Увійти

Ставки на спорт. «Шарлотт» – «Індіана»: захист залишиться на другому плані

17:11, 7 Листопада 2016
Юрій Дзюбенко
Підписатися на експерта Читати в повній версії

В рамках регулярного сезону Національної баскетбольної Асоціації «Шарлотт Хорнетс» на своєму паркеті прийме «Індіану Пейсерз». Слабка оборона гостей і швидкий темп атак змусять господарів поля також більше уваги приділити нападу.

Поділитися:

«Індіана» провела вже шість матчів, але жодного разу не перемогла на виїзді, поступившись у всіх трьох гостьових зустрічах. Більш того, «Пейсерз» просто жахливо грають в обороні, пропускаючи не менше 103 очок, а в останніх двох поєдинках отримали 118 і 123 балів. У той же час, тільки в зовсім провальному матчі проти «Брукліна», Пол Джордж і компанія не змогли розміняти сотню очок, а так регулярно пробивають позначку в сто балів.

«Шарлотт» успішно стартували, вигравши чотири з п’яти поєдинків. Про якусь стабільну гру в рідних стінах поки рано говорити, тому що проведено всього два матчі. «Бостон» впорався з «Шарлотт», а команда Стіва Кліффорда в рідних стінах обіграла лише «Філадельфію», що однозначно не показник. У минулому сезоні «Хорнетс» пристойно виглядали в рідних стінах і зараз явно націлені нанести «Індіані» четверту поразку.

Склад господарів поля такий, що цілком може підтримати мобільний темп атак «Пейсерс». Той же Кембо Уокер, якщо заведеться, то здатен мало не поодинці відпрацьовувати за всю команду. У хорошій формі Ніколя Батум. Зазначимо, що «Шарлотт» в п’яти зустрічах менше 97 очок не набирали. «Індіана» може похвалитися третьою атакою в лізі, реалізовуючи 47,3% з гри, але і нікуди поки не дітися від того, що захист є найгіршим в НБА. Суперники проти «Пейсерз» демонструють 47-відсоткову точність.

У цій зустрічі чекаю швидкий і результативний баскетбол з не самою великою самовіддачею в обороні, тому варто звернути увагу на тотал матчу більше 206,5 очок. Додамо, що в кожної з команд є гравці, Ел Джефферсон і Рой Хібберт, які раніше виступали в стані суперника, тому будуть присутні ще й персональні мотивації зіграти успішно.

Ординар: Виграш
НБА 2016/2017
02:00/8 лис
«Шарлотт» - «Індіана»
Рубрики: Прогнози редакції «РБ»
Види спорту: Прогнози на баскетбол, Прогнози на НБА
Теги: ,
Поділитися:
Актуальні прогнози
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставка | Реванш від «Біло-синіх»
17:11, 7 Листопада 2016
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставка | Перша з двох на користь «Гірників»
17:11, 7 Листопада 2016
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Олександра Золотогорського
17:11, 7 Листопада 2016
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Максима Кравця
17:11, 7 Листопада 2016
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
17:11, 7 Листопада 2016
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
17:11, 7 Листопада 2016
Коментарі
Написати коментар
Повна версія