Увійти

Ставки на спорт. «Карпати» – «Волинь»: обидві команди заб’ють

17:09, 26 Вересня 2015
Максим Гіленко
Підписатися на експерта Читати в повній версії

«Карпати» зганьбилися в «Олександрії», а «Волинь», попри непогану гру в матчі з «Динамо» поступилася і навіть не змогла забити. Цього разу забити вдасться обом командам – так вважає «Рейтинг Букмекерів».

Поділитися:

В матчі з «Олександрією» «Карпати» програли багато єдиноборств в центрі поля. Загалом це і є головна проблема львів’ян після відсутності номінального форварда – команді не вистачає потужних гравці у центрі поля – фактично окрім центрбеків Гітченка і Пластуна «великих» гравців у львів’ян немає і коли комбінаційна гра не йде їм важко «виїжджати» за рахунок єдиноборств.

«Волинь», хоч і не така наразі потужна як була раніше, все ж має в своєму складі кількох гренадерів: Жуніч і Гороповшек в центрі оборни, Шарпар в опорній зоні і Діденко на вістрі атаки. Плюс гармонійно доповнюються технарями типу Матея, Кравченка, Політила.

Попри поразку вдома від київського «Динамо» Володимир Кварцяний похвалив своїх хлопців. Ми очікуємо, що після виїзду до Львова приводів хвалити своїх гравців буде у Кварцяного ще більше. Команда у нього збалансованіша, ніж у «Карпат», глибина лавки – більша. Не зрозуміло, чи зіграє Кобахідзе, але при виїзній моделі гри його швидкість не завадила б. Тим паче, що Матей на лівому фланзі півоборони почуває себе не так добре як у центрі.

«Карпати» з усіх сил намагатимуться реабілітуватися за ганьбу у «Олександрії», а «Волинь» матиме багато шансів на контратаках. Пропоную зіграти на голи в ворота обох команд. Коефіцієнт – 1.90.

Ординар: Не розіграна
УПЛ
19:30/27 вер
«Карпати» – «Волинь»
Рубрики: Прогнози редакції «РБ»
Види спорту: Прогнози на УПЛ, Прогнози на футбол від експертів
Теги: ,
Поділитися:
Актуальні прогнози
«Барселона» – «Валенсія»: прогноз і ставка Максима Гіленка
17:09, 26 Вересня 2015
«Барселона» – «Валенсія»: прогноз і ставка Роберто Моралеса
17:09, 26 Вересня 2015
«Дженоа» – «Кальярі»: прогноз і ставка Максима Гіленка
17:09, 26 Вересня 2015
«Бетіс» – «Севілья»: прогноз і ставка | Пристрасті закипатимуть з кожною хвилиною
17:09, 26 Вересня 2015
Анастасія Павлюченкова – Дар’я Касаткіна: прогноз і ставки Ярослава Перканюка
17:09, 26 Вересня 2015
«Тоттенхем» – «Арсенал»: прогноз і ставки | Чемпіонську інтригу буде збережено
17:09, 26 Вересня 2015
Коментарі
Написати коментар
Повна версія