Увійти

Ставки на спорт. «Філадельфія» – «Бостон»: «Селтікс» здолають аутсайдера

14:03, 20 Березня 2016
Юрій Дзюбенко
Підписатися на експерта Читати в повній версії

Черговий ігровий день регулярного сезону Національної баскетбольної Асоціації подарував матч, в якому «Філадельфія Севенті Сіксерс» на своєму полі прийме «Бостон Селтікс». Гості намагатиметься перервати серію з чотирьох поразок поспіль.

Поділитися:

Один з лідерів Сходу останнім часом трохи здав. «Бостон» за крок від найдовшої серії поразок у поточному сезоні. В пасиві команди Бреда Стівенса чотири поспіль програшу, однак на виїзді проти «Філадельфії» у «Селтікс» є відмінні шанси завершити невдалу низку.

Якщо з середини січня по березень «Бостон» міг похвалитися третьою атакою в лізі, набираючи в середньому за матч по 111 очок, то в минулих чотирьох зустрічах в середньому набирає по 99 очок при 40-відсоткової реалізації. Команда опустилася вже на шосте місце на Сході, тому саме час порадувати своїх уболівальників.

«Філадельфія» знову повністю розклеїлася, програвши 17 з останніх 18 поєдинків. Зовсім сумно «76» виглядають після завершення сезону Джалілом Окафором, який вибув через травму. Без нього під щитами у команди Бретта Брауна нічого не виходить. З 9 лютого «Філадельфія» вдома виграла всього раз, здолавши другу з кінця команду Сходу «Бруклін».

У матчі з «Бостоном” «Сіксерс» буде важко впоратися зі швидким нападом «Селтікс», які ще й мотивовані на цей поєдинок, враховуючи серію поразок. «Кельти» виграли останні дев’ять очних матчів і в кроці від того, щоб у другому сезоні поспіль перемогти у всіх очних боях. Рекомендував би взяти перемогу «Бостона» з форою (-11).

Ординар: Виграш
НБА
23:59/20 бер
«Філадельфія» - «Бостон»
Рубрики: Прогнози редакції «РБ»
Види спорту: Прогнози на баскетбол, Прогнози на НБА
Теги: ,
Поділитися:
Актуальні прогнози
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставка | Перша з двох на користь «Гірників»
14:03, 20 Березня 2016
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Олександра Золотогорського
14:03, 20 Березня 2016
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Максима Кравця
14:03, 20 Березня 2016
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
14:03, 20 Березня 2016
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
14:03, 20 Березня 2016
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
14:03, 20 Березня 2016
Коментарі
Написати коментар
Повна версія