Увійти

Ставки на спорт. «Боруссія» Д – «Інгольштадт»: гра в одні ворота

19:01, 29 Січня 2016
Костянтин Боцюн
Підписатися на експерта Читати в повній версії

У передостанній день січня на середняка чемпіонату Бундесліги чекає чергове випробування на міцність. У цей день «Інгольштадт» завітає на «Зінгаль Ідуну Парк», де в рамках 19 туру зустрінеться із місцевою «Боруссією»

Поділитися:

Так, якщо абстрагуватися від усього, то безперечно дортмундці фаворити цього поєдинку буквально у всьому. Звичайно, у гостей є маленькі зачіпки (наприклад, у новому році «Дармштадт» ще не програвав, у п’яти матчах здобувши три перемоги), але вмотивованість на досягнення максимального результату у «Чорно-жовтих» буде значно вищою. У цьому плані дуже красномовно говорять слова «…нагорода найкращому гравцеві року в Африці вручається за підсумками 12 місяців, і мій календарний рік не був поганим. Мені неприємно й образливо чути подібне. Потрібно розуміти, що враховується не тільки виступ на Кубку Африки… », які були сказані нападником дортмундської «Боруссії» П’єр-Емеріком Обамеянгом в контексті коментаря Асамої Гьяна, який висловив упевненість, що приз найкращому футболістові Африки 2015 повинен був отримати не гравець «Чорно-жовтих», а форвард «Суонсі Сіті» Андре Айю.

Для новачка Бундесліги ситуація ще й тому важка, що у минулому матчі цей габонський футболіст був схожий на кого угодно, тільки не на самого себе: чотири змарновані гольові моменти та заміна на 76 хвилині. Тобто він буде дуже злий. Також треба врахувати й те, що зараз «літає» по полю Мхітарян (не говорячи вже про інших футболістів, наприклад, Гюндогана), який багато чого зробив, аби його команда перемогла у Менхенгладбасі.

Треба сказати, що прогнозованість майбутнього результату у Дортмунді залежить не тільки від «Боруссії». Сподіватись «Інгольшатду» хоча б на нічию, звичайно, можна було (тим паче, що із психологічним станом усе гаразд), але їх остання гра проти «Майнца», попри перемогу, залишила після себе декілька питань.

Так, вони перемогли, але… Досить красномовно з цього приводу говорить статистика володіння м’ячем – 39% на 61% не на користь господарів. Тобто «Майнц» увесь матч відверто «ганяв» «Інгольштадт». І ще не відомо як би закінчився цей поєдинок, якщо не «обов’язковий» пенальті…

…У цьому випадку «вимальовується» ставка «тільки Боруссія заб’є гол» (коефіцієнт – 1.61), яку пропонує вельмишановна букмекерська контора William Hill. Тому що тільки одного разу «Чорно-жовті» пішли у себе вдома без забитих голів. Тому що у гостях «Інгольштадт» забиває дуже нечасто. Останнього разу це свято у Бундеслізі трапилось 31 жовтня.

Ординар: Виграш
Бундесліга
16:30/30 січ
Боруссія Д – Інгольштадт
Рубрики: Прогнози редакції «РБ»
Види спорту: Прогнози на Бундеслігу, чемпіонат Німеччини, Прогнози на футбол від експертів
Теги: ,
Поділитися:
Актуальні прогнози
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставка | Реванш від «Біло-синіх»
19:01, 29 Січня 2016
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставка | Перша з двох на користь «Гірників»
19:01, 29 Січня 2016
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Олександра Золотогорського
19:01, 29 Січня 2016
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Максима Кравця
19:01, 29 Січня 2016
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
19:01, 29 Січня 2016
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
19:01, 29 Січня 2016
Коментарі
Написати коментар
Повна версія