Увійти

Словаччина – Англія. Прогноз Вадима Скічка

20:06, 19 Червня 2016
Вадим Скічко
Підписатися на експерта Читати в повній версії

У групі В у останній ігровий день має бути гаряче. Жодна команда не втратила можливості потрапити до плей-оф, тож на нас чекають два захоплюючі поєдинки. Журналіст програми «Профутбол», коментатор телеканалу «2+2» і постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів» Вадим Скічко бачить збірну Англії у 1/8.

Поділитися:

Серед усіх команд групи В саме збірна Англії продемонструвала найбільш впевнену та збалансовану гру. Якби не нещастя на останніх хвилинах у грі із Росією, то команда Роя Ходжсона уже була би у плей-оф. Тепер, через ту невеличку розлабленість, англійці мусять дуже прискіпливо готуватися до матчу зі Словаччиною і в жодному разі не повторити помилок зразка марсельського поєдинку у першому турі. На папері – збірна Англії безсумнівний фаворит. Так, оборона «Трьох левів» не є зразковою, але атакувальний потенціал абсолютно достатній, аби виходити у плей-оф з першого місця у групі. До того ж, свого вагомого слова на полях Франції ще не сказав найкращий бомбардир АПЛ Гаррі Кейн.

Словаччина змогла у другому турі перемогти росіян і вже демонструвала своє вміння знімати скальпи із грандів (перемога у товариській грі над Німеччиною і звитяга у кваліфікаційній групі у матчі з Іспанією). Проте через поразку у першому турі від валлійців, команда Яна Козака зараз у дуже скрутному становищі. Дуже імовірно, що словаки заочно змагатимуться з іншими збірними за звання «найкращої третьої команди». Попри «низовий» характер ЧЄ-2016, обидва матчі Словаччини на турнірі закінчилися на ТБ 2,5! Аби уникати третього місця словакам треба набирати більше очок за Уельс.

Повірити у поразку англійців у Сент-Етьєні вкрай важко. Але те як Англія вміє створювати собі проблеми на цьому турнірі ми вже бачили. Гадаю, на «Жоффруа Гішар» команда Ходжсона, якщо і здобуде перемогу, то зробить це скромно.

Ординар: Виграш
Євро-2016
22:00/20 чер
Словаччина - Англія
Рубрики: Прогнози команди «РБ»
Види спорту: Прогнози на Євро-2016, Прогнози на футбол від експертів
Теги: ,
Поділитися:
Актуальні прогнози
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
20:06, 19 Червня 2016
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
20:06, 19 Червня 2016
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
20:06, 19 Червня 2016
Експрес на Лігу чемпіонів: граємо коефіцієнт 2,99
20:06, 19 Червня 2016
Суперекспрес на ЛЧ і ЛК: граємо коефіцієнт 11,22
20:06, 19 Червня 2016
Хуберт Хуркач – Тейлор Фрітц: прогноз і ставки Ярослава Перканюка
20:06, 19 Червня 2016
Коментарі
Написати коментар
Повна версія