Увійти

Щоденний експрес: граємо коефіцієнт 3.78

13:12, 12 Грудня 2020
Михайло Кузьменко
Підписатися на експерта Читати в повній версії
Грає

Цієї неділі пропоную завітати до Італії та Австрії. У Серії «А» ставимо на довгоочікувану перемогу «Аталанти» в рідних стінах проти «Фіорентини». У австрійській Бундеслізі відвідаємо центральну битву туру між «Зальцбургом» та ЛАСКом. Пропоную повірити в успіх чинного чемпіона, який налаштований повернути собі лідерство у чемпіонаті. Граємо експрес із коефіцієнтом 3.78.

Поділитися:

«Аталанта» – «Фіорентина»

Бергамському колективу таки вдалося зберегти свою другу позицію в групі та вийти до плей-оф Ліги чемпіонів. У Амстердамі була непроста гра проти «Аяксу» (1:0), але вилучення у стані господарів допомогло «Аталанті» взяти три бали. Що цікаво, це була друга поспіль «суха» перемога хлопців Гасперіні у гостях після 2:0 над «Ліверпулем». Тепер, коли усі справи з Лігою чемпіонів позаду, потрібно терміново виправляти становище у Серії «А», де «Боги» три гри у ряд без виграшів та добряче відстають від ТОП-6.

«Фіорентина» взагалі поки повністю провалює  новий сезон. Колектив Пранделлі довгий час без перемог, скотився вже до підвалин чемпіонату, пропускає забагато, а забиває – дуже мало. Досвідчені ветерани Рібері, Кальєхон та Бонавентура поки не витягують на своєму досвіді молоде покоління «Фіалок». У гостях ситуація взагалі плачевна – 0 тріумфів. Більше того, «Аталанта» стабільно завдає проблем «Фіорентині» останнім часом у лізі.

Ставлю на вмотивованих господарів. Настав час «Аталанті» повернутися на свій звичний шлях. Довго тривати така серія у Серії «А» просто не може. Тим більше, повернулися у стрій більшість до цього відсутніх лідерів, включаючи нашого Руслана Маліновського. Тому беру «П1» за коефіцієнт 1.72 від БК Marathonbet.

«Зальцбург» – ЛАСК

Центральна заруба першого кола австрійської Бундесліги. Чинний чемпіон країни «Зальцбург» приймає вдома свого головного конкурента. «Бики» на тижні не змогли нічого вдіяти проти досвідчених «Матрацників», поступившись 0:2. Тепер «Зальцбург» відправляється до Ліги Європи, де у плей-оф не зміг пробитися ЛАСК. «Бикам» дуже потрібно сьогодні реваншуватися за дві крайні поразки, особливо за сором від «Адміри» (0:1), адже аутсайдер першості виграв аж за 20 коефіцієнт!

ЛАСК на мажорній ноті попрощався із Лігою Європи, вигравши у гостях в «Лудогорця» (3:1). Наразі «Чорно-білі» випереджають «Биків» на один бал у чемпіонаті. Гостям останнім часом дуже непросто даються саме лобові дуелі проти «Зальцбурга», де за попередні чотири зустрічі ЛАСКу вистачило фарту лише раз перемогти при трьох поразках (0:1, 1:3, 0:3).

На мою думку, сьогодні «Бики» покажуть, що саме вони є найкращим клубом Австрії. У строю забивний Дака, у прекрасній формі перебуває Беріша, постійно може вистрілити креативний Собослаї. ЛАСК цього сезону двічі був розбитий у гостях «Рапідом» (0:3) і «Тоттенхемом» (0:3), тому прогнозую чергові проблеми для них на «Ред Булл Арені». Ставимо на «Зальцбург» з форою (-1) за коефіцієнт 2.20 з шансом на повернення.

Експрес: Виграш
Серія А, 11-й тур
16:00/13 гру
«Аталанта» – «Фіорентина»
Австрійська Бундесліга, 11-й тур
18:00/13 гру
«Зальцбург» – ЛАСК
Підсумковий
к:
Рубрики: Прогнози редакції «РБ»
Види спорту: Інші прогнози на Футбол, Прогнози на Серію А, Прогнози на футбол від експертів
Теги: ,,,
Поділитися:
Актуальні прогнози
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
13:12, 12 Грудня 2020
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
13:12, 12 Грудня 2020
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
13:12, 12 Грудня 2020
Експрес на Лігу чемпіонів: граємо коефіцієнт 2,99
13:12, 12 Грудня 2020
Суперекспрес на ЛЧ і ЛК: граємо коефіцієнт 11,22
13:12, 12 Грудня 2020
Хуберт Хуркач – Тейлор Фрітц: прогноз і ставки Ярослава Перканюка
13:12, 12 Грудня 2020
Коментарі
Написати коментар
Повна версія