Увійти

Суперекспрес на Лігу чемпіонів: граємо коефіцієнт 16.69

14:02, 23 Лютого 2016
Олександр Веселов
Підписатися на експерта Читати в повній версії

Спробуємо наздогнати великий куш, скориставшись швидкістю суперекспреса, до складу якого увійдуть три прогнози на матчі Ліги чемпіонів у найближчі дні. Експрес можна назвати «виїзним», адже грати будемо на гостей, та неоригінальним, тому як за орієнтир беремо успіхи фаворитів. Щоправда, рівень ризику від цього меншим не стає, адже підсумковий коефіцієнт склав 16.69. Нижче розглянемо, чи варто його випробувати.

Поділитися:

Впродовж років Арсен Венгер працював над тим, аби довести, що такі команди, як «Барселона», у важливій дуелі він переграти не в змозі. І в нас немає причин йому не довіряти. Інша справа, що «Арсенал», навіть якщо переможе «Барселону» в найближчій зустрічі, скажімо, з рахунком 3:1, все одно не стане фаворитом пари. Тобто, є певна складність в тому, що у каталонського суперклубу є великий маневр для проходу. Та й за перемогу «Барси», це логічно, пропонують не дуже смачний коефіцієнт. Тому в даній дуелі звернемо увагу на інший «залізний» варіант – гол від Ліонеля Мессі, котрий оцінили трохи більшим коефіцієнтом, а також він може пройти, якщо «Каноніри» відвоюють престижну результативну нічию. А в тому, що «Барселона» заб’є, сумнівів мало – хто саме це зробить із «святої трійці»? Ставимо на «першопрохідця футбольного космосу». Тим більше, Мессі потрібно надолужувати гольовий дефіцит у поточній Лізі чемпіонів.

Судячи зі статистики і поточних виступів, які сформували коефіцієнти букмекерів, в туринській дуелі «Ювентуса» та «Баварії» слід очікувати суворої, майже безгольової боротьби. Чинний чемпіон Італії не пропускає впродовж останніх дев’яти поєдинків, а фаворит пари, «Баварія», за часів правління Гвардіоли у Лізі чемпіонів переважно домінує на власному полі, не демонструючи видатних результатів у виїзних матчах. Що цікаво, останній такий видатний поєдинок мюнхенці провели в Італії, розгромивши в 2014 році «Рому» (1:7). Звісно, ми не натякаємо на те, що на «Юве» наближається розгром, але ключ «Баварії» до перемоги – вивести підопічних Массіміліано Аллегрі із зони комфорту.

Пропущений гол на власному полі дуже суттєво зменшує шанси «Ювентуса» на загальний успіх, змушуючи господарів ризикувати. А «Баварія» максимально схожа на ту команду, яка здатна нарешті розпечатати ворота Буффона. За орієнтир будемо брати рахунок 1:2, але включати «точний рахунок» у експрес – це вже занадто, тому звернемо увагу на варіант «Баварія» переможе і тотал матчу більше 2.5 голи» – за 3.80. Підемо проти статистики і загальних очікувань. Навряд чи команда Гвардіоли продублює свою минулорічну помилку у першій дуелі з «Порту», недооцінивши суперника, адже «Ювентус» – це фіналіст ЛЧ, а також колектив, який виграв 13 із 14 останніх матчів сезону. Втім, «Баварія» – це суперник іншого рівня. До речі, у William Hill за короткий час коефіцієнт на перемогу німців у цій зустрічі помітно впав – з 2.70 до 2.30.

Також залучимо до нашого експресу гру за участю українського клубу. Але прогнозувати успіх «Динамо» не будемо, навпаки – радимо поставити на тріумф «Манчестер Сіті». Так, команда Мануеля Пеллегріні має значні проблеми та не виглядає суперником, якого треба боятись. Проте, це дуже висококласний колектив, який зараз повністю сконцентрований саме на Лізі чемпіонів. Можна не сумніватись, програвши три останні гри, «Манчестер» не буде завтра грати з оглядом на домашній матч, а спробує перемогти «тут і зараз».

«Динамо» чудово виступило на груповому етапі ЛЧ, але в домашніх поєдинках з «Порту» та «Челсі» слабкості киян були помітні. До того ж, не забуваємо про перерву, і в фізичних кондиціях «Сіті» не поступиться, адже відпочив на вихідних. Тобто, всі козирі в руках команди Пеллегріні – гадаємо, що англійський клуб ними скористається, здобувши перемогу. До речі, два виїзних матчі в цій ЛЧ, які мали важливе значення, «Сіті» виграв.

Експрес: Програш
Ліга чемпіонів, 1/8 фіналу, перший матч
21:45/23 лют
«Арсенал» - «Барселона»
Ліга чемпіонів, 1/8 фіналу, перший матч
21:45/23 лют
«Ювентус» - «Баварія»
Ліга чемпіонів, 1/8 фіналу, перший матч
21:45/24 лют
«Динамо» - «Манчестер Сіті»
Підсумковий
к:
Рубрики: Прогнози редакції «РБ»
Види спорту: Прогнози на Лігу чемпіонів 2023/2024, Прогнози на футбол від експертів
Теги: ,,,,,,
Поділитися:
Актуальні прогнози
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
14:02, 23 Лютого 2016
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
14:02, 23 Лютого 2016
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
14:02, 23 Лютого 2016
Експрес на Лігу чемпіонів: граємо коефіцієнт 2,99
14:02, 23 Лютого 2016
Суперекспрес на ЛЧ і ЛК: граємо коефіцієнт 11,22
14:02, 23 Лютого 2016
Хуберт Хуркач – Тейлор Фрітц: прогноз і ставки Ярослава Перканюка
14:02, 23 Лютого 2016
Коментарі
Написати коментар
Повна версія