері втратили, розгромно програвши «Валенсії» на «Местальї» 0:3. Кіке Сетьєн повернув «Барсі» її улюблену «тіку-таку», але поки не може налагодити весь механізм гри. Тактичний провал із трьома захисниками проти «Кажанів» змушує фанатів каталонської команди хвилюватися, адже схема 3-1-4-2 не вразила ні проти «Гранади» (1:0), ні проти скромної «Ібіци» (2:1). До речі, «Барса» теж ледь не осоромилась у Кубку Короля, адже дотиснула острів’ян лише під занавіс гри. Мені здається, що після таких результатів каталонців має нарешті «прорвати», як то кажуть, саме вдома.

«Леганес» взагалі може «забити» на Кубок Короля, адже наразі посідає небезпечну 19-ту позицію в Прімері. На вихідних мадридці билися з «Атлетіко Мадрид» на «Ванда Метрополітано» з усіх сил за очки і досягли успіху у вигляді одного залікового бала (0:0). Але в цій грі «Леганес» отримав вилучення, кинув у бій всі резерви і взагалі витратив чимало сил. Гадаю, проти «Барси» Хав’єр Агірре виставить резервний склад, адже на вихідних «Леганес» очікує складний поєдинок у Ла Лізі проти «Реал Сосьєдада» вдома.

Переконаний, саме сьогодні гра вийде результативною у даній парі. На це нас підштовхують вищенаведені факти, спортивна злість «Барси» та результати останніх очних матчів між командами (3:1, 2:1, 3:1, 2:1). Через це пропоную перевірити ставку «тотал більше 3» за коефіцієнт 1.72 із можливим поверненням.

«Мірандес» – «Севілья»

Господарі цього сезону намагаються зачепитися за зону плей-оф Прімери у Сегунді. «Мірандес» не програє вісім матчів поспіль у всіх турнірах, а вдома взагалі дванадцять зустрічей у ряд. Але найцікавішим є результати команди в Кубку Короля. Колектив Андоні Іраоли усі свої проходи далі по сітці кубка здобував лише в додатковий час, при цьому суперники були як значно слабшими, типу «Куруксо», так і практично рівними, як «Сельта». Чи зможуть непохитні господарі тепер здивувати гостей із «Севільї»?

Андалусійці можуть розраховувати на практично основний склад сьогодні. Перед цим «Севілья» вже грала міцними обоймами і проти «Ескобедо» (5:0), і проти «Леванте» (3:1). Класно себе показали Де Йонг, Окампос, Олівер Торрес. Мають аналогічно вийти Васкес та Ноліто, що були замінені у крайній легкій перемозі «Севільї» проти «Гранади» (2:0). Більше того, потім на вихідних колективу Лопетегі доведеться знову грати вдома, тепер проти «Алавеса».

Пропоную ризикнути і поставити на гостей. Клас «Севільї» і серйозне відношення до Кубку Короля мають зіграти проти непоступливості «Мірандеса», який більше цікавить потрапляння до ТОП-6 Сегунди, ніж черговий вихід далі в кубку. Отже, додаємо до нашого потяга розхідну позицію «перемога «Севільї» із форою (-1)» за коефіцієнт 1.91.

Експрес: Програш
Кубок Італії, 1/4 фіналу
21:45/28 січ
«Мілан» – «Торіно»
Кубок Іспанії, 1/8 фіналу
20:00/29 січ
«Леонеса» – «Валенсія»
Кубок Іспанії, 1/8 фіналу
22:00/29 січ
«Бадахос» – «Гранада»
Кубок Іспанії, 1/8 фіналу
20:00/30 січ
«Барселона» – «Леганес»
Кубок Іспанії, 1/8 фіналу
22:00/30 січ
«Мірандес» – «Севілья»
Підсумковий
к:
Рубрики: Прогнози редакції «РБ»
Види спорту: Прогнози на Кубки (національні), Прогнози на футбол від експертів
Теги: ,,,,,,
Поділитися:
Актуальні прогнози
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Олександра Золотогорського
16:01, 27 Січня 2020
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Максима Кравця
16:01, 27 Січня 2020
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
16:01, 27 Січня 2020
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
16:01, 27 Січня 2020
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
16:01, 27 Січня 2020
Експрес на Лігу чемпіонів: граємо коефіцієнт 2,99
16:01, 27 Січня 2020
Комментарии (1)
Написати коментар
Коментарі 1
Повна версія